Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fera ‘Gosta že ta vikend?

Fera ‘Gosta že ta vikend?

Neplanirano se nam ponuja nekaj dni morja, zanima me ali se masovne počitnice Italijanov začnejo že ta vikend ali je to točno na 1.8 2012? Ni mi do tega da bi se ure in ure po polžje premikala na Slo obalo.
Hvala

Najbrž že kar ta vikend, saj je zadni vikend pred 1.8. !? Gužva zna biti na slo obali, v Istri….večje preseljevanje bo pa po 1.8.

Reče se Ferragosto, kar se nanaša na praznik Marijinega vnebovzetja 15. avgusta, kar je tudi uradni vrhunec turistične sezone, gužva bo pa ta vikend verjetno podobna kot naslednji vikend.

Italijani so vse vikende pri nas, na hrvaškem. Avgusta jih vsaj pri nas (SLO) ne bo bistveno več. Pri njih me najbolj moti tisto vpitje in pa nemarnost (za sabo pustijo svinjarije, da je joj). Na žalost se to dogaja tudi ostale mesece.

Guzva ta vikend bo obupna, del Nemcije zacne pocitnice danes in bo noro, v torek pa spet.

Nemci zadnja leta zelo malo hodijo na Jadran. Mogoče pa ne bo take gužve?

Že zdaj je kolona pri Ravbarkomandi. Ta vikend bo eden bolj obremenjenih, Italijani gor ali dol. Poleg tega, če ti prideš iz notranjosti Slovenije, te Italijani res ne bodo ovirali na poti.

New Report

Close