Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fermoni

Fermoni

Na nekem italijanskem forumu sem našla seznamček, katerim parfumom naj bi bili dodani feromoni.

Sono una distributrice FM , ho disponibili i seguenti profumi cn l’aggiunta di feromoni:
*AMOR AMOR (CACHAREL)
*EUPHORIA (CALVIN KLAIN)
*COCO MADEMOISELLE (CHANEL)
*BE DELICIOUS (DKNY by D.Karan)
*LIGHT BLUE (DOLCE & GABBANA)
*GLOW AFTER DARK (J.LOPEZ)
MEXX WOMAN (MEXX)

Ima kdo kakšne izkušnje z uporabo feromonov?

Naslov je seveda Feromoni.

Jaz imam Euphorio, pa se mi ne zdi, da bi mojega moža kaj bolj metalo, če si ga dam, kot ga že 😉

sem imela takšen parfum, moram rečt da so zelo dragi, ampak mojemu fantu je ta vonj močno odgovarjal in nikoli mu nisem izdala skrivnosti, hjoj morm it spet po enega haha to je super pa še dišiš ves dan 🙂

Evo seko, uzmi jagenjčaka a ja da ti usput ispričam: FEROMONI su se desili, pošto čovik u naglici nema vremena da se pere.

E tako sada baciš na sebe FEROMOTE i tako zavaraš samce da te kokneju i kad ti u bistvu smrdiš ko riba

Tako da možeš reč da Feromoti umesto tebe pecaju, a mene nečeš pošto znam da ti je to samo krinka…

Ajmo na još jedno pivo

zadnji krik MON, s pretečenim rokom uporabe

Mah, kaj, jaz sem en sam fermon. Za mojega partnerja (za drugega niti namena nimam). Se mi pripopa na vrat in vedno zavzdihne, kako lepo dišim in se mu kar zarola, ko me tako “ovohava”. Parfum? Praviloma nobenega, moj lastni vonj.

Đuro si se že opral, da ti ne smrdi kita ooops mislim, da ne smrdiš na kite?

New Report

Close