Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fetis na noge

Fetis na noge

zdravo kako bi punci povedal da imam fetiš na noge? Kje bi lahko tudi kakšno našel 😁

Odgovor na objavo uporabnika
Žardna, 20.02.2022 ob 17:43

zdravo kako bi punci povedal da imam fetiš na noge? Kje bi lahko tudi kakšno našel 😁

Kje bi našel nogo? Thja…. ponavadi pridejo v kompletu ko najdeš punco.

Povej Juliji, naj si drugič raje odreže nogo.

Koliko pa plačaš?

Pokliči me na: 040 753 425

Tudi jaz imam fetiš na noge, ampak mora biti številka vsaj 46. Pa v najlonkah in salonarjih.

Oh, to pa sploh ni problem. Ko se bosta spravila k stvari, jo ti počasi slači, lepo na izi, ne takoj k nogam, ljubkuj razgaljene dele … potem, ko ji boš pa sezul najlonke ali pa nogavičke, pa najprej samo zdrsni z ustnicami preko konice palca … opazuk reakcijo … poljubi palec … opazuj reakcijo … poljubi ostale konice prstov … z jezičkom potegni pod prsti … No in potem pa kakor bo šlo.

Odgovor na objavo uporabnika
Borg nepr, 20.02.2022 ob 19:56

Oh, to pa sploh ni problem. Ko se bosta spravila k stvari, jo ti počasi slači, lepo na izi, ne takoj k nogam, ljubkuj razgaljene dele … potem, ko ji boš pa sezul najlonke ali pa nogavičke, pa najprej samo zdrsni z ustnicami preko konice palca … opazuk reakcijo … poljubi palec … opazuj reakcijo … poljubi ostale konice prstov … z jezičkom potegni pod prsti … No in potem pa kakor bo šlo.

Lahko pa ji slečeš štumfe in ji s štumfi spoliraš med prsti- Bo reakcija hitrejša.

Ne, ne, se vidi da nimaš pojma o foot fetišu … kakšnim štumfom, spoliraš z jezikom. Temeljito. Štumf ti zabije v usta, preden te prebiča, ker nisi bil dovolj temeljit.

A res kdo to dela?

Ja, res. 😛

Glansić?

Če ti bo primarni pogoj za partnerja fetiš potem srečno s takim odnosom…

Če pa najdeš pravo partnerko pa itak so fetiši najzabavnejši del spolnega raziskovanja v razmerju.

Če pa že imas partnerko in si ne upaš ji povedat potem pa je ta vajina komunikacija čisto na dnu in imaš večje in bolj nujne probleme kot izpolnjevanje fetišev

Če bi si kdo želel fotke stopal ali nošene najlonke, spodnje hlačke ali petke ter druga oblačila, mi lahko piše na mail: lara.3.8.liebe@gmail.com

L.p.

Lara

A ustrežeš se v čem drugem?

Ja priporočam da od lara.3.8.liebe jemlete najlonke in ostala stvari. Ima res zelo veliko izbiro in po zelo ugodnih cenah. Jaz sem od nje že vzel oz kupil najlonke in so res supr. Zbiraš lahko kakšne želiš, kolik časa želiš, da jih nosi. Zalo supr. Od nje bom še kupoval, upam, da se boste odločili in tudi vi.

Lp

Ja bi imel nogavice nošene

Nastja seveda ni lepšega kot lizanje punci stopala in nožne prstke

Kupim nošene samo stoječe nogavice od punc seveda

New Report

Close