Fetiš na pissing
Malo je dirty ja. Zato imajo mogoče ženske odpor. Osebno oz.v živo še nisem izkusila, me pa blazno vzburja. Za to gledam videe s to tematiko in sama izvedem to tako da samo sebe posnamem in se potem pogledam. Dovolj dirty? Seveda se že med tem vzburim in nato ponovno ob gledanju. Pa vaše izkušnje, predvsem moški, da vas ženska, ali vi njo ali drug drugega? Tudi ženska žensko je kul.
Ce se najde katera punca, ki bi lulala na mene, naj me kontaktira na medek.xy@gmail.com
Ja mene zelo vzburja in tudi rad vidim,da si ženska ne umije lulke,tako,da še diši po lulanju.Z ženo to prakticirava že nekaj let,v začetku ni bila preveč navdušena,ko pa sva enkrat probala,ji je bilo všeč.Ona mene polula tudi v usta in z veseljem vse popijem.
Glede žensk se pa strinjam,težko jo je dobit,verjetno tudi zato,ker je to še vedno tabu tema.
Lahko bi si izmenjevali posnetke,če je katera bolj korajžna,pa bi se lahko dobili v živo,kakšno rekli o tej zadevi in mogoče tudi kaj probali,kaj mislite???
kekec62@gmail.com
Lola85,bi mi poslala kakšen posnetek,obraz lahko zakriješ?
kekec62@gmail.com
Lola85 a je to pri tebi še popularno še kaj prakticiraš? Res je težko najti punce ki jim je ta fetiš všeč.
A ima drugače kdo kej srece pri iskanju takšne punce?
Nej piše:
Noro dobro… Lola piši kaj