Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Fetiš na žensko nošeno perilo?!

Fetiš na žensko nošeno perilo?!

TABU KI PRIVLAČI MNOGE

Imaš fetiš na nošeno spodnje perilo?

Te rajca vonj nošenih hlačk?

Si želiš hlačke, ki so obiskale eksotične kraje?

Prodajam (ugodno) nošeno spodnje perilo (tangice, brazilke, navadne hlačke), in najlonke (samostoječke, hlačne nogavice, mrežaste), karkoli da te zadovolji

Občasno lahko po želji izbiraš barvo, tip, dneve nošenja in dodatki. Možna tudi diskretna izmenjava slik… Anonimnost in diskretnost je pri meni zagotovljena.

SAMO RESNO POVPRAŠEVANJE: liahlacke@gmail.com

Ej sem ti pisal tako da čakam na odgovor,me zanima 🙂

Če bi si kdo želel fotke stopal ali nošene najlonke, spodnje hlačke ali petke ter druga oblačila, mi lahko piše na mail: lara.3.8.liebe@gmail.com

L.p.

Lara

Odgovor na objavo uporabnika
Lara325, 16.09.2023 ob 23:15

Če bi si kdo želel fotke stopal ali nošene najlonke, spodnje hlačke ali petke ter druga oblačila, mi lahko piše na mail: lara.3.8.liebe@gmail.com

L.p.

Lara

Ja priporočam da od nje jemlete najlonke in ostala stvari. Ima res zelo veliko izbiro in po zelo ugodnih cenah. Jaz sem od nje že vzel oz kupil najlonke in so res supr. Zbiraš lahko kakšne želiš, kolik časa želiš, da jih nosi. Zalo supr. Od nje bom še kupoval, upam, da se boste odločili in tudi vi.

Lp

Prodam nosene hlacke, najlonke, eroticne pripomocke, cevlje. Pisi na femme.xxy @ gmail. com

Za doplacilo mozen osebni prevzem. Lp Janja

Imaš fetiš na perilo, obotev ali bilo kaj drugega nošenega…? 🤤😻

Piši mi mamamiskamaska@gmail.com

Lahko tudi jst kaj pošljem… Tudi ekstremene želje

miskamiki40@gmail.com

To vse je ena ista prevarantka. Ne nasedajte, drago vas bo stalo.

Jaz ti pošljem tudi video.Za več mi piši https://t.me/solesqueen

Tebi sem že pisal, pa ni odgovora.

Vse skupaj brez veze…preko pošte Nina smisla…kdove kdo na drugi strani…tip ali kakšna ostarela  ženska.. pa niti diskretnost ni…sam imam najraje  da si punca pred mano sleče  hlačke in najlonke in mi jih preda..plačam in vsak svojo pot…sploh upa katera??

Odgovor na objavo uporabnika
Lojz611, 26.02.2025 ob 17:47

To vse je ena ista prevarantka. Ne nasedajte, drago vas bo stalo.

Res je, to je en velik nateg, plačilo vnaprej, pa ne veš kaj boš dobil. Najverjetneje nič. Tega prevaranta treba prijavit.

Res je. Zadnjič sem izvedel da največ “materiala” po Sloveniji razpošlje ena ostarela gospa z inkontinenco. Potem se pa pejd…

Lahko mi pišeš za perilo in nogavice,prodajam tudi slike in videje stopal.

https://t.me/solesqueen

Me ne zanima!

Tud jest bi prodala, 2 para črnih lakastih čevljev, najlonke, hlačke, modrci, tud v rdeči. Ni veliko, je nekaj.

Metka513 cena za hlačke?

Odvisno kolk ponudiš. A morajo bit neoprane, ali so lohk oprane.

Kolk daš.

Metka513 kakšna pa je cena opranih ali pa stganih najlonk?

New Report

Close