Fetiš – seksi oblačila
Zanima me, ali ima kdo tu fetiš na seksi ženska oblačila kot so najlonke, ženske hlačne nogavice, perilo, kopalke ipd?
Js sem pred leti začel zbirati ženske hlačne nogavice, predlani pa še kopalke in perilo. Pa pred kratkim so v Lidlu imeli ponudbo res seksi nedrčkov in hlačk. Ko sem prišel mimo in zagledal tisto perilo, sem v trenutku med nogami začutil napetost, tako da sem moral kupiti nekaj tega. Pa zanimivo je, kako je lahko žensko perilo iz Lidla ali Hoferja daleč bolj seksi za razliko od nekajkrat dražjega perila npr. v Lisci ali Triumphu.
Ja zagotovo nas je veliko;)
Ta fetiš je eden od najpogostejših, a kot se meni zdi je pri moških pogostejših. Ali pa se mogče motim? Mogoče kdo pozna punco s takim fetišem?
Po drugi strani pa slišimo/beremo da veliko punc nosi moške boksarice za spat ali pa tudi čez dan, in namenoma si kupijo/sposodijo pri partnerju, ne nosijo ženskih. Še sam imam prijateljico ki to prakticira. Moja pa recimo ni taka.
Tudi sam imam fetiš ne nekatere omenjene zadeve zgoraj: žabe, hlačne nogavce, perilo, pajkice, kopalke in drese…
Nosim pa le žabe, hlačne nogavice in pajkice. Sčasoma mi je uspelo ustvariti tako “klimo” pri meni doma in tudi pri punci da je po hiši sprehajam v žabah in nihče tega niti ne opazi, le da nosim toliko debele da so neprosojne to je navadno 40den ali več.
Vendar je potrebno razlikovati oziroma vsak se mora vprašati pri sebi ali ima pravi fetiš ali je pa le “fetiš lover”.
Namreč pravi fetiš je to da oseba brez navzočnosti/uporabe objekta fetiša spolno ne funkcionira normalno.
Sam sem le fetiš-lover kar pomeni da lahko normalno funkcioniram brez katerega od naštetih predmetov.
Je pa kolegica imela tipa, ki je bil po njenih besedah čisto o.k. tip, a brez konkretnih štiklov na njenih nogah ni bilo nič z njim.
Pri meni je pa praktično celo življenje povezano z omenjenimi predmeti.
Zanimivo je pa to da se je pri meni začelo kar precej pred puberteto že tam pri sedmem letu…
Ko utegnem bom to vse zapisal in v novi temi upam na zanimivo debato.
Lp..
Če bi si kdo želel fotke stopal ali nošene najlonke, spodnje hlačke ali petke ter druga oblačila, mi lahko piše na mail: [email protected]
L.p.
Lara
Nosim po vaših željah in fantazijah.. 💞
- Piši mi [email protected]