Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem fiat panda

fiat panda

Prosim za nasvet uporabnika novejše pande, kako se ta avto obnese.
Hvala za informacije.

Ima jo moj sodelavec, do sedaj še ni rekel žal besede, res pa je, da je en malo čuden.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

maca je vprašala za iskušnje uporabnike Pand, ne pa uporabnike Bosanskih Motornih Wozil.

nisem bil sicer lastnik, sem pa spraznil kar nekaj rezervoarjev bencina 🙂 Avto je zelo nezahteven in poceni za vzdrževanje. Pozimi začne gretje delati v manj kot minuti. Priporočam 1.2 motor, ker se avto vsaj kam premakne in tudi poraba je manjša, kot pri 1.1. Prostora v avtu je več kot je videti. Osebno bi se dizla izogibal (pa ne da je slab, prej obratno), ker poraba ni toliko manjša, da bi se ga splačalo kupiti + dražje vzdrževanje.

Zdravo!

… morda še ena “slaba” lastnost avtomobila:

registriran je za prevoz samo 4-ih oseb

… ampak če ga uporabljaš za “skakanje” na kratke proge pri nepolni obremenitvi pa sploh ni napačen …

lp Motorino

P.s.: … in kot je omenjeno zgoraj: 1,2 motor je prava izbira …

Saj sodelavec je uporabnik pande, če pa ti tega ni uspelo razumeti je pa žalostno…

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Saj sodelavec je uporabnik pande, če pa ti tega ni uspelo razumeti je pa žalostno…[/quote]

Poznam nekoga, ki pozna nekoga, ki je včasih čistil stranišče nekomu, ki je bil prijatelj nekoga, katerega stric je imel sodelavca, ki se je že dvakrat peljal v Pandi svojega soseda.

Zahvaljujem se vam za vsa pojasnila.

Saj sodelavec je uporabnik pande, če pa ti tega ni uspelo razumeti je pa žalostno…[/quote]

Poznam nekoga, ki pozna nekoga, ki je včasih čistil stranišče nekomu, ki je bil prijatelj nekoga, katerega stric je imel sodelavca, ki se je že dvakrat peljal v Pandi svojega soseda.[/quote]

Ne me hecat, meni je pa pomočnikov pomočnik povedal, da je Panda razširjena samo na območju kjer raste bambus

New Report

Close