Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Fiat sedici

Fiat sedici

Tisti, ki imate ta avto…kako se obnese, kakšne so vaše izkušnje z njim. Je primeren za petčlansko družino kot prvi avto?

Sem ga šla gledat na “avtomobile”. Pred enim letom sva tudi midva kupovala avto enoprostorec ali terenski kombi. Prečekirala sva vse možno. Nazadnje sva kolebala med Tucsonom in Scenicom. Zmagal je Scenic. Smo zelo zadovoljni. Smo pa 4-članska družina.
Tale fiat mi pa nekako ni všeč. Poglej malo Tucsona od Hundai.

Ja, tudi tuscon nam je všeč, čeprav je no 1 izbira kia sportage. Tale fiat mi je pa v oči padel zaradi cene. Rabimo pa 4×4 pogon.

Oče ima suzukija SX4, praktično identičen avto …. zaenkrat zadovoljen, res pa da ga ma komaj par mesecev, se mi pa ne zdi ravno velik (k sprašuješ za 5petčlansnko družino), je P307 večji (ga ne ponujam kot alternativo, samo jst ga mam, pa primerjam velikost)
poraba cca 7litrov na 100, motor je 1,5 100konjev.
Drugače je pa ok avto … bi ga mel …

lp

Japonska tehnika italjanska oblika … ni boljše kombinacije je pa zanimivo da se Fiatov veliko weč proda kot Suzikijev ampak avta sta popolnoma enaka 😉

Sem lastnik omenjenega avta (multijet Sedici). Kar se se tehnike tice je avto brez pripomb zelo uporabna zadeva v mestu in na brezpotju, tudi avtocesta mu ni tuja imam pa pomisleke glede druzinskega avta. Zal vam bo avto premajhen (predvsem prtljaznik).Tudi pri Tucsonu ste na podobnem prostoru (zelo majhen prtljaznik).
Izbira je vsekakor vasa moj predlog za vas je recimo Kangoo 4×4.

New Report

Close