Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem fiat stilo multiwagon

fiat stilo multiwagon

Odločamo se za nakup tega avtomobila, pa me zanimajo vaše izkušnje, če jih slučajno imate. Vem, da je avto nov na tržišču, pa vseeno se bo morda tukaj našel kdo, ki ga že ima.

Lep avto, samo… nočem delati totalne antireklame za Fiata, vendar se mi zdi, da je prav, da ti povem svoje mnenje o samem zastopniku oz. o stroških nakupa Fiatovega kateregakoli avtomobila.

S fantom sva se teden dni nazaj zanimala za nakup Fiat Punta… iz 1.899.000 smo na koncu prišli na ceno 2.072.000 in to vse skupaj po zaslugi neopremljenosti avta. Za vsako malenkost, ki naj bi bila po vsej logiki (vsaj pri ornk avtomobilu) že všteta v ceni, bi bilo potrebno odšteti minimalno 12.000 (predpriprava za avtoradio, letvice na vratih, zunanja ogledala v barvi karoserije, klima, ABS, vzglavniki na zadnjih sedežih, priprava avtomobila za na cesto, in še in še, no ja na koncu še dodatni strošek za tepihe in prvo pomoč, na kateri bi bila napisana reklama prodajalca). Zelo razočarana in v besu sva na koncu prodajalca vprašala, če so okna avtomobila že všteta v ceno, ali jih je potrebno doplačat. Še isti dan, sva šla k drugi avto hiši (Renault) in sva za isti denar vplačala avto, kateri ima za to ceno (2.072.000) vso opremo.

no ja xyza, malo preterano … Je pa res, da je najcenejši Punto oskubljen do konca, tako da je cena ugodna zaradi tega. In, ja.. kako to, da za ceno puntota nista dobila Cliota?

Glede Stilota MW – poglej na http://www.avto.net, tam je opisan avto, cene in vsa oprema zraven… mislim da je v osnovni ceni zajeto že ogromno opreme, ki jo pri konkurenci moraš doplačati 🙂

Pa lep dan!

Jani

Vendar pazi – avtor prispevka o vozilu je AVTO TRIGLAV – prodajalec vozil Fiat.

LP

Pri nas doma smo kupili novega Fiata. Moram povedati, da smo nad njim zelo, zelo navdušeni.

Imamo JTD 115 konjev. Avto je izredno uporaben (beri: veeeeelik prtljažnik), glede udobja pa se mi itak zdi razred zase. V notranjosti je veliko majhnih predalčkov, ki so ravno pravšnji da se lahko vse stvari odložijo na pravšnje mesto, v sovoznikovem delu, kjer je airbag, pa je hlajen predal, kamor sodi vse, kar se med vožnjo ne sme “skuhat”. Notranjost in zunanjost sicer pri meni, dobita čisto petko!

Zaenkrat smo z avtomobilom naredili 6000kmm z njim ni nikakršnih problemov (sicer, po 6000km jih niti ne sme biti!).

Zaenkrat lahko brez vsakega zadržka rečem, da če vam je avto všeč ga le kupite. Pred tem pa še pojdite na kakšno testno vožnjo, ki vas bo zagotovo prepričala.

(aja, izogibajte se le MW-ja z 1.6 literskim bencinskim motorjem, ker ima – glede na moje mišljenje – malo prešibak motor, za polno obremenjen prtljažni prostor).

LP

Hvala za vaše odgovore, saj smo se že skoraj odločili, malo se spogledujemo tudi s Hyundai Trajetom, a ta teden bo odločitev morala pasti.

Če še nisem prepozen za tvoje uprašanje potem mi prisluhni. Fiat je v zadnjih letih naredil velik korak naprej. Uprašanje tvoje je kaj mislim o fiat stilo multiwagon. Avto je zelo prostoren če se boš odločal za ta avto ti priporačam dizel z 115 konji. Prtlažnik je velik in tudi vozne lastnosti so dobre, sevada pa tu nesmemo pozabit porabe goriva, ki je majhna in pa varnost. Kar se tiče opreme je avto opremljen z usem kar mora sodobni avto imeti in še več. Pri drugih avtomobilih bi za tako opremo plačal cel kup denarja pri tem avtomobilu pa ti je že v seriski opremi. Odločitev je seveda tvoja. Pa še to da nebo spet latelo da sem morda prodajalec teh vozilov, povem vam lahko samo to da sem avto vozil že kar nekajkrat in mi je bil ušeč.

Hvala za tvoj odgovor.

New Report

Close