Najdi forum

figaro?

Zdravo!

Pri kolegici sem videla “novi figaro”. Bolj gre za sušilec las v obliki krtače. Pravi da je fin, ker ga ima redno s sabo. In če ima npr. sestanek v službi si na hitro navije lase in je to TO. tudi reklamo sem videla za Philips, ki menda deluje na vodno paro.

Ali se ti izdelki priporočajo? Sama imam dokaj tanek las, pa ne vem, če mi ga ta reč ne bi še bolj uničila.

Sicer si lasje po pranju navijam na krtačo in z fenom (sicer bolj redko), pa me zanima, če je s to novo kratčo-fenom boljše.

Kako je pravzaprav najbolje naviti las? Po pranju, malo spraya, pa navijalke gor in sušiti na zraku.

Hvala za odgovore.

Pozdrav,
Alja

Če si že res moraš naviti lase, ti priporočam zrak ali haubo, nikakor pa ne efen v obliki figara, ker las preveč uničuješ z direktno toploto. Fen že sam po sebi ni najbolj primeren, vendar brez njega žal včasih ne gre. Pri nas temeljijo striženja na tem, da je tudi krtača čim manj potrebna.
lp alenka

mene pa zanima koliko stane figaro,oz. aparat za izdelavo najlepsih kodrov?pa kje bi se ga dalo kupit? hvala

Ne vem kliko stane imajo jih pa zastopniki ali drogerija na Židovski v Ljubljani.
Ne vem natančno.
lp alenka

New Report

Close