Splash › Forum › Starševski čvek › File brancina File brancina Notranjka2 10.02.2023 ob 11:09 zadnji odgovor 10.02.2023 ob 14:52Sem kupila fileje brancina in jih nameravala panirati. Ko odprem, pa vidim, da so fileji s kožo. Ali jih lahko vseeno paniram ali je bolje, da jih spečem? Kaj menite? Prijavi Citiraj Odgovori khm452 10.02.2023 ob 12:07 zadnji odgovor 10.02.2023 ob 14:52Jaz rib nikoli ne paniram, spečem na hitro na olivnem olju, zraven tržaška… Prijavi Citiraj Odgovori Bogpomagaj 10.02.2023 ob 14:47 zadnji odgovor 10.02.2023 ob 14:52Jaz bi jih spekla. Zraven maslen krompir z mlado špinačo. Prijavi Citiraj Odgovori gospodinja619 10.02.2023 ob 14:52 zadnji odgovor 10.02.2023 ob 14:52Absolutno ne paniraj, brancina je škoda za to. Speci v ponvi na olivnem olju, zagotovo bo njam. Prijavi Citiraj Odgovori Za paniranje 10.02.2023 ob 14:52 zadnji odgovor 10.02.2023 ob 14:52Za paniranje je brancina škoda, bolje samo popeči. Prijavi Citiraj Odgovori Vroče ta hipstoritev omogoča Objavi