FILIP PESEK
To so te sodobni influencerji, ki niti primerne izobrazbe nimajo in prodajajo razne stvari in se grejo marketing s to taktiko vseprisotnosti na družbenih omrežjih, pa da so influencerji in oh in sploh. Pa ves čas se samo hvalisajo in bahajo, kako da so uspešni. Zame so veliko bolj uspešni mladi, ki se res posvetijo študiju, pa četudi študirajo arheologijo, gozdarstvo oz. karkoli. Vsaj dajo nekaj na vednost, ne pa te sodobni “influencerji”.
SMRAD, 13.11.2024 ob 08:32
Kadar žena- partnerica, reče svojemu ljubemu partnerju-ljubimcu tik pred spolnim odnosom, da smrdi, je to konec ljubezni.
Dva se za spolni odnos dobesedno zavohata…kot živali.
Ko enkrat ta ljubimec zasmrdi, je to konec spolnosti , zadovoljstva in intime za oba.
Kot, da se dogaja isto kot pri Boštjanu Romihu in njegovi ženi Lari.
Ona starejša ženska, on mlad, ona ga maltretira z njegovimi kiksi in potem-razhod.
slavc5, 12.11.2024 ob 15:49
To so te sodobni influencerji, ki niti primerne izobrazbe nimajo in prodajajo razne stvari in se grejo marketing s to taktiko vseprisotnosti na družbenih omrežjih, pa da so influencerji in oh in sploh. Pa ves čas se samo hvalisajo in bahajo, kako da so uspešni. Zame so veliko bolj uspešni mladi, ki se res posvetijo študiju, pa četudi študirajo arheologijo, gozdarstvo oz. karkoli. Vsaj dajo nekaj na vednost, ne pa te sodobni “influencerji”.
Se zelo strinjam. Tudi meni je vse skupaj tuje in predvsem plehko ter plitvo. Sem se že spraševala, ali je to posledica let, a so me mladi iz moje službene in privat sfere potolažili, da vidijo enako. Prodajanje megle je zdaj dobilo novo ime.