Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Film "Družina"

Film "Družina"

Lej, nič osebno ti nočem, kakor drugim ne, le izrabil te bom kot šolski primer želja tistih, ki jih omenjaš in vseh ostalih ki jih ne, so pa v 3.vejah oblasti kompetentni:

Cilj je, da se nisi (raja) zmožna vprašati pravilnih vprašanj. Pravilno vprašanje v tvojem primeru bi bilo:

S kom ali čem si javni funkcionarji ter javni uslužbenci in njihovi privat priskledniki (za)služijo plače iz davkoplačevalske malhe?

S kom: z lezbačami, pederajsi, podivjanimi ločenkami,….. gotovo ne, ker ti po svoji norosti ne morejo reproducirati novih davkoplačevalcev. Z socialci in podivjanimi migranti, vzdrževanjem pol bivše juge tudi ne, ker oni zgolj trošijo BDP. Torej si svoje plače zaslužijo lahko zgolj z davkoplačevalci v realnem sektorju. Teh je seveda premalo za zadovoljevanje pogoltnosti vseh, zato zadolžujejo vse počez na nivoju države.

S čem: Lezbačam in pederajsom, podivjanimi ločenkami,… otrok ne morejo vzeti ali uničiti njihovih družin ker to niso, zato jim lahko le pomagajo pridobiti čimbolj podoben status in pravice.
Ostalim ne morejo nič vzeti, torej jim lahko le dajo.

Ostanejo torej samo še davkoplačevalci iz realnega sektorja in družine kakor jih je ustvarila narava= oče, mama in njun otrok.

Torej tiste ki jih omenjaš in ostale iz 3. vej oblasti imamo zato, da razlastijo davkoplačevalce iz realnega sektorja, ter uničijo družine kakor jih je ustvarila narava.

Oblast /”nomen est omen”= ob last.

Lej, nič osebno ti nočem, kakor drugim ne, le izrabil te bom kot šolski primer želja tistih, ki jih omenjaš in vseh ostalih ki jih ne, so pa v 3.vejah oblasti kompetentni:

Cilj je, da se nisi (raja) zmožna vprašati pravilnih vprašanj. Pravilno vprašanje v tvojem primeru bi bilo:

S kom ali čem si javni funkcionarji ter javni uslužbenci in njihovi privat priskledniki (za)služijo plače iz davkoplačevalske malhe?

S kom: z lezbačami, pederajsi, podivjanimi ločenkami,….. gotovo ne, ker ti po svoji norosti ne morejo reproducirati novih davkoplačevalcev. Z socialci in podivjanimi migranti, vzdrževanjem pol bivše juge tudi ne, ker oni zgolj trošijo BDP. Torej si svoje plače zaslužijo lahko zgolj z davkoplačevalci v realnem sektorju. Teh je seveda premalo za zadovoljevanje pogoltnosti vseh, zato zadolžujejo vse počez na nivoju države.

S čem: Lezbačam in pederajsom, podivjanimi ločenkami,… otrok ne morejo vzeti ali uničiti njihovih družin ker to niso, zato jim lahko le pomagajo pridobiti čimbolj podoben status in pravice.
Ostalim ne morejo nič vzeti, torej jim lahko le dajo.

Ostanejo torej samo še davkoplačevalci iz realnega sektorja in družine kakor jih je ustvarila narava= oče, mama in njun otrok.

Torej tiste ki jih omenjaš in ostale iz 3. vej oblasti imamo zato, da razlastijo davkoplačevalce iz realnega sektorja, ter uničijo družine kakor jih je ustvarila narava.

Oblast /”nomen est omen”= ob last.
[/quote]

Miško, ti si pa en težki ekstremist.
Misliš, da je v USA to kaj bolje rešeno?
Mislim za tiste, ki živijo v prikolicah in se streljajo v mcdonaldsih?

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Miško, ti si pa en težki ekstremist.
Misliš, da je v USA to kaj bolje rešeno?
Mislim za tiste, ki živijo v prikolicah in se streljajo v mcdonaldsih?
[/quote]

haha, zakaj pa???

Ne ne mislim, mislim pa, da je ves “socialni” drek iz USA uvožen, vklučno z Gostečnikovim biznisom.

haha, zakaj pa???

Ne ne mislim, mislim pa, da je ves “socialni” drek iz USA uvožen, vklučno z Gostečnikovim biznisom.
[/quote]

Aha, se preveč zgledujemo po socialni in egalitarni državi USA?
Faak no, ta forum je res v Q…
Bo treba nehat. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Miki miško & Viharni norec oba tako pametna, da vidita tudi kamenje četrti. Pa od kod se vama jemlje vsa ta žalost in obup, ki vaju obdaja??? Zjeban lajf, razpad družine, večna samskost, izguba simpatije? Totalno porušena sta, OBA, ob enem pa svetovna poznavalca VSEH možnih razmer. SAMO SEBI NISTA ZNALA POMAGATI, to pa tudi pove vse o vajini osebnosti. Več sreče v drugem življenju:(

Vse v redu pri tebi? Sploh veš kaj bi rado hotelo povedat? Do zdaj še nisi nič, veš to?

Vse v redu pri tebi? Sploh veš kaj bi rado hotelo povedat? Do zdaj še nisi nič, veš to?
[/quote]
Saj ti še marsičesa drugega ne razumeš, ne samo zapisanega! Te tvoje oblike spola pa jaz za sebe prihrani. Nisi zanimiv, replika zatorej odpade.

Saj ti še marsičesa drugega ne razumeš, ne samo zapisanega! Te tvoje oblike spola pa jaz za sebe prihrani. Nisi zanimiv, replika zatorej odpade.
[/quote]
eh, bedak si multinčno čelavo pritlikavo, že spet cel dan noriš, pa niti enega smiselnega stavka od tebe, sploh pa ne vezanerga na temo, samo z mano si obsedeno….

Edino Snelca, pametna baba, je ugotovila da je Miki kar lepo Viharc. Ista oseba.

Aha, se preveč zgledujemo po socialni in egalitarni državi USA?
Faak no, ta forum je res v Q…
Bo treba nehat. 😉
[/quote]

Še argument zakaj tako mislim:

Na vsakem koraku se kakor prostitutke ponujajo raznorazne (psiho) terapevtke, učiteljice vsakih sort, država je čedalje bolj socialna, narod pa čedalje bolj prfuknjen, začenši z lenobo.

Mnde da majo v meriki pa že kar standard, da ma vsakdo dva terapevta, prozac pa da kar v vodovode šopajo? To boš pa ti vedel k si bolj odprte buče in več sveta videl.

Daleč od tega, da bi ta film zgolj o socialcih ali obrobju. Govori o vseh, vsi se srečujemo z odločitvami in vsi živimo v družinah. Kdor se ob ogledu tega filma ne zamisli nad lastnimi življenjskimi odločitvami, ne razume, kaj film sporoča.
[/quote]Sem si rekla, da moram nekaj napisat. Prižgem računalnik in vidim, da vas je kar nekaj gledalo. Film še zdaleč ni o socjalcih, kot se nekateri izražate. Je pa zadel v nekaj kar bi vsi radi spregledali. Režiser je režiral tudi Razrednega sovražnika. Upam, da bo delal še naprej. Me je pa film kar pretresel. Ne živimo v diznijevvem svetu. Je kar kruto. Glejte filme Keana LOACHA

Sem si rekla, da moram nekaj napisat. Prižgem računalnik in vidim, da vas je kar nekaj gledalo. Film še zdaleč ni o socjalcih, kot se nekateri izražate. Je pa zadel v nekaj kar bi vsi radi spregledali. Režiser je režiral tudi Razrednega sovražnika. Upam, da bo delal še naprej. Me je pa film kar pretresel. Ne živimo v diznijevvem svetu. Je kar kruto. Glejte filme Keana LOACHA
[/quote]

Loach je dober ja, tudi Mike Leigh, ampak ljudje ne marajo takih filmov, ker se zagledajo v razbitem ogledalu. Je lepše gledat ameriške iluzije.

Meni v filmu nikakor ni jasno glede zob?
Kot devetošolec 1x ima sprednje zobe, 1x jih nima.
Kot odrasel jih večino časa ima, celo aparat na njih, a proti koncu filma je naenkrat spet brez zob?!?!!?

Edino Snelca, pametna baba, je ugotovila da je Miki kar lepo Viharc. Ista oseba.
[/quote]

kolk meni enih nickov pripisujete!

A pa Šnelca da tud??? A to še preden je dala mulo kuhat, al pol k so njeni agentje zradiral temo kjer sem jo spraševal ali je že kuhana?

Tu je eden izmed primerov, kaj se zgodi, če se otrok rodi v družino, kjer so možnosti za vsakršen razvoj zelo slabe.Oče in mati na socialki, oba s posebnimi potrebami, prav tako brat.
Za tega fanta bi bilo bolje, ko bi šel v posvojitev že kot otrok v normalno družino.Tako pa je zrastel v nefunkcionalnega moškega, živčnega in kolerika, nezmožnega za BITI oče.
Še sreča, da se je odpovedal tej mali deklici.
Mamica zgleda ljubeča in normalna in kot kaže, ima dokaj normalnega partnerja.
Vsaj upam.
V tako varstvo, kot ga je nudil ta biološki očka, s svojo familijo vred, tudi jaz ne bi dala otroka.
Deklica mora biti zdaj stara okrog 7 let, glavni akter v filmu pa ene 28.

Vsi tisti, ki se zgražate nad različnimi službami : Kaj pa naj bi naredili? Otroka jim ne moreš kar odvzeti, lahko jim samo svetuješ, vsi pa vemo , da je DRUŽINA prva in glavna primarna socializacija, ki ti da start v življenje.

Takemu očetu in taki mami, kot sta Rajhova, pa lahko govoriš 300 let.
Mama se izraža : Bejž stran, oče pa ničesar ne razume.Oba skupaj nista za enega normalnega starša.S katerim zakonom lahko takim staršem vzameš otroka?
Ne moreš ga.In zraste, kar zraste.

Sem si rekla, da moram nekaj napisat. Prižgem računalnik in vidim, da vas je kar nekaj gledalo. Film še zdaleč ni o socjalcih, kot se nekateri izražate. Je pa zadel v nekaj kar bi vsi radi spregledali. Režiser je režiral tudi Razrednega sovražnika. Upam, da bo delal še naprej. Me je pa film kar pretresel. Ne živimo v diznijevvem svetu. Je kar kruto. Glejte filme Keana LOACHA
[/quote]

Seveda so socialci.Mama in oče sta nezmožna vsakršnega dela.Tudi fant ne dela nikjer, vsaj ni videti.Brat je fant s posebnimi potrebami.
So jim pa menda par let nazaj obnovili hišo.

Tu je eden izmed primerov, kaj se zgodi, če se otrok rodi v družino, kjer so možnosti za vsakršen razvoj zelo slabe.Oče in mati na socialki, oba s posebnimi potrebami, prav tako brat.
Za tega fanta bi bilo bolje, ko bi šel v posvojitev že kot otrok v normalno družino.Tako pa je zrastel v nefunkcionalnega moškega, živčnega in kolerika, nezmožnega za BITI oče.
Vsaj upam.
V tako varstvo, kot ga je nudil ta biološki očka, s svojo familijo vred, tudi jaz ne bi dala otroka.

Vsi tisti, ki se zgražate nad različnimi službami : Kaj pa naj bi naredili? Otroka jim ne moreš kar odvzeti, lahko jim samo svetuješ, vsi pa vemo , da je DRUŽINA prva in glavna primarna socializacija, ki ti da start v življenje.

Mama se izraža : Bejž stran, oče pa ničesar ne razume.Oba skupaj nista za enega normalnega starša.S katerim zakonom lahko takim staršem vzameš otroka?
[/quote]Mamica je pri njenih 20 tih letih, morda kakšno več, že tretjič noseča. Ne obsojam, a padlo mi je v oči. Sedaj me obglodajte.

Vsaj upam.

[/quote]

Tvoje upanje je žal brez osnove.
Tudi mama male Noe in njen partner sta šla narazen kmalu po zaključku snemanja. Zato ta film ne govori zgolj o ljudeh z roba, ampak predvsem o naših odločitvah in odgovornosti zanje.

Pardon, mali je ime Nia.

Tvoje upanje je žal brez osnove.
Tudi mama male Noe in njen partner sta šla narazen kmalu po zaključku snemanja. Zato ta film ne govori zgolj o ljudeh z roba, ampak predvsem o naših odločitvah in odgovornosti zanje.
[/quote]

V filmu se mi je mamica zdela vseeno ljubeča do punčke.Dobila sem tak vtis.Sicer pa nisem iz tistega konca.Mogoče nekateri zgodbo poznate bolj od blizu.
Naše odločitve in odgovornosti pa izvirajo iz družinske vzgoje , ozračja in spodbud v primarni družini.
Očitno tudi to dekle, ki je mlada mamica, izhaja iz družine, kjer so vrednote in norme nizke.
Drugače se niti v sanjah ne bi družila s takim fantom, ampak bi si izbrala drugačnega.

Fant je vcasih delal v istem podjetju kot sem sama.

Ena anekdota…en sodelavec je rekel, da bi zbirali denar zanj, pa je drugi rekel da dokler ima jabolcek za telefon da ne da nič.

Spet eno nakladanje in venmetanje.Kar si napisal, je vse strel v prazno
Od prvega do zadnjega stavka.Kot da imaš narobe obrnjeno glavo.Delaš se izkušenega in izobraženega v takih debatah,dejstvo pa je,da tvoji umotvori nimajo ne repa ne glave.V tvojih letih bi lahko že kaj napredoval,pa dlje od šajtrge ne prideš.Najbolj smešno pa je to,da ocenjuješ druge ljudi in jih podcenjuješ, zato da povzdiguješ sebe.Ampak tega sploh ne opaziš.Kot da si najbolj pameten,kot da najbolj vse obvladaš.Dragi moj, če si v zrelih letih in obvladaš lopato in šajtrgo,zato še ni rečeno da si dober psiholog.Ker nisi.

Ta jabuk, ko ga je mel on v filmu, je en najcenejših telefonov, tko da če ma človk jabuk še ne pomen da je dal 2 plači za njega.

Spet eno nakladanje in venmetanje.Kar si napisal, je vse strel v prazno
Od prvega do zadnjega stavka.Kot da imaš narobe obrnjeno glavo.Delaš se izkušenega in izobraženega v takih debatah,dejstvo pa je,da tvoji umotvori nimajo ne repa ne glave.V tvojih letih bi lahko že kaj napredoval,pa dlje od šajtrge ne prideš.Najbolj smešno pa je to,da ocenjuješ druge ljudi in jih podcenjuješ, zato da povzdiguješ sebe.Ampak tega sploh ne opaziš.Kot da si najbolj pameten,kot da najbolj vse obvladaš.Dragi moj, če si v zrelih letih in obvladaš lopato in šajtrgo,zato še ni rečeno da si dober psiholog.Ker nisi.
[/quote]

Hvala za kompliment, ja, šajtrgo in lopato mam zlo rad! Krasna meditacija za dušo in telovadba za telo, pa še korist je od tega.

Nikoli se nisem imel za psihologa, sta mi pa psihologija in sociologija hobi. Glede na dejstvo, da me večina ne mara, sklepam, da se v svojih pametovanjih precej dotaknem mnogih. Ker od tega hobija ne živim, mi ni treba hliniti všečnosti kakor večina strokovnih. Z redko izjemo Vodeba ;-))))

Hvala za kompliment, ja, šajtrgo in lopato mam zlo rad! Krasna meditacija za dušo in telovadba za telo, pa še korist je od tega.

Nikoli se nisem imel za psihologa, sta mi pa psihologija in sociologija hobi. Glede na dejstvo, da me večina ne mara, sklepam, da se v svojih pametovanjih precej dotaknem mnogih. Ker od tega hobija ne živim, mi ni treba hliniti všečnosti kakor večina strokovnih. Z redko izjemo Vodeba ;-))))
[/quote]
Resnica danes je za mnoge nekaj najhujšega, še zlasti za nororite priviligirane babe.

New Report

Close