Najdi forum

film-slike ni

help!
Ne vem kaj se mi je zgodilo, vendar imam nekaj filmov, ki mi jih v real playerju, kazaai in wmp registrira, ko pa jih zaženem, je samo zvok, slike pa ni…????
Prej je bilo vse normalno. Help!!!!

Verjetno imaš kake probleme s kodeki.
Kakšne končnice pa imajo filmi?

avi video

Poglej nekaj dni star post o kodekih

ja zdaj pa sploh ne razumem. naslednji film, ki sem ga snela mi kaže normalno, še enega za njim in ostalih pa spet ne. tiste kodeke sem si prej posnela, in ravno od takrat imam težave-

A si si posnela Nimo Codec Pack?

ja.

Potem ti svetujem, da ga odstraniš, ker če pri Nimotu ne veš kaj daješ gor lahko več slabega nardiš kot dobrega.
Za gledat avije rabiš v 99% samo 2 kodeka DivX in Mpeg4.
Tko da Nimota dol, pa pejdi na in ponovno namesti ta 2 kodeka in bi skoraj mogl odelat.

Če ne, probaj še naložit Total Pack ali I263 Codec pol pa ma da dela 100%

ja, naredila sem to, vendar mi zdaj namesto slike kaže plenoptiko, ki jo ponavadi kaže pri predvajanju glasbe, filme pa mi zapiše, da so v mp43 obliki, slike pa še vedno ni.

Hja, se pravi da maš probleme z mpeg4 codecom za kar je pa verjetno kriv M$.
mp43 je 3 verzija mpeg4 kodeka, ki je namenjena le ASF formatu, ampak M$ ne bi bil M$ če ne bi v beta verziji imel tudi podporo za AVI, ki je v končni različici zdaj ni več. Tako je folk veselo kodiral avije z mp43 kodekom, zdaj je teh filmov veliko, narod naj se pa slika.

No ampak vseeno, pojdi na prvi link, ki sem ti ga napisal, poišči Mpeg4 Codec in si potegni dol beta verzijo za tvoj sistem. Dll in reg datoteko skopiraj (prepiši če že obstaja) v system/system32 mapo in poženi reg datoteko in zadeva bi morala špilat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close