Najdi forum

filmi in podnapisi

snela sem film harry potter in podnapise zanj,kako sedaj vse to skupaj zapečem da bodo vidni podnapisi na dvdju a rabim za to kak program

Upam ,da imaš program za peko CD-jev NERO !!!Potem , pa mraš pazit ,da se ime filma in ime podnapisov ujemata popolnoma !!!!To pomeni

npr.

karneki.avi
karneki.srt

Res moraš pazit da je vse popolnoma enako podpisano in z enakimi črkami , če to nebo natančno ti DVD ne bo bral podanpisov – pa še to pazi da imaš podnapise v formatu ,katere ti bere tvoj DVD !!!!

ja mam nerota kako pa nej pogledam v kakem formatu so podnapisi z emulo sem dala film dao na podnapisi.net sem našla istoimenske podnapise in zdaj????

Zdaj pa poglej kako končnico imajo podnapisi !!! Napiši mi točno naslov filma in vse kaj piše pri filmo in podnapisi pa ti napišem nazaj kako naj zgleda !!!!

Harry Potter And The Sorcerer’s Stone CD1 to je film
Harry Potter And The Sorcerer’s Stone.srt to pa pod napisi pri filmu je še avi video

Harry Potter And The Sorcerer’s Stone.avi
Harry Potter And The Sorcerer’s Stone.srt

Spremeni tako pa bo šlo !!!(peimenuj )Samo še nekaj , zdaj imaš prenešen film CD 1 , kar pomeni da je še nekje CD 2 in to je samo polovica filma in moraš še poiskati CD 2 in ga prenest pol pa še podnapise za dva CD-ja !!! Najboljše je , če ti pri iskanju napiše samo naslov filma , kateri je nekje 700 – 720 MB , da se ti da pol zapeč na en CD+ podnapisi !!!

Npr.

Harry Potter And The Sorcerer’s Stone.avi

LP

hvaa bom poskusila

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close