Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Filmi za na dopust!

Filmi za na dopust!

Čez šest dni gremo na dopust.In letos sem se odločila , da bom s seboj nesla kakšen film.Zelo rada imam grozljivke in iščem kako dobro že dva dni pa je ne najdem.A kaj priporočate?

********************************************************* H&K , Eyva Passion is what makes the world go round.Love just makes it a safer place.

Sirota (Orphan)
Shutter Island

Hvala sem pogledala trailerje pa sta mi oba všeč!

********************************************************* H&K , Eyva Passion is what makes the world go round.Love just makes it a safer place.

Ni za kaj, Shutter Island je hud, zna biti kar težek na momente, ampak se splača vztrajat.

Orphan je pa tudi divji:) Ena boljših grozljivk, kar se mene tiče.

Sicer morda še Case 39, baje da je hud tudi remake More na ulici brestov (Nightmare on Elm street), samo slednjega nisem gledala (zbiram pogum:)).

Aja, meni je bil res hud tudi Mirrors, samo jaz sem precej občutljiva na grozljivke. Ta mi je bil res brrr, se nisem z mirnim srcem gledala v ogledala še nekaj časa:))

Pa baje, da je tudi Mirrors 2, samo tudi še zbiram pogum:)

Drag me to hell, meni je bil skoz tako napet, da sem ga gledala po delih :))

http://www.letmewatchthis.ch/watch-5652-Drag-Me-to-Hell

Ja tudi meni je bil Mirrors zelo všeč.Pa kmalu zberi pogum za dvojko ker je zelo dobra.Drag me to hell se mi zdi tudi dober film .

En (naj)boljših filmov, kar sem jih kdaj gledala, je korejski triler Akmareul boatda ( I saw the devil). Bolj presune, kot vse grozljivke skupaj.
Korejci so zadnja leta res mojstri filma!

New Report

Close