Finale the biggest looser
Letos je bila ta oddaja krajša in posledično so debeluhi še zmeraj debeli. Tisti, ki so izpadli, so vizualno skoraj enaki kot so bili ob vstopu v oddajo. 20 kilogramov se pri tej kilaži pač ne pozna kaj dosti.
Finalisti – Ferid in Kristijan sta shujšala, Selma malo manj.
Kar se tiče finalne oddaje, ki ravnokar poteka, pa v oči bode branje voditeljice.
Je še komu padlo v oči, kako voditelji na naših tv pri vodenju takih čist simple oddaj, ves čas gledajo v tiste pildke in niso zmožni povedati niti enega stavka na pamet? So to voditelji? Na tujih programih gledaš oddajo kjer voditelj mogoče nekejakrat v oddaji poškili na besedilo, pri nas pa si te sove niso zmožne zapomniti par stavkov….
Nivo vodenja je res katastrofalen.
Tudi jaz načeloma ne gledam reality shovov tipa bar, bb…Če že kaj gledam gledam, da se še kaj naučim, spoznam.
Mi je pa kar všeč ena takšna za bolj zdrav življenski slog.
Tudi moj favorit je bil Kristjan, ker so Sebastjana izločili, s čimer se me ji Belma, ki je bila prej moja favoritka zaradi načelnosti in vztrajnosti, čisto zasrala in vesela sem, da je izpadla.Prav tako se mi je s svojo požrešno nepoštenostjo še bolj zasrala Gaja zato, ker je kot naduta razvajenka po vrhu, prav odvajalna, pa čeprav je dokaj luštni osebek dokler ne odpre svojih ust in vse postane jasno, takrat pa samo bejži čim dalje od nje in podobnih.
Je pa letošnji šov lepo pokazal, za razliko od prejšnjih, kako so ljudje vedno bolj nenačelni in pokvarjeni, pod izgovorom igre in zato sem tudi gledala, da vidim več zadev.
Ko gre za denar pozabijo na vse ostalo, četudi ni potrebe, kot je to pri Gaji.Je pa še bolj žalostno, zame kot žensko, da so bolj ženske takšne, ko pravijo celo, da so prijatelji, kjer se mi je zasral tudi brezhrbtenični Ferid.
Je pa zanimivo videti kako ljudje v vsesplošni pozitivi v resnici sploh več ne vedo kaj je res (zdrava)pozitiva in tiste zdrave meje, ter kaj je prijateljstvo, načelnost…Je prav zanimivo kako se to lepo vidi pod kamuflažo in izgovora igre.
Bi pa sama raje izgubila med boljšimi in načelnimi, kot zmagala med slabšimi in pokvarjenimi zgubami, ker pravi užitek in zmaga je biti najboljši in ne najbolj podmuklo preračunljiv, za tisto so razni bb, pa bari…
Pa čestitke Kristjanu, ki ga žal nismo videli kako bi odločil v zvezi s Sebastijanom, ki mu pa kljub vsej dobrohotnosti tudi ni najbolj jasno kaj prijateljstvo v resnici je.
Sem pa tudi jaz pogrešala finalnega Od težaka do junaka, ki so ga tako na veliko obljubljali.
me veseli, da niso hujšali tako na silo kot v preteklih dveh oddajah. Tole hujšanje letos je bilo veliko bolj zdravo. Ker edino zdravo hujšanje je počasno hujšanje.
Od finalistov je malce preveč shiran izgledal le Ferid. Mi ga je žal (sem navijala zanj, da zmaga) in upam, da bo kmalu dobil zdravo podobo nazaj (kil pa ne 🙂 ).
Saška je pa najboljša voditeljica te oddaje do sedaj. Upam, da postane tudi v naslednji sezoni.
Kristjan bravo…tasluzen zmagovalec..tudi Ferid mi ni bil slab,a se mi je zameril,ker ni razmisljal s svojo glavo,ampak z Belmino “preracunljivostjo’. Saska pa OBUP od voditeljice..samo brala,uporabljala besedo ampak,mmm.,sama s seboj ni vedela kaj bi…..
Pa tudi od obljub o finalni oddaji ni bilo nic…medla,nezanimiva,reklamasta oddaja…
Saška je bila super. Ni pomembno, ali si voditelj pomaga z zapiski ali ne, pomembno, da je gledljivo, poslušljivo in da oddaja teče. Tudi Špela prvo leto ni bila slaba, Marko lani je pa po mojem mnenju malce preveč na silo vseskupaj vodil.
[/quote]
Hja, še kako je pomembno, ali voditelj komunicira s kamero ali ves čas bulji v listke in bere.
Poglej si malo oddaje na tujih televizijah, nemški, italijanski, avstrijski kanali…. Voditelji dejansko vedo, o čem teče beseda, oni dejansko vodijo oddajo, so pripravljeni, poznajo scenarij… Mogoče sem in tja malo pogledajo na list.
Naši pa ves čas buljijo predse v tisto besedilo in včasih niti prebrati ne znajo oziroma iščejo začetek vrstice, ki je na vrsti za branje.
Se je pa to branje razpaslo v zadnjih letih, očitno so kriteriji za vodenje vsako leto nižji. Pri nas, seveda.
Pa res ja, kje je cmera od Valterja ?
Gaja je podn od karakterja
Ferid ni tako slab , je vodljiv kaj cmo
Belma je borka , ampak ima sposobnost vsiljevanja volje kar mi ni vsec , kaze na : samo jaz imam prav
Pia se mi zdi , da je ostala kot je bila barocna pac bog pomagaj
Sebastian je kar ok clovek, zdi se mi fer in posten
Christian pa ze ne more biti slab clovek, ker ima rad zivali in ni delal scen , sporov med njimi, se je samo hudo trudil izgubiti kg
Potrca nisem prebavljala lansko leto ( igralec pac brez resnih custev ) Spelca in Saska ok no, Spela bolj ok
Lep vikend vsem !
Hja, še kako je pomembno, ali voditelj komunicira s kamero ali ves čas bulji v listke in bere.
[/quote]
Res je, vsaj toliko ali še bolj pomembno pa je, da se zna odzivati na dogajanje, da zna smiselno odreagirati na odgovore sogovornikov, ne pa da slepo vztraja pri napisanem tekstu, spontano pa ne zna povedati nič. Po tem se vidi inteligenca in razgledanost voditelja in po tem se dobri voditelji razlikujejo od povprečnih in slabih. Lepih je dosti, dobrih pa precej manj.
Strinjam se! Tudi za mene je dobro vodenje tisto, ki je spontano, ki ima toplino in kjer se voditeljica ali voditelj odzivata na goste v studiju. Letos je bilo tega veliko, zato se je tudi meni Saška zdela izvrstna in zelo prijetna gostiteljica. Opazi se, da je odprt in prijazen človek. Gaji, Feridu in Kristjanu pa kapo dol in čestitke! Tudi Belma je izgledala raketa!