Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek financiranje

financiranje

Mene pa zanima, kako se ta stran oz. Primož sploh financira.
Ali dobi denar od operaterjev ali kako?
LP

Ta stran se financira iz dobre volje in velo fotosinteze :)))

Šalim se, izključno iz lastnih sredstev, saj se naše podjetje ukvarja z postavljanjem in servisiranjem računalniških sistemov in infrastrukture. Ta sistem pa je bil narejen za hobi dveh posameznikov, sedaj se ta virus hobija nadaljuje že na druge sodelavce in portale kot so in še bi se kaj našlo.

To, da bi kaj od operaterjev dobil, ta pa je dobra 🙂 Voljatel se boril pribljižno leto in pol, da je dobil delček od impulzov. Njihova situacija je veliko lažja (v ozadju je bil tuji kapital) kot naša. Med.Over.Net pa je slovenski produkt s prednostmi in slabostmi.

Če pa poznaš koga, ki bi videl v sistemu možnost promocije, ga pa kar pošlji k meni, z veseljem se z njemu dogovorim za sodelovanje. Pa še tebi se oddolžim ko sklenemo posel 🙂

Pravzaprav je v tem sistemu obilo možnosti, saj je eden redkih, ki dokazuje dejstva, ki jih ravno sedaj na sof-u tako pametno razlagajo. Kaj je bistvo, najdete tukaj.

Dejstvo je, da bi se marsikaj dalo, vendar je potrebno ogromno ljudi in časa, da bi se nekoga prepričalo v kvaliteto in koristnost tega sistema. Da pa bi med tem časom sistem živel, pa moramo mi delati nekaj popolnoma drugega, tako nam ne ostane veliko časa, ali bolje povedano skorajda nič, da bi se ubadali z trženjem in profitnostjo tega sistema. Zaenkrat je sistem samo zelo dober. to pa priznajo vsi.

primož

Moj kompliment vaši zagnanosti

Se trudimo in kaj naj rečem, malo nas je takih, ki bi kaj še naredili za korist Slovencev. Če pa od tega kaj dobimo, bomo pa veseli in še kaj novega pogruntali.

primož

G. Primož, hvala!
Meni ste popestrili življenje. Hvaležna upokojenka Mitka

New Report

Close