Financiranje vašega nakupa!
A boste čez 3,4,5 mesecev kaj kupovali? TV, potovanje, avto, ….
Vedno ko sem hotel kupiti kaj dražjega sem šparal ko butl, se odrekal marsičemu, da sem lahko v dnevno postavil plazmo z 115 cm.
Pred 2 mesecema me pokliče ena bejba (neka kolegica od moje bivše) če bi šel z njo na kavo. ITAK. Brez zamere, sem samski.
Tko greva na kavo in mi začne razlagat, da se ukvarja z financiranjem naših nakupov. Seveda sem ji povedal, da imam zadosti 1 kredit za avto in da ne rabim še enega, pa čeprav je bila v miniču. Pa mi ona razloži da to ni kredit, ampak je polog are za moj bodoči nakup in če ji lahko zaupam, kaj bi si kupil čez pol leta.
Kar bleknil sem, da če bi imel denar bi šel kar na Maldive spočit živce in pazi. Predlaga mi, da si nas svoj konto pri firmi SCnet položim 200 eur, kot na banki in da naj počakam 6 mesecev. Če bom imel po 6 mesecih še kar 200 eur, pač ne bom šel na Maldive, če bom imel 2000 eur pa via letalo.
Glede na njeno prepričevanje, sem se res zmenil, da položim tistih 200 eur. Denar sem nakazal na podjetje SCnet in pazi, včeraj 4 mesece pred mojim kao potovanjem dobim obvestilo, da imam na računu že 140 eur gotovine in 360 eur vrednostnih bonov. Suma sumarum 500 eur. Takoj sem jo poklical in danes sva se spet dobila, ter razložila mi je še preostanek zgodbe.
Kaj vam hočem povedati?
Nehajte najemati kredite, ampak raje položite depozit v SCnet, ki je začel v Sloveniji delovati pred 3 meseci in si na tak način financirajte vaše nakupe!!! Če koga zanima kaj več, naj mi pusti email in ga bom posredoval kolegici. LP
Zanimivo, nakazal 200 EUR, sedaj jih imaš samo še 140 EUR in nekih 300 EUR virtualnih bonov? Kot je razbrati ne internetu je to še ena MLM varianta z novačenjem čim več članov v piramido pod sabo…
G. Janez
Kolega se je malce nerodno izrazil.
Pri podjetju je položil 4 x po 50 eur. Teh 50 eur, je kot ara za nakup izdelka pri partnerjih SCneta. Iz enega pologa 50 eur je do sedaj prejel 140 eur gotovine in 360 eur vrednostnih bonov s katerimi lahko pri Merkurju kupi katerikoli izdelek, v kratkem pa bo ta denar lahko porabil tudi za nakup hrane, goriva, plačilo elektrike, potovanja, itd… Torej v nekem časovnem roku bo imel 4 x po 140 eur gotovine in 4x po 360 eur vrednostnih bonov.
Te bone lahko že danes uporablja tudi v tujini v 14 državah, nam najbližji sta Hrvaška in Madžarska, klmalu tudi Avstrija.
Res je, gre za MLM (mrežni marketing) , a z to razliko, da sistem nima niti ene podobnosti z piramido. Isti sistem je v Sloveniji pri drugem MLM v obtoku že 5 let in 10 let v svetu. Piramide propadejo dokaj hitro in niso v obtoku toliko časa.
Aleš Kaučič
Navedeno
Jure1975
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
Si predstavljaš koliko je šele ona bogata , ko je vložila svoj denar?
Matr ste optimisti, da pridete s takimi bedarijimi ven. Mogoče sem pa jaz neumen, saj verjetno če vsaj tisoči nasede dati 200 €ur je pač to 200 €ur čistega zaslužka, kajne?
Nisi neumen ZMERI SE NAJDEJO, ker ko sem se jaz prvič seznanil z zadevo, ki vam jo je gor razlagal kolega tudi nisem verjel.
SCnet je podjetje, ki ima svoje pisarne uradno odprte in delujoče že v 14 evropskih državah in podjetje predstavlja člen med trgovino in kupci. Vsi poznamo Mercator pika kartico, a žal jo lahko uporabljamo le v Mercatorju in nabiramo pike od svojih nakupov. Pri SCnet nabiramo denar pri svojih nakupih in pri nakupih ljudi, ki smo jih vpisali v nakupovalno skupnost SCnet.
Kolega pa je razlagal o možnosti financiranja našega nakupa. On se je odločil, da bi pač rad nekam odpotoval za 2000 eur, zato mu je podjetje SCnet svetovalo, da položi aro za nakup 200 eur in naj svojim kolegom in znancem pove kaj je naredil in jim predlaga podobno. Več kot je bilo ljudi, ki so položili aro podobno kakor on, več denarja bo on dobil, ravno tako pa vsi ostali za njim.
Ara je prostovoljna in znaša minimalno 50 eur. Pravzaprav vam SCnet ponuja to možnost če želite, tako kot vam Banke dajejo možnost depozita in vezave za 1,2,3 ali 5 let, kjer potem dobite čudežnih 5% obresti.
Izvolite podatke iz Bizi, če jih ne znate sami poiskati 🙂
http://www.bizi.si/SCNET-D-O-O/maticno-podjetje/
Denar prihaja iz potrošnje kot v vseh ostalih državah.
Tej PINKI strani pa zaupa več kot 202.000 članov, ki uporabljajo svoje spletne pisarne. Prav tako ji zaupajo podjetja:
– AGIP Madžarska
– Merkur Slovenija in Srbija
– DM
– Gazprom
– Mercator Bosna
– Grawe zavarovalnica
– Maxi trgovine Srbija
– Vodafone
ter številni drugi veliki in manjši partnerji, ki sodelujejo z SCnetom že 3 leta. Zanimivo. Le zakaj? 🙂
To sta 2 ustanovi. In sem dal to bolj za primerjavo, kot za kaj drugega.
SCnet vam ravno tako daje možnost pologa oz. depozita, ki je mišljen kot neka ara za nakup nečesa.
To je vaša stvar če vi to možnost uporabite ali ne. Ljudje dnevno nakazujejo denar na razne športne stavnice in se nihče ne sprašuje, kaj se zgodi če stavnica čez noč crkne. Zanimivo.
Pri nas se nakaže ARA na SCnet d.o.o. ki ima račun odprt na SBER banki (banka, ki ima v lasti Volksbank), ko naše računovodstvo prejme denar, ga položi na vaš konto in vi lahko z njim kupite vrednostne bone in greste v Merkur, kupite televizor in dobite del nakupa povrnjenega.
Lahko pa tistih 50,100,150 eur ali kolikor pač želite položite v depozitni sistem za nakupe pri SCnetu. To delajo za vami še drugi in vi prejemate bonuse v obliki gotovine in vrednostnih bonov, ter greste v Merkur čez 4 mesece, ko imate iz SCneta dovolj denarja, da kupite določeno zadevo.
aleš ta tvoj kolega ima dejansko od vloženih 200eur gotovine še samo 140eur gotovine(kar je logično saj je nekaj kupil za 50eur, 10eur pa je provizija za vas).
Ali trdiš oz. kako bo kolega prišel do 4x140eur gotovine…koliko bo moral zapravit? kaj bo moral kupit po malo višjih cenah(če že navajaš merkur)???
odgovor – realen
Ta moj kolega ima še:
3 depozite po 50 eur, ki se mu še niso realizirali
1 depozit po 50 eur, ki se mu je že realiziral
realizirano provizijo v višini 140 eur gotovine in 360 eur bonov
dodatno provizijo v višini 62,20 eur
Torej skupaj 762,20 eur. V SCnet pa je kot depozit položil 200 eur.
Kolega nič ne zapravlja in mu tudi ni treba. Ni mu treba kupovati po višjih cenah pri Merkurju ampak po takih kot vsi ostali.
Jaz osebno opravljam dnevno 5-10 predstavitev na terenu sistema SCnet in če koga zanima kako, naj mi piše na [email protected] in spoznate lahko zadevo v živo. Težko je namreč cca. 45 min predstavitev opraviti na Forumu. Brez zamere, ampak nemogoče. Lahko samo napišemo kaj dejansko poteka.
Da pa pride do realizacije takih zneskov, pa je potrebno SCnet predstavljati in ponujati in to počne tudi v Sloveniji vedno več ljudi, saj si s tem financirajo nakupe, oziroma nekateri živimo od tega, kot naši kolegi v tujini.
Odgovor realen:
Glej od enega depozita 50 eur, prejmeš po realizaciji depozita:
– 140 eur gotovine
– 360 eur vrednostnih bonov
– 62,20 eur dodatne provizije
Kolega ima sedaj na računu, če ostaneva še na starem podatku. Še 3 nerealizirane bonuse, ki se bodo v roku 2-3 mesecev realizirali v 3×140 eur gotovine in 3×360 eur vrednostnih bonov in 3×62,20 eur dodatne provizije.
Poleg tega pa ima na računu še tisto kar sem zgorja navedel.
Govorim vam o realnem stanju, ki pač se dogaja, tako kot skozi Ljubljano teče Ljubljanica.
SCnet ni neka firma, ki bi čez noč nastala v Sloveniji, ampak je franšiza SCnet international-a, ki trenutno deluje že 3 leta in sistem uporablja trenutno nekaj več kot 202.000 članov.
Če te zadeva zanima se ti lahko razloži na predstavitvi in SCnet je samo možnost za cenejši nakup, ki ga pač eni uporabljajo, eni pa kljub temu, da ga niti ne uporabljajo pravijo da ni možno. Pač tako je povsod.