Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu FINANČNA NAGRADA

FINANČNA NAGRADA

Resnično me zanima, če se na tej strani najde ženska, katera ima podobne želje, kot jih imam sam.

Naj se za začetek predstavim: Prvo kot prvo bom napisal nekaj, kar menim. da je pomembno, da veš. Sem vezan, zato tudi iščem izključno vezano žensko, kateri je diskretnost zelo pomembna in katero nudi tudi sama. Sem urejen, prijeten, simpatičen ter nevsiljiv moški, kateri išče občasno prijetno popestritev, kjer bi se prepustila drug drugemu in se predala strastem.

Vem, da upanja ni veliko, če se vseeno najdeš v tem, se mi pa le javi, da naveževa stik in potem naju pot zapelje…. se bova prepustila zapeljati, kajne? Zaželjeno je, da si iz Ljubljane z okolico pa vse do gorenjske. Seveda si pa lahko tudi iz drugega dela slo, le malce več usklajevanje je v tem primeru potrebnega.

In za konec.. upaj si, dovoli si, saj te na drugi strani čaka nekdo, kateri si želi podobno kot ti.

[email protected]

Odgovor na objavo uporabnika
ALEX_ALEX, 28.06.2024 ob 16:39

Resnično me zanima, če se na tej strani najde ženska, katera ima podobne želje, kot jih imam sam.

Naj se za začetek predstavim: Prvo kot prvo bom napisal nekaj, kar menim. da je pomembno, da veš. Sem vezan, zato tudi iščem izključno vezano žensko, kateri je diskretnost zelo pomembna in katero nudi tudi sama. Sem urejen, prijeten, simpatičen ter nevsiljiv moški, kateri išče občasno prijetno popestritev, kjer bi se prepustila drug drugemu in se predala strastem.

Vem, da upanja ni veliko, če se vseeno najdeš v tem, se mi pa le javi, da naveževa stik in potem naju pot zapelje…. se bova prepustila zapeljati, kajne? Zaželjeno je, da si iz Ljubljane z okolico pa vse do gorenjske. Seveda si pa lahko tudi iz drugega dela slo, le malce več usklajevanje je v tem primeru potrebnega.

In za konec.. upaj si, dovoli si, saj te na drugi strani čaka nekdo, kateri si želi podobno kot ti.

[email protected]

Si navaden luzer s pet para v žepu. Mlade lulike dobijo mlajših naloudanih dedcov kolko hočeš. Kero briga poročen vampež z 300 eur v denarnici. Na roke si ga vrž pa bo…

Prvo kot prvo:

– ocenjuj ter sodi ljudi katere res dobro poznaš

– zakaj se sploh oglašaš, če te prav nič ne sprašujem

in še zadnje:

– tvoj nick pove vse o tebi

Naslednjič malce razmisli, kaj in kako boš napisal.

Patetik z nickom ALEX_ALEX bi lahko svojo ženo finančno nagradil…

Ali pa bi ta patetik svojim otrokom povedal, da želi oči zdaj malo še lulčka v drugo tetico vtikat. Ne to pa ne je preveč strahopeten oči, da bi to otrokom povedal kaj šele njihovi mamici. Ja strahopeten kurbirček 🙂

New Report

Close