Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Finančni načrt

Finančni načrt

Spoštovani!

Zanima me ali se je pri vas mogoče dogovoriti, da izdelate finančni načrt za celotno družino (od svetovanja za življenjsko zavarovanje, pridobitve kredita, varčevanja za otroke, sklade,….) in kakšna je okvarna cena za izdelavo takega načrta? Lahko mi tudi odgovorite na zasebni mail.

Hvala in lep pozdrav,
ferari

Pozdravljeni!

Seveda lahko, z veseljem. To je zelo modro, kajti, če dobro načrtujemo, nas na dolgi rok ne more kaj posebnega presenetiti. Najbolj bomo optimalni, če se dobimo in se o tem pogovorimo. Pomembne so vse podrobnosti, ko so cilji, plani, način življenja, kaj želite čez 5,10,15,20 let… ali načtrujete daljše potovanje, preselitev, kakšno šolanje želite omogočiti otrokom in koliko bo to stalo in podobno. Seveda vse v okviru danih možnosti, glede na prihodke in štroške.

Finančni načrt vam naredim do 60 ali 65 leta, ko je že smiselno, da dobivate doživljenjsko rento, kljub temu, da državne pokojnine skoraj sigurno še ne bo. Načrt z opisom in z vsemi konkretnimi izračuni v prilogi (življenjsko zavarovanje, krdit in varčevalni načrt) za celo družino računam 100 EUR.

To lahko naredim tudi po emailu, samo mi morate natančno opisati vašo situacijo in vaše želje. V tem primeru rabim tudi rojsne podatke od vseh članov in vse prihodke, ki jih imate (aktivne in pasivne). To mi lahko pošljete na e-mail: [email protected]

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Pozabil sem napisati, da v koliko vam uredim katero od zadev (zavarovanje ali naložbo), vam za načrt ne računam nič.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close