Finanzas Forex Network?
https://www.finanzasforex.com/Default.aspx
Zanima me ali je bilo objavljeno kakšno opozorilo pred temi mrežami oz.catch the cashom?
Pozna kdo to zadevo kaj bolje? Se je že informiral, probal…? To namreč oglašuje en borzni mešetar.
Zanima me pač, še zdaleč pa ne to, da bi investirala.
To ni catch the cash, mislim forex. To je infraastruktura za trgovanje z valutami.
Velikokrat je bilo že objavljeno opozorilo, da naj se ljudje ne spuščajo v nekaj, česar ne razumejo, sploh pa ne na prigovarjanje nekih samozvanih poznavalcev, ki jim je treba plačati provizijo, da zapravljajo tvoj denar. Ker okrog trgovanja na forexu se zdaj obljublja vse mogoče. Vzdušje je pa res že podobno kot pri catch the cash, ja.
Živjo!
O tej varianti Forexa in o samem Forexu je bilo več napisanega v sobotnem Dnevniku, poslovne strani, ki je izšel 17.5.08.
V glavnem je pisalo da ni za nepoznavalce in da ljudje naivno pričakujejo velike donose, ker mislijo da so jim zagrantirani, fora pa je v tem da so predvideni.
Poznam nekaj folka, ki ima denar že nekaj let notri in vsi dobro živijo.
No, jaz sem pa imela nekaj časa denar na forexu. Moja izkušnja z njim je slaba- pa ne s posrednikom, ampak z “dobičkom”.
Zavedati se moraš, da navadni smrtniki, pa tudi če so (smo) ekonomisti, o temu nimamo kaj dosti pojma. Posledično je tak tudi dobiček. Moj posrednik (zelo pošten) je ne vem kaj vse naštudiral, imel poseben program za nastavljanje valut, pa se začne vojna v Iraku in ti vse obrne na glavo!
Ni pa to noben CC. Račun na “borzi” je na tvoje ime, imaš samo upravljalca – posrednika, ki mu po pogodbi o upravljanju z računom plačaš provizijo.
Kdor se odloči za forex, mu priporočam, da na ta denar pozabi in vse, kar nastane iz tega, vzame kot dar!
Ne, ziher, da ni izgub. :))) Kot da je katerkoli stvar na tem svetu ziher. :)) Nekdo, ki izjavi kaj takega, definitivno nima v interesu tvoje dobrobiti.
http://www.zurnal24.si/cms/novice/gospodarstvo/index.html?id=36454
Hm, prvi mesec? :)))) Kaj pa prvi, pa drugi, pa po enem letu, dveh? Ljubica draga, takrat se oglasi, če bo še vse tako rožnato. Pa prej malo poguglaj, pa kakšno wikipedio odpri, da boš videla, koliko ljudi je že popušilo. Samo ne potem jokat, da nisi vedela, v kaj se spuščaš. 20.000 $? Častna, da folk ni normalen. Pač serješ denar, kaj naj ti rečem, če ti tako malo pomeni.
Seveda dobiš svojo internetno stran. Ki pa lahko kadarkoli izgine. In tudi že je, pri mnogih.
Je zadeva pri nas še čist preveč nov. kar počakaj. Zdaj se vsi hvalijo z enomesečnim, dvomesečnim dobičkom. Tudi šoki še pridejo.
http://mihaa.blog.siol.net/2007/03/28/forex-nova-financna-prevara/
Jaz “kasiram” že eno leto in pol, glavnico sem dobila že vso nazaj, vključno s stroški in ne boste verjeli – še vedno dobivam svoj dobiček, prav tak kot je bilo zagotovljeno mesečno povprečje.
Tisti, ki ne ve o čem govori, naj pač ne sodi. Najlažje je bit pameten in kritizirat, če ne veš o čem govoriš.Moje mnenje seveda.
nekateri pa res mešate jabolke in hruške! potem ni čudno da nekateri pišejo vsemogoče… forex je eno , finanzas forex pa drugo…
na naši zemlji obstajajo optimisti in pesimisti, to je že stara zgodba in enako je pri vsem. še najbolj se to vidi pri denarju (poleg tradicionalne neizbežne slovenske zavisti!)
tako eni že naprej vidijo vse črno- vsi so lopovi, vsi boste vse izgubili,le še malo počakajte, to ne obstaja, ker se na tak način ne da zaslužiti ipd
na drugi strani imamo ljudi, ki slepo verjamejo v vse kar jim nekdo pove ali si pa kaj še izmislijo (npr. MLM sistem FinanzasForex obstaja šele leto in tri mesece, od tega je v SLO manj kot leto… in ne tri leta kot je nekdo napisal v zgornjih komentarjih…
FFX deluje, ne čisto bre problemov, vendar pa deluje…
No na kratko, tudi jaz sem investitor v FFX-u sicer do zdaj sem zadovoljen dokler bom lepo dobival nazaj moj denar, ker nisem prišel na pozitivno nulo.
Hja vse skupaj lepo smrdi, v braziliji na konveciji so jim sprali malo možgane in zdej še bolj agresivno iščejo potencialne investitorje.
Kaj si mislim jaz osebno stvar je super dokler bo laufalo vse skupaj.
Jaz pravim tako imaste 75€ za jih vršt proč no investirajte noter in čez eno leto če bo sreča imaste v dobrem 198€ :), samo eno leto morate počakati.
Kar mi ne gre še v račun od ffx-a je to, prvo ustanovijo podjetje začnejo tržit in nato rihtajo karte po državah, kaj nebi bilo bolj pametno vse karte poštimat potem na polno to tržit. Pogodba je tudi katastrofa kar sem zdaj tukaj napisal bi mi lahko zaradi tega pobrali glavnico !!!
Povsod je sama lumparija. Imam zadnje novice od ffx-a in še bolj je stvar zanimiva, sam koliko je res bog ti ga vedi. Vse temelji le na besedah in na internetu, če bi na lastne oči vidu kako opravljajo denar bi še verjel.
Tako da čas bo pokazal.