Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Finanzas Forex Network?

Finanzas Forex Network?

Pošiljanje denarja na FFX ima ravno toliko veze z “investiranjem”, kot nakup srečke na lotu. Ne vem, kako lahko nekdo igro na srečo imenuje investicija, ampak FFX je igra na srečo.

Forex sam je legitimen trg med bankami in finančnimi inštitucijami. Ena španska firma iz Paname pa je sedaj zlorabila ime Forexa za svojo ponzi shemo (glej Wikipedijo)…

Rajši poiščite nekoga v Sloveniji, ki vam lahko pokaže:
1. Celoten potek trgovanja za določen čas nazaj.
2. Je pripravljen v živo in pred neodvisnimi finančnimi strokovnjaki pokazati zgodovino trgovanja NA PLATFORMI, KI JO UPORABLJA.
3. S katerim se lahko dogovorite za maksimalen osnovni minus, ki ga še lahko ustvari, preden vam vrne preostanek glavnice.
4. S katerim se lahko v naprej dogovorite za njegove procente od dobička…

Jaz bi (če bi trgoval s tujim denarjem) to takoj naredil, večina “con artistov” tipa FFX pa seveda ne.

Kako ste bili zadovoljni ta mesec z dobičkom??
Jz zelo…

Meni je pred dnevi poteklo šestmesečno reinvestiranje rezultat 130% v šestih mesecih več kot odlično

Največji riziko v življenju je če nikoli nič ne raskiraš

Informacije v Slovenščini…

http://www.siforex.biz/

Nikar se ne pustite tem nategovalcem. Finanzas Forex je piramida, ozr. denarna veriga, ki je prepovedana po Kazenskem zakoniku. Preberite se zadnjo številko Mojih financ. Iz prve strani kar skače naslov: Finanzas forex: sanjski 792% letni donos ali nateg stoletja?” Bodite previdni. Kaj kmalu se vam lahko zgodi, da boste ostali brez svojega denarja. LP!

Pol leta malo slabo spiš po polleta si pa izplačaš vložek in si rešen .Kaj se pa dogaja potem pa je tako ali tako vseeno lahko je samo še nič ali pa plus.Jaz sem že v drugem polletju tako da minus več ni možem

Zadovoljni ta mesec?

Posebej po takem dolgem članku v financah.

Eni berejo antipropagando v časopisih in se nasmihajo norcem ki smo poslali denar v Panamo
Mi se pa smejimo ko vsak mesec dvignemo donose

Tako je!
Sem že na “plusu”, tako da mi je vseeno, tud če zgubim…

Sej ostali boste pa itak privoščili to, ne?
Kolk ste pa kej na borzi zgubili…??

In svizec zavije čokolado v folijo!

Zakaj in kdaj je izginil kalkulatorza izračun dobička na straneh Finanzas Forex?

ne vem, jz imam tistega iz zlate-jame..
Res pa ,da nisem še nič tm gledala.

Hvala slikica, sem ga najdu na zlati jami
lep pozdrav

Finanzas forex je pomoje neke vrste mešanica piramide in dejansko trgovanja na forexu. Donosi takšni, ki jih oni predstavljajo niso realni, ker ne morejo vsak mesec za povrstjo delati takih donosov. Žal. Verjamem, da se da delat nekje mesčno dolgoročno 5-10% na mesec, samo ne vsak mesec zapored. Kakšen mesec je tudi minus lahko. Ampak oni ga očitno nimajo. Ni jim za zaupat.

na dan 25.10. so bile obresti 11°%…
Misliš, da bojo v 5 dneh padle na nulo????

slikica, ne bodi preveč naiven. Tudi če v tej igri zaslužiš, boš v prihodnosti, ko boš rabil denar prej ko slej šel v drugo igro in tam morda izgubil še večje vsote, ki jih boš tu dobil. Donosi niso realni! Torej, veliko ljudi bo tukaj izgubilo denar, ni pa nujno da bo to kmalu.

Pozdravljeni!

Glede na to, da se najboljše stvari ponavadi delajo za zaprtimi vrati imam tudi sam ponudbo za omejeno število vlagateljev.
Naj povem samo, da vložek znaša 13.000€ za obdobje 2 let.
Mesečni donos znaša 1000€.

Resni interesenti, kateri razumejo, da se lahko riskira samo denar brez katerega lahko mirno spijo so dobrodošli.
Pa še to(posel ni vezan na valutno trgovanje).

info: [email protected]

Lep pozdrav iz Obale

P.S.:Največja izguba denarja je ne vedeti, kaj narediti z njim!

Če ne razložite za kaj gre, bom ta in podobne poste brisal. Kdo ste vi, ki želite upra vljati tuj denar in kaj boste z njim počeli? Opozarjam obiskovalce foruma, da naj ne nasedajo zgodbicam o visokih donosih, brez, da pridobijo vsaj dva neodvisna strokovna mnenja o naložbi. Kdo ima denar kar tako, da vseeno mirno spi, če ga izgubi???

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Spoštovani Janez!

Moj namen je obrazložiti izključno tistim, kateri jih zadeva zanima preko e-maila.
Sej veste, da dobrih stvari ne boste nikoli zasledil na Tv-ju.

V kolikor menite, da omenjeno sporočilo krši vaša določila pa že veste, kako ukrepati.

Želim vam uspešen teden.

Goldenman

Žal oglaševanje ni dovoljeno ali novačenje obiskovalcev foruma naj vas kontaktirajo. Forum je namenjen širši množici da se tukaj dobijo koristne informacije in ne posameznikom.

Obrazložite meni preko e-maila in se predstavite, potem se bom pa odločil kako ukrepati.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

tudi jaz mjslim, da je objavljanje takih oglasov v teh časih, ko so ljudje že tako ali tako panični, neresno in neodgovorno.
Zato podpiram izbris!

Ja seveda kar izbrisat ga je treba kajti navadni ljudje ne smejo vlagat v donosne zadeve,ampak v slovenske sklade ki so v zadnjem letu naredili 70% minusa.Prav majhna razlika je med 70% izgube ki ne veš če bo sploh kdaj povrnjena in vložkom v neko panamsko zadevo ki dela 10% plusa na mesec in deluje in izplačuje že dve leti .Če vložiš danes in zadeva dela še tri mesece in trikrat dvigneš po 10% dobička si popolnoma na istem kot če si pred enim letom vložil v sklade .
O strokovnih mnenjih po tole :pred enim letom in pol sem dobil veliko strokovnih mnenj da se splača vlagat v slovenske sklade in na balkan pa poglejte kam so me ta strokovna mnenja pripeljala skoraj v bankrot .Januarja pa sem se odločil za najbolj kritizirano zadevo v sloveniji /finanzas/in sedaj je to edina stvar ki dela pozitivno kljub temu da zlivajo gnojnico na njega iz vseh možnih virov.

Spoštovani pepe20!

Hvala za tvoje mnenje. Vendar bi poudaril, da moja ponudba nima nobene veze z valutnim trgovanjem, skladi, borzo. Temelji na globalnem medijskem in oglaševalskem področju.

Želim vam uspešen dan

Z drugimi besedami – na pisanju neumnosti po forumih.

New Report

Close