Finanzas Forex Network?
Evo dokaz da FFx postaja zaresna finančna institucija vsa natolcevanja o nategu se bodo počasi razblinila v nič
http://www.nfa.futures.org/basicnet/Details.aspx?entityid=0404209&rn=N
Slikica kontaktiraj me na mail nekaj imam za tebe
Zakaj ne bi bli pravi donosi?
Dokler dobivamo take obresti…
Kaj je v bistvu tle problem, mislim ostalih, ki v to ne verjamete?
Jz lahk s svojim denarjem delam kar čem, če pa pri tem zaslužim al pa zgubim je pa to moj problem, ne?
sicer pa nihče nobenega ne sili v to, vsak se je sam odloču in tud nobene reklame ne delamo, da se mora kdo vpisat.
evo da se malo razpisem kaj so mi “strici” povedali.. Torej vpisovanje v FFX je vec ali manj koncano… novih se ne bo dalo vpisat, za stare ostane vse isto…izplacila preko PM naj bi bila veliko hitrejsa kot doslej, opozarjajo pa vsi na previdnost in tocnost izpolnjevanja zahtevkov, ker se tam pojavlja ogromno napak. Februarja pa naj bi se pojavila NOVA-EVROPSKA inacica finanzasa kjer bo mozno spet vpisovanje za vse zainteresirane, seveda pa bo za to da bos tam lahko vpisal nove clane potrebno izpolnit nekaj pogojev…v detalje o teh pogojih se ne bi zdaj poglabljal ker tukaj so malo razlicne informacije se, do februarja pa je se dost casa da se to bolj razjasni. Princip NOVE inacice je da bo delovala popolnoma legalno, se pravi prijava vseh izplacil nadzornim organom, preko EU banke, kjer bo mozno tudi dobiti kartice, “skrivalnic” pa ne bo vec!..bojo meli LEGALNO opcijo in lahko placevali dajatve tako kot se spodobi!!!
Ja seveda je brez veze tako kot so skladi brezveze pod nadzorom ATVP vsi so regulirani in pod nadzorom pa so vseeno naredili do 80% minusa pa še ni konec padcev
Če povzamem zadevo :če zgubim denar vložen na forex se bom tolažil ztem da da sem od začetka vedel da je to riziko in sem bil ob vlaganju opozorjen da lahko vse izgubim in sem dobiček sproti dvigoval tako da sedaj ni več kaj zgubit.
Razočaran pa sem nad skladi ki so se propagirali kot relativno varna in dolgoročna naložba letos pa so naredili takšen minus da ga nebodo spravili noter vejetno ne prej kot v 10 letih če ga bodo sploh kdaj.
Jaz sem iz letošnje krize potegnil naslednji zaključek kdor pravi da se vlaganje na dolgi rok splača je blefer kajti na dolgi rok vsi zgubijo.kupiš ko zraste prodaš potem pa oceniš situacijo znova.
Leto 2008 je za nami po zaslugi forexa zame niti ni bilo tako slabo.Pred nami je leto 2009 Upajmo da bo na forexu približno tako uspešno kot letušnju na borzi pa bolj zeleno
V NOVEM LETU VAM ŽELIM VELIKO ZDRAVJA IN LJUBEZNI PRI VLAGANJU PA SREČNO ROKO pa komorkoli že vlagate svoj denar
LP Jože
Da ti povem drugače, ljudje služijo na podlagi tega ker jih zavaja ffx,pod pretvezo visokih donosov in tako ti dobiš denar od novega vlagatelja. Ne od nekega Finanazas forexa ampak od ljudi, ki vstopajo v to goljufijo. Sej tega se tudi sam zavedaš, samo pač važno da boš ti nekaj zaslužil. Sam zagotovo veš, da je nateg in si misliš še malo da zdržiš in bo vse lepo. Tako razmišljanje pomeni, da boš prej ko slej v drugi piramidi izgubil denar.
Odgovor za uporabnika forex
Verjetno misliš FFX ker forax programov je več
Z FFX sem si parkrat izplačal na banko potem pa sem do sebtembra naredil še nekaj prenakazil na ID Septembra ko je bila investicija povrnjena pa sem dal šestmesečno vezavo tako da sedaj do aprila ne dvigujem.
MAT projekt je do novembra (5 let)izplačeval v kešu,januarja pa startajo po novih pravilih
Tirn ki pa je nova zadeva (pri njih še glavnice nimam povrnjene)pa je do sedaj izplačeval na račun januarja pa izdajo debetne kartice)
Srečno 2009
Ja v slovenijo nakazano v 14 dneh Samo to je bilo pred več kot pol leta trenutno se menda čaka dlje malo pobrskaj po forumih
http://www.skladi.com/forum.php?pg=forum&fid=6
http://forex.mojforum.si/index.php?mforum=forex
JANSEN JE OBJAVIL:
Danes sem v na P.M. banki vprašal kako dobiš kartico in kako je z nakazili in dobil sem odgovor v 2 min.
Dragi Uporabnik
Z ciljem poenostaviti izplačila in zaradi narave bančnih operativ, Pacific Mutual vam omogoča Debetno kartico Pacific Mutual, s katero boste lahko si izplačali sredstva na bankomatih in ATM po vsem svetu.
Omenjeno kartico boste prejeli na vaš naslov, ko boste pravilno izpolnili obrazec z zahtevkom za vašo kartico.
Ob prejetju kartice jo boste lahko aktivirali iz vaše spletni strani na Pacific Mutualu.
DOBRO JE VEDETI:
• Kartico lahko zaprosi investitor z investicijo večjo od 12.000 U$D.
• Kartico omogoča maksimalno mesečno izplačilo do 8.000 U$D.
• Če potrebujete si izplačati večji znesek –do 16.000 U$D- boste morali zaprositi za dve kartici.
• Vsako izplačilo sredstev do 16.000 Usd se izvede s kartico preko bankomata.
• Investitorji, ki bi si izplačali več kot 16.000 U$D bodo morali zaprositi, naj se jim preostanek nakaže z bančnim nakazilom.
• Investitorji z investicijami, ki so manjše od 12.000 U$D bodo prejeli sredstva z bančnim nakazilom.
ZAPROSITE SVOJO KARTICO
Izpolnite spodnji obrazec in naložite naslednjo dokumentacijo:
1. Overjen osebni dokument
2. potrdilo o stalnem prebivališču.
Izpolnite spodnji obrazec in naložite naslednjo dokumentacijo:
1. Overjen osebni dokument
2. potrdilo o stalnem prebivališču.
Obvestili vas bomo naknadno o naslovu za fizično pošiljanje teh dokumentov.
Pozdravi
Department of Administration