Finanzas Forex Network?
stran v veliko primerih dela še naprej, ko je stvar že zdavnaj končana. Ni pa nujno, da je tako.
Pozdrav svima!
Dozvolite da Vam se svima obratim, svima koje interesira forex kao dodatna zarada ili možda čak izvor prihoda od kojeg se može živjeti, biti slobodan. Ja sam osobno uložio novac u neke programe o kojima se ovdje govori. Nisam zadovoljan iz nekoliko razloga… nikad ne znam do kada će neki od njih trajati, da li ću dobiti isplatu dobiti i glavnice, da li uopće rade na forexu ili je to u stvari neka «piramida»…
Ono što bi me zadovoljilo i da mogu mirno spavati, mislim da sam konačno pronašao.
Radi se o firmi koja LEGALNO radi u Hrvatskoj i nudi slijedeće:
-Imam mogućnost uložiti vlastiti novac kod prvog brokera na svijetu koji posjeduje ISO 9001 & ISO 27001 certifikate, sa sjedištem u Švicarskoj.
-Novac (glavnicu i dobit) mogu podići svaki dan, nema oročenja ili vezivanja na bilo koji rok.
-Na platformi brokera mogu trejdati samostalno.
-Mogu napraviti ugovor sa firmom u Hrvatskoj kojoj dajem pravo da trejda u moje ime (NE da raspolaže novcem, prenosi ga ili podiže!!!), firmi dajem ugovoreni postotak od profita i nema nikakvih drugih troškova.. Ugovor se šalje kod brokera u Švicarsku i od tog trenutka pa do raskida ugovora ja ne mogu utjecati na rezultat, ali mogu na svojoj platformi pratiti što fima radi, kad je neku valutu kupila, prodala, stanje računa… Prinosi od 5-20% mjesečno
Firma o kojoj Vam govorim predstavit će se i u Sloveniji, u Ljubljani.
Ukoliko netko želi više informacija ili želi osobno prisustvovati info seminaru (ne plaća se), neka mi slobodno pošalje e-mail ([email protected]) poruku i dobit će konkretne informacije…
Fx run ne dela tudi preko IP-ja ne dela (80.237.173.124) tako da ne ga srat da dela……saj so že zdavnaj umrli http://whois.domaintools.com/fx-run.com
Tu se da videt celo da je stran aktivna …..
No da pomirim situacijo Forex dela vedno to se ni za bat FFX pa se pobira počasi …dajmo bit strpni pa počakat do konc aprila bo vse jasno.
Saj je vse jasno. Nekdo vloži in ta denar se prenese drugemu, ki denar oz. obresti dviguje. Denar samo šiba sem ter tja. Ko ni več vlagateljev, je denarja vedno manj, dokler se zadeva nenadoma ne zapre, ustanovitelji pobašejo preostanek, večina vlagateljev, ki je vlagala v tistem obdobju oz. je čakala predolgo, pa se lahko obriše pod nosom. Forex trgovanje je tu samo za marketing učinek in navidezno legitimizacijo poslov.
Preverite najprej panamske zakone in njihovo izvajanje v praksi, preden ste pametni o tem, da je firma pri njih “legalno registrirana”. Jaz lahko tudi legalno odprem firmo v izbrani latinsko-ameriški državi, poberem denar od naivnežev, preden pa me bo policija začela ganjat (mogoče ne bo imela toliko interesa, ker so bili izdatno podkupljeni :)), bom jaz že užival na Nizozemskih Antilih.
Vi ste vsi bolani, sploh tisti ki vrjmete v te budaleščine ala finazas forex to je navadna denarna piramida, če si na vrhu dobiš, če si spodaj zgubiš heh, mislim folk tulk je bolših stvari. Pol pa nič čudnga da so ljudje za vse ostale stvari pesimistični. Obstaja milijon drugih produktov, ki so 100x varnejši od tega sranja…
lp
Ja o FFX-u je že kar nekaj časa znano da imajo kao blokiran denar v USA….sicer tega še nismo uspeli videt na svoje oči…kaki dokument da je ta blokada realna….status qvo…druga nemoram povedat…sicer se dosti govori ….dobro in slabo samo …takih info. brez trdnih dokazov ne poslušat…..in lahko rečem da imam poznane zelo visoko ….in nihče nima pojma on nilčem…..
čao…..