Finea holding
Pozdravljeni,
morda kdo med vami pozna omenjeno podjetje? Poslali so mi predstavitev – ukvarjajo se z unovčevanjem terjatev na 1001 način. Ker mi je zadeva malce čudna (da po uspešno izvedeni verižni kompenzaciji dobim nakazan znesek terjatve ?!) vas sprašujem, ali imate s podjetjem kakršnekoli izkušnje?
Hvala za pomoč!
Nič novega. Zadeva se imenuje tudi denarna kompenzacija, to je ko denar dobiš ven. Ponavadi ti ga nakazuje finea, ali kdor se že s tem ukvarja.
Koliko pa računajo? Mislim, da so tarife od 3-5% od zneska kompenzacije. Če plačaš 4% si recimo en del zadrži finea, drugi del pa oni plačajo tistemu od katerega so dobili denar. Ponavadi je to tisti, ki je tebi dolžan in še malo zasluži zdraven. Tako je mogoče še najbolje, da ali počakaš na plačilo ali pa se sama direktno zmeniš in ponudiš popust tistemu, ki ti je pač dolžan.
fineo poznam predvsem kot (zelo dober) računovodski servis, ki ima kar renome, tako, da dvomim, da gre tu za kakšne prevare.
Pozdravljena!
Mi sodelujemo z njimi ravno pri vnovčevanju terjatev. Kolikor je meni znano sodijo med večja slovenska podjetja (če ne največje) glede tega. Naše sodelovanje je korektno in z njimi nimamo nobenih težav. Vem pa da se ukvarjajo tudi z računovodskim servisom, vrednotenjem podjetij, davčnim svetovanjem…Delujejo v Mariboru, mislim pa da se podajajo tudi v Ljublano.
Naše izkušnje so dobre.
Lp, P.
Forum je zaprt za komentiranje.