Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Finida Umag

Finida Umag

Je bil kdo že tam in kako se vam zdi.
Je plaža primerna za otroke?
Kako je s trgovinami, so v bližini?
Skratka kar koli, vse informacije so dobrodošle!

lp

bila tam, kemp čist mim, nič za otroke, čist divje, trgovina čist prazna, 2km stran, voda v kempu le 3 ure na dan, pa še to – kdor prej pride….omčini tepejo turiste, sploh slovence , prelepi registrsko!

====)))

Nekako sem razmišljalav tej smeri, pa vseeno vprašam tiste, ki so bili.

Hvala za iformacije!!

lp

Tam je živa divjina,da ne govorim o domačinih k sto tolk nastrojeni proti slovencem da je kar joj.Skratka nikol več sploh pa ne tja.

mi smo bili že 2x tam zadnji teden v avgustu (ne kot poletni dopust).

kamp je majhen, prijazen, en del so naključni gostje, v večini nemci, nizozemci in italjani, drug del pa slo pavšalisti.
za otroke imaš nekaj malega igral, notri je ena restavracija, poceni in čist ok, tudi trgovina, ki pa ni preveč dobro založena.

plaža je betonska in skalnata, zelo drsi.
en mini zalivček majhni kamenčki, ki je ob plimi prekrit z morjem in ob oseki primeren za igranje za male otročke.
30m od pomola so nasuli belo mivko v morje in naredili fino igralno površino za igranje v vodi. Ob oseki tudi recimo 10-letniki fino dosežejo tla, sicer pa ne.
naši 10 letniki noro uživajo tam.

kamp je prijazen, ker je bol majhen in se tudi manjši otroci 3+ v njem ne zgubijo in recimo 5 letnik gre komot sam v trgovino.

od kampa je na obe strani lušna peš pot, fina za kolesarjenje (naš 4 letnik je ful užival), rolanje … levo nazaj je SV: Ivan, desno naprej pa Lovrečica. tam je en ful velik kamp (pozabila ime) z bazenom in ogromno parcelami ampak niti približno tako prijazen kot finida.

aja WC čist in lep, posebej previjalnica. eno veliko peščeno igrišče z mivko za odbojko, pa naši tamali se dostikrat tam igrajo kot v peskovniku … skratka ko si tam, ker je res vse tko na mini, ti res ni treba skrbeti za nič in otrokom ni treba ves čas težit, ker jih imaš praktično ves čas na očeh. MI kampiramo na delu kjer so tujci, ker ne maramo preveč slovencev okrog sebe :)))

mi drugače veliko potujemo in kampiramo na vseh možnih koncih in krajih po evropi in finida nam je OK. tko za spočit super:)

če ti plaža ni najpomembnejša stvar na morju, potem je kamp Finida ok. poglej si na http://www.istracamping.com/HR/kampovi/Finida_1762.itu pa še na http://maps.google.com/

ravno včeraj smo se vrnili od tam, bilo nam je lepo!
v trovini nisem pogrešila ničesar,kruha dovolj,sadja tudi, pijače, …

Jaz sem se v tem kempu prvič “intimno zbližala” z mojim sanjskim moškim : ) Ki je , mimogrede, zdaj moj mož in oče mojih otrok : )

Pojma nimam, kako je pred petimi leti zgledal ta kemp, ker sem videla le mojega dragega : ))

Pojma nimam, ampak zame je Finida najbolj romantičen kraj in najlepši spomin : ))

Luškan kamp. Zaposleni so zelo prijazni, mislim da jih kar nekaj govori slovensko.

Mene je malo motilo to, da so kar ostre skale, ko greš v vodo. En del plaže je betonski, drugje so kamenčki. Na enem delu v vodi je res mivka in tam je fajn. Wc-ji ok, restavracija pa tudi…

New Report

Close