Firbec, koliko vas
Moja bejba spančka!
No, danes se malo premetava, verjetno je kriva luna!? Ali pa nova spalna vreča, ki smo ji jo kupili danes, da bo vsaj kakšno noč pokrita. Drugače se vedno že po petih minutah odkrije in predno midva to opaziva je ponavadi že čisto mrzla. Upam, da bo uspešno prestala krst! ;))
Kaj naj napišem?? Da je pravi cuker, pridna, zdaj ko že lepo hodi imam z njo dosti manj dela ( beri dvigovanja ) in včasih se sprašujem, kdaj za boga je ves ta čas ušel mimo.
Pa še nekaj me zelo veseli ( čeprav me je to kar strah napisat, ker se lahko hitro obrne), da je že nekaj lepega časa zdrava!!! TOK, TOK, TOK!!
Dojenček?? Vsak dan ga je več ;)))! In mene tudi seveda! Zdaj imam že + 17 kg ( pri Tii na koncu kar 24, tako da imam še malo fore ;))! ), vse me boli, še posebaj križ, trtica in spodnji del trebuha! Včasih se res že komaj poberem skupaj! Dete je zelo živahno, pravijo da je z njim vse O.K. ( hvala Bogu! ) in naj se pripravim, da bo kaj prej, kot je napovedano!
Sama pa pravim, da VEM, da bo še decembra prijokal na ta svet, rada bi le, da se to zgodi po Dedku Mrazu, ki ga nestrpno pričakujem ( jaz verjetno bolj kot Tia! ;))! )! Tega res ne bi rada zamudila!
Nekako sem napovedala, da grem rodit 24.12 in da bo vse hitro in neboleče za mano! In glede na to, da sem si tako nekako prerokovala tudi pri Tii in se sploh nisem dosti zmotila ( le za en dan ), upam, da bo tokrat tudi tako!
Za Novo leto bomo doma, vsi štirje in kakšna beseda bo sigurno padla tudi na forum! ;))
Držite pesti!
Nočko!
Vallery!
Ja hvala!! ;))))
Tudi jaz vam!
Se vidimo na Dedku Mrazu! Vsaj upam!!
Tisto o utrujenosti… ja, se mal bojim tudi jaz, ampak, če bo mali za spat in jest vsaj pol podoben svoji sestrici, potem bo še nakako šlo! Z leti bo pa vse tudi precej lažje! Do tretjega škrata ;))) ( Da me zdaj moj G. sliši ;)))! )
Nočko, grem probat spat!
Vallery!
Hvala! ;)))
Nehejte! Mene zraven še hormoni dajejo, pa že tko sem za take stvari bolj občutljiva duša! Se bom še zjokala preden grem spat! ;))
Tudi jaz vam vsem želim, da bi vam bili otročki zdravi, pa lep veseli december, pa da se imate radi, pa …skratka vse naj, najlepše!
Nočko in lepo nedeljo!
Vallery!