Fire Burner
Pri peki glasbenih cdjev iz mp3 datotek program Fire Burner (v 2.1.7) posname le šum. Iz Wavov posname normalno. Program ima tudi možnost konverta mp3 -> wav, vendar je v wav datoteki pravtako le samo šum.
Kakšna pametna ideja?
Očitno je napaka v dekodirniku za mp3 programa Fire Burner. Jaz bi ga na tvojem mestu še enkrat naložil, če ne bo šlo pa preberi readme datoteko, mogoče noter kaj piše o tem problemu.
Finta je v tem, ker ni nikjer nobenih nastavitev, nič.
Cel program pa je samo 1 exe datoteka, nič drugega. Tako sploh ne vem, kteri algoritem za dekodiranje uporablja.
Probal sem naložit tudi starejšo verzijo (2.1.2) pa je bilo isto.
Poskusi še z Roxio CD Creatorjem ali Nerotom, tam nisem nikoli opazil nobenih težav pri snemanju cd-jev, razen če je bila napaka v enem od mp3, ki se ga s playerjem v snemalnem programu ni dalo predvajati. Takrat je običajno prišlo do zastoja med snemanjem ravno pri tistem komadu.
Z omenjenima programoma dela normalno, vendar nimata možnosti uvoza Cue datoteke (oz Nero jo ma, ampak jo sestavlja vsaj 2 uri)
Jao, fantje… ne lomite ga no! Za snemanje ISO datotek je pa ja najbolj primeren CDRWin. :)) Test it & Enjoy It !!!
Saj ne snemam iz ISO imageja ampak muziko, ki je v mp3 datoteki.
V cue datoteki je skripni jezik, in ni namenjen samo za iso datoteke, lahko imaš tudi cel cd, v cue datoteki pa imaš napisano kateri komadi so in na katerih pozicijah se nahajajo. U bistvu ti cel glasbeni CD razreže na komade.
CDRWin sicer to zadevo obvlada, ampak ma pa izredno butast vmesnik za CD-Text.
No sicer sem pa že našel rešitev, ki se imenuje Fuerio! in obvlada to in še več 🙂
Pa vseeno hvala
Forum je zaprt za komentiranje.