firewall
Imam problem … delam v državni službi in zato smo za firewallom. S tem mi je onemogočeno uporabljat chat, gledat kakšne oddaje preko neta (npr. od RTV), downloadat musko iz raznih varjant kot so Napster, Audiogallaxy itd. Obsataja kakšna fora, da si odprem pot, brez da kličem svojega administratorja?
Lp, Bgv
Ali ti je služba, v kateri delaš, še vedno všeč? Če ti je, pozabi na “fore”, ker znaš naleteti na kakega “paranoika”, ki bo znorel.
Če pa uspeš rešiti po redni poti, je to OK.
Potrebno je odpreti poseben port, to pa neboš mogla brez administratorja. Pa saj ni panike, ti ga lepo na samem vpraši, pa bo,…preverjeno!…
Veliko uspeha in Lp.
TaNiTa
Em … glede na to, da je v državni službi, je z veliko verjetnostjo za CVI-jevim firewallom, ki pa je precej strikten 😉 In da bi kdo komu odpiral kak port … zelo dvomim 🙂
Jaz sem to že poskušal… pri administratorju… pa ni blo kakšnega haska. Zato sem se pač sprijaznil, da ne morem do Audiogalaxy – ja, do Java klepetalnic (delajo messenger- ji … Yahoo, MSN) … No je pač tko, da vsega pa ne mormo imet 🙂
Lep dan bgv!
Jani
Thanks … zgleda, da se bom morala res sprijazniti!!
Lep dan tudi tebi,
Ciao, Bgv
Namesto audiogalaxya poskusi z WinMX. Tam se da nastaviti dolocene stvari za firewall, samo ne vem tocno kaj in kako.
Forum je zaprt za komentiranje.