Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute firma MBI

firma MBI

Zanima me vaše mnenje o firmi mbi menda s sedežem v avstriji in sedaj snubijo vlagatelje tudi pri nas ali jim je varno dajati denar ….

So posredniki za zavarovalnice in banke, tako kot mnogi drugi. Imajo zanimiv pristop in mislim da ne bo nič narobe, če se jim zaupa. Če je to najboljše kar se dobi na trgu je pa drugo vprašanje. Vse je odvisno od osebe kot povsod, ker nekaterim je primarni cilj da čim več produktov proda, da jih nujno rabimo pa te kar določijo.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

MBI je neodvisna finančna grupacija, ki v Avstriji in desetih evropskih državah uspešno deluje že 20 let,s 13,4 milijardami prometa, torej stabilna firma. V Sloveniji je četrto leto.Produkti, ki jih predstavlja, so t.i.konti prihodnosti, to je varna, donosna in neobdavčena naložba za prihodnost – pokojnina, skrb za otroke idr. Za več informacij me pokličite na telefon ******. Lahko vam predstavim tudi priložnost za dodaten – izdaten zaslužek.
Lp, Slava

Žal oglaševanje ni dovoljeno, zato sem vaš telefon moral izbrisati.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Tudi sama delam že nekaj časa za MBI in sem zelo zadovoljna. Ker reklame ne smem delat, bi rada samo povedla da ne gre za kakšen nateg ali piramido, ampak za popolnoma legalne in preverjene produkte. Ponudba je zelo konkurenčna, nekatere produkte ponujamo edini v Sloveniji.

Taja

New Report

Close