Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Firma Proaktiv – brezplačno čiščenje, kako se jih rešiti?

Firma Proaktiv – brezplačno čiščenje, kako se jih rešiti?

Njim je vseeno če bi bil največji revež jih to ne zanima samo da oni procente pa pike dobijo za v Grčijo bi lastno dušo prodal, lastno dušo sem doživela na očeh, to je najbolj možna manipulativna prodaja kar jih predstavlja svet prodaje, ljudje ki to delajo mi veliko pove o tem kakšni so.

Poslujejo preko vez, da je težje reči ne. Nagrada ‘zastonj čiščenje’ zgleda tako, da 5 minut sesa sedežno. Potem pa 2 uri poslušaš, kako je stroj za 3000€ super fin.

Dobiš podobnega za 500-600€ oz še boljše kvalitete.

Definitivno nateg 1. klase.

Pa kako se ne znate znebit takih kretenov? Blokiras stevilko ali pa jih malo bopj resno povopasas o varstvu osebnih podatkov in kdaj si jim dal soglasje za uporabo tvoje stevilke. Nehajo v 100% takoj po tem vprasanju.

Jaz rečem ne in če ne posluša ji vržem telefon dol in pika. Čistim pa doma sama  in če kaj potrebujem grem kupit v trgovino . Zakaj si izmisljujete, da vas ni doma celo poletje, nato vas pa gnjavijo drugič. Sploh pa, da jih vabite domov proti svoji volji je pa že ta zadnja. Postavite se zase in ne dovolite, da vas nekdo plahta. Saj ni težko. Pa se še vprašujem kje imate hrbtenico.

Pa še nekaj, včasih, ko se mi ni dalo poslušat za kaj me kliče sem že v startu povedala, da sem brezposelna in sem se jih kar takoj rešila.

vse številke daj na blok. simpl.  zapisuj si  ure kdja te kličejo in z 10 idi na mobitel in povej in bodo številko blokirali.

Odgovor na objavo uporabnika
Mejana, 10.10.2019 ob 13:46

Iz podjetja Proaktiv vztrajno kličejo na mobilni telefon, da bi prišli brezplačno očistit kavč. Mojo številko so baje dobili pri mojih prijateljih. DPO za varstvo osebnih podatkov je baje Nataša Pirc Musar.

Itak ne grem v to, ali ima kdo še z njimi kakšne izkušnje?

Ja, kaj ne moreš prekiniti… če se že javiš, slišiš kdo je… pa prekineš… uno rdečo tipko, ali pa x pritisneš, pa se ne sekiraš za njh…

Reč, da lahko pride, ampak mora priti moški in mora znat plesat ob drogu, ker takrat si v razpoloženju za nakup…pa tančice naj s sabo prinese ali pa mu ti posodiš ene…

Garant ne kličejo več🤭

Jaz rečem, da ničesar ne rabim, ker da jaz ne delam nič. Imam namreč moža, ki vse dela (čisti, sesa, nabavlja pripomočke… karkoli pač kličejo), in da kolikor vem, tudi on nič ne potrebuje 🙂 včasih se smejijo, včasih vprašajo kako to? – rečem, to pa je rezultat nekajletnega trdega dela … ja, to sem pa rabila nekaj let, da sem prišla do tega nivoja 🙂 … če rečejo, da je številko dala prijateljica, sigurno kaj rabite – ja, ne povem vsaki, da imam takega moža, bi ga katera hotela zase 🙂 vsekakor ne kličejo več.

So klicali med korono, neko podjetje ki bi mi prislo razkuzit zrak v hisi. Povedali kdo jim je dal mojo stevilko, (kasneje sem ju tudi nahrulila kje sta mene nasla za namocit). Jasno dklonim storitev. Zenska je rekla, da v tem casu, virusi in to bi pa ja rabila razkuzevanje…In je bla vsa iz sebe ko sem rekla ne. Ja madona, okna odprem in je razkuzen zrak! Tecni so do boga. Samo lepo poves, da ne rabis njihove storitve in jih ni vec

Pozdravljeni!

Mene si tudi klicali, baje številko so dobili od prijateljice, ko so povedali ime, nikogar ne poznam s tim imenom.

Ok, sem dovolila da pridejo. Prišel je gospod, povedo vse, začel čistit jogi 2,5 mesecev star in sesalecem je strgal jogi ( sliko v priponki ne morem poslat, ne vem zakaj). Opravičil se je in rekel da bo poklico, da uredimo zadevo.

Nič me ni klical, po nekaj dni jaz sam mu poslala sms, da vprasam a ta Proaktiv ima zavarovanje odgovornosti, kaj da naredim z jogijem. Rekel je da oni niso za to odgovorni. Na firmu tudi posljem mail in sliko jogija, še vedno nobeden odgovor.

Toliko o resničnosti in odgovornosti firme, ki prodaja tako drage izdelke.

Lp

New Report

Close