Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fit akademija – izkušnje?

Fit akademija – izkušnje?

Malo me sicer moti, ker oglašujejo, kako je nekaj vredno 700€, a oni to ponujajo za 27€, take fore so mi vedno mimo. Pa me vseeno zanima, so v redu vaje? Ali te potem nategnejo in kar trgajo s kartice?

Odgovor na objavo uporabnika
Rada bi telovadila, 24.01.2024 ob 21:39

Malo me sicer moti, ker oglašujejo, kako je nekaj vredno 700€, a oni to ponujajo za 27€, take fore so mi vedno mimo. Pa me vseeno zanima, so v redu vaje? Ali te potem nategnejo in kar trgajo s kartice?

Vse te vaje dobiš na yt popolnoma brezplačno.

Jaz ti priporočam program, ker je smešno poceni in res vrhunski. Sem dala dol 15 kg in jih z lahkoto vzdržujem. In ja, to ni dieta, ješ popolnoma vse, pač v manjših količinah. Vaj je pa ogromno različnih, tako za začetnike, kot tiste, ki imajo kondicijo.

Evo ti zastonj nasvet. Manj žri, več hodi, pa ne po ravnem. Popolnoma nič drugega ni treba.

No ja, jaz sem enkrat eno kupila. Vaje so ok, nič ne rečem. Hrana pa, vsaj zame, ni bogvekaj. Če se držiš jedilnika, seveda shujšaš. Imaš pa kar veliko dela s pripravo, meni se je zdelo, da si cel dan samo hrano pripravljam. Pa je bilo med covidom pa mi je bilo vseeno odveč. Da ne govorim zdaj, ko hodim v službo. meni se s prehrano enostavno ne da toliko ukvarjat. poleg tega, vsaj tista runda receptov, za ostale ne vem, ni vsebovala skoraj nobene zelenjave in sadja. zelene solate sploh ne, samo korenček in šinačo ima ona zgleda rada:). meni tak način sploh ne ustreza.

če si iz mb mi povej. boš šla z mano v park pa tko  okoli. boš potelovadila, če rabiš telovadbo. zastojn.  ok? ni problema.  ti sam pridi. če ne pa ti svetujem kot vedno trening judo, bjj,  olipisko dvigovanje  utezi.   neki kar je pravi šport al kolektivni al tko. sam da je pravi šport.  če pa še to ne najdeš pa mi povej.

fgd,  ja tko nekako ja.   hahahahaha   simpl.

ne dajat denarja za tole instagram influenserko..ker se ti baba dobesedno reži v obraz, kako te bo napizdila pa ti pobrala zadnji evro iz žepa..

kolegica mi je povedala, da so njene vaje ok..samo ob tem pa ima tak režim prehrane, da bi moral človek dobesedno vsak dan stradat..zraven pa še 1 uro telovadit..in je to nemogoče, ker nimaš energije za vadbo ob tako striktni prehrani.-..ma brezveze,,

za to instagram kuro jaz ne bi niti centa porabila..baba pa se slika na instagramu iz sanjskih plaž, kjer se z dedom sončita in porabljatavaš denar.

poslušaj.  ker vem, da si najbolj pametna, najbolj intaleld, ti vse veš. ti  bistvu nič ne rabiš. ti rabiš eno, ki ti bo pokazala vaje, ki so tebi všeč, fajn, in še ti si boš tp po svoje naredila in še selekcijo plus vse sama določila, ti bi samo rada pogvor in družbo. nikol inič trenirala, ampak ti vse veš.  to jaz vidim vsak dan 5x na dan.  hahahahha   in imam že malo dovolj tega. vedno eno isto predavat.  hahahha   tko naredi.   po 17.00 uri več ne jest. edino kako juhco.  tekočino, ne sladko. 3x na teden.  ostale 4 dni pa idi  hodit za 2h, ko imaš čas.  na sveži zrak  z rukazkom 5kg not. delaj skelce, brze rukzaka, počepe z ruk zakom.  in dviguj nad glavo  rukzak.  vse 3 serije po max štev. ponovitev.  to delaj  1 leto.  pol pa bova videla naprej. v dneh ko greš hodit smeš kaj več pojest.   jaz ti ševedno svetujem pravi trening.  v nekem pravme društvu.  magari badminton, pinkponk, plavanje, karkoli.  SAMO NE PADIT NA TO FORO.  sam to ne.   da boš šla do neke fitnes trenerke kvazi treneke, kolkr tolko lušne in ti bo kazala vaje za ritko. samo tega ne delaj.   treniraj kot moški. zgornji del telesa.  hrbet, trebuh roke. VRAT.  ženske že iamte genrtiko na noge in rit. i nsi boš totalno zjebala proporcije in bo še huje.  za noge in rit  delaj   POČEPE DOMA, IDI NA POHORJE,  tekaj. za hamsteringe delaj predklone kao dethlift.  ne se pustit nafukat v trening ritke.  atletinje nimaj osexy riti, od vaj z rit. ampa kod  dolgih nog, ozkih bokov, siorkih ram, lezbike,  lusne.  ker že imajo oozke boke in malo rit. delajo poskoke, šprinte, vse mogoče.  15 let. od 5 leta naprej. ti pa bi rada z podpovrečni mvložkom, imela nadpovprečne rezultate.  TO NE GRE.

drava660, 25.01.2024 ob 15:02

ne dajat denarja za tole instagram influenserko..ker se ti baba dobesedno reži v obraz, kako te bo napizdila pa ti pobrala zadnji evro iz žepa..

kolegica mi je povedala, da so njene vaje ok..samo ob tem pa ima tak režim prehrane, da bi moral človek dobesedno vsak dan stradat..zraven pa še 1 uro telovadit..in je to nemogoče, ker nimaš energije za vadbo ob tako striktni prehrani.-..ma brezveze,,

za to instagram kuro jaz ne bi niti centa porabila..baba pa se slika na instagramu iz sanjskih plaž, kjer se z dedom sončita in porabljatavaš denar.

Ne, to ni res. Stradaš niti slučajno, hrane je ravno prav. mene je, kot sem že napisala, motilo kakšna je ta hrana in pa to, da imaš ful opravka z njo, česar res ne maram oziroma nimam niti časa.

Kake bedarije pa ti pišeš. V prehrani je vključeno vse in daleč od tega, da bi bilo treba stradat. Zanimivo, le od kje je toliko uspešnih zgoxb? Omg, sami negativci zadnje čase tu gor.

Meni se zdi zelo v redu za to ceno. Imaš resnično veliko vrst vaj za katere ne rabiš posebnih pripomočkov (vsaj za večino). Res je da podobne vaje najdeš tudi na yt, samo tukaj niso samo vaje, ampak vodeni treningi, sestavljeni kar se da optimalno. Tole bo moja četrta oziroma peta akademija in povem iz prve roke, da je res fajn. Sama sem imela za zgubiti zgolj nekaj kilogramov, potem pa sem delala bolj na kondiciji in oblikovanju. Rezultati so.

33541, 25.01.2024 ob 15:11

Ne, to ni res. Stradaš niti slučajno, hrane je ravno prav. mene je, kot sem že napisala, motilo kakšna je ta hrana in pa to, da imaš ful opravka z njo, česar res ne maram oziroma nimam niti časa.

ah to pa ne vem če drži. Meni je bilo pa všeč da je bilo hrano dokaj lahko pripraviti. Sicer ne jem po jedilnikih (daleč preveč mesa za moj okus), ampak nekatere recepte pa vseeno rada uporabim. Saj lahko uporabite samo vaje, pa jeste po svoje – samo držite se približno kaloričnega vnosa.

Jaz sem, pred poletjem, izgubila željenih 6 kg. Ampak samo s telovadbo. Diete mi ne grejo. Nekje 2 meseca sem potrebovala. Meni je blo v redu.

Aha, pa še glede yt, mogoče res najdeš, samo jaz sem bolj lene sortr pa se mi ni dalo iskat pa brskat katere so v redu, pa za kaj…. Tle maš vse na enem mestu.

xxl182, 25.01.2024 ob 15:06

poslušaj.  ker vem, da si najbolj pametna, najbolj intaleld, ti vse veš. ti  bistvu nič ne rabiš. ti rabiš eno, ki ti bo pokazala vaje, ki so tebi všeč, fajn, in še ti si boš tp po svoje naredila in še selekcijo plus vse sama določila, ti bi samo rada pogvor in družbo. nikol inič trenirala, ampak ti vse veš.  to jaz vidim vsak dan 5x na dan.  hahahahha   in imam že malo dovolj tega. vedno eno isto predavat.  hahahha   tko naredi.   po 17.00 uri več ne jest. edino kako juhco.  tekočino, ne sladko. 3x na teden.  ostale 4 dni pa idi  hodit za 2h, ko imaš čas.  na sveži zrak  z rukazkom 5kg not. delaj skelce, brze rukzaka, počepe z ruk zakom.  in dviguj nad glavo  rukzak.  vse 3 serije po max štev. ponovitev.  to delaj  1 leto.  pol pa bova videla naprej. v dneh ko greš hodit smeš kaj več pojest.   jaz ti ševedno svetujem pravi trening.  v nekem pravme društvu.  magari badminton, pinkponk, plavanje, karkoli.  SAMO NE PADIT NA TO FORO.  sam to ne.   da boš šla do neke fitnes trenerke kvazi treneke, kolkr tolko lušne in ti bo kazala vaje za ritko. samo tega ne delaj.   treniraj kot moški. zgornji del telesa.  hrbet, trebuh roke. VRAT.  ženske že iamte genrtiko na noge in rit. i nsi boš totalno zjebala proporcije in bo še huje.  za noge in rit  delaj   POČEPE DOMA, IDI NA POHORJE,  tekaj. za hamsteringe delaj predklone kao dethlift.  ne se pustit nafukat v trening ritke.  atletinje nimaj osexy riti, od vaj z rit. ampa kod  dolgih nog, ozkih bokov, siorkih ram, lezbike,  lusne.  ker že imajo oozke boke in malo rit. delajo poskoke, šprinte, vse mogoče.  15 let. od 5 leta naprej. ti pa bi rada z podpovrečni mvložkom, imela nadpovprečne rezultate.  TO NE GRE.

Predolg Traja

Daj nauči se najprej pisat, potem pa dajaj nasvete, ki so pa itak napačni! Bedak nepismen! Napišeš neka dolga čreva, ki nimajo nobenega smisla.

???? Nm, 25.01.2024 ob 16:11

Daj nauči se najprej pisat, potem pa dajaj nasvete, ki so pa itak napačni! Bedak nepismen! Napišeš neka dolga čreva, ki nimajo nobenega smisla.

Za Krneki846

Ni citiralo!

Tina03, 25.01.2024 ob 14:04

Jaz ti priporočam program, ker je smešno poceni in res vrhunski. Sem dala dol 15 kg in jih z lahkoto vzdržujem. In ja, to ni dieta, ješ popolnoma vse, pač v manjših količinah. Vaj je pa ogromno različnih, tako za začetnike, kot tiste, ki imajo kondicijo.

Se strinjam. Ko vidim koliko zenske zapravijo za programe hujšanja, je to smešno poceni. Dobiš jedilnik, okusne jedi , dobiš nove ideje. Kolegica je z njimi fajn shujšala, pa ni stradala. Žal se je potem kasneje spet zapustila ampak program imajo dober.

Meni je uspelo v FA5 in FA6 shujsati 25kg, samo s prehrano. Zdaj tudi telovadim in težo vzdržujem. Jaz toplo priporočam.

Ugasni se, reklama trapasta.

Ti pise x28 neki. Vedno in povsod pametuje in pisari cele knjige. Krneki je napisal svoj odgovor spodaj. Dejte mal brat no. X28 pa preskoci

Jaz povem iz svoje izkušnje. V fa sem od fa5 po tretjem porodu. Samo z njenim programom mi je uspelo dat dol skoraj 30kg kar mi prej ni nikoli pa sem probala marsikaj. In ne ni samo manj žri in več gibaj- daleč od tega. Z njenimi jedilniki nisem nikoli stradala, lahko si itak prilagodila vedno pove da je potreben balance. Treningi so pa meni top. Imaš pa tolk izbire da je smešno poceni za ta denar. On ne ne trgajo nič naprej plačaš to ceno in je to to. Sicer pa vsak po svoje ampak jaz vem da nadaljujem.

Pišette, da ni samo manj žri in več gibaj, potem pa napišete v bistvu točno to. Jedilnik + vaje. Kaj je to drugega? Razlika je samo v kešu, ki ga “akademija” potegne. Samo v tem.

wegd, 29.01.2024 ob 13:14

Pišette, da ni samo manj žri in več gibaj, potem pa napišete v bistvu točno to. Jedilnik + vaje. Kaj je to drugega? Razlika je samo v kešu, ki ga “akademija” potegne. Samo v tem.

Fora je v tem, katero hrano ješ, pomembne so kombinacije. Če ješ samo manj tenstanega krompirja in dunajcev je verjetno vseeno bolj kalorično kot piščanec na žaru in zelenjava.

New Report

Close