fit city v centru ljubljane
Cena enkratnega obiska mislim da je 15€, mesečna pa okoli 75€. Svetujem čim manj dogovarjanja. Nujno dobro pregledati pogodbo in to je to. Težko bi rekel, da so prav pošteni. Njihova beseda je zgolj ukana za kasiranje in ne velja prav nič. Pri njih si zelo hitro ob svoj denar, še posebej če jim zaupaš.
Cena v tem centru je odvisna od tega v katerem krogu pred prodaje si se včlanil. Jaz treniram za 39,90 in vse vključeno. Imajo pa res ogromno prostora in ogromno naprav.
Definitivno pa prodaja malo drugače kot pri kakih študentih ki jim dol visi. Tukaj so za vsakega vzamejo čas in ti cenetr pred odločitvijo pokažejo.
Cena je sprejemljiva, je pa seveda drugačna.. Moja mami se je vpisala skupaj s kolegico pa plačuje 44,90.
Najbrž je fino da si center pogledaš pa da vidiš ponudbo… Predno oceni s Al ja Al ne… Tud bodi fit nima cen na netu pa marsikateri frizer, kozmetičarka, odvetnik, notar… Pa še kdo… Malo širine ljudje vam ne ji škodilo.
Tudi jaz sem obiskoval. Kakega izjemnega posvečanja nisem doživel. Doživel pa sem to, da so požrli obljubo in nisem mogel več koristiti, kar sem vplačal, denarja pa nazaj nisem dobil. Na koncu so na vse svoje obljube preprosto pozabili in se začeli na veliko sprenevedati. Aja, pa še ustrahovati so me začeli, da me bodo doživljensko uničili, če bom iskal svoje pravice. Moram priznati, da je bila to zame ena najbolj neprijetnih izkušenj. Zelo draga šola, kjer sem se naučil, da ni na tem svetu kaj dosti zaupati na besedo.
Jaz sem super zadovoljna …. veliko prostora, veliko vadb, super trenerji. Itak pa so povsod nezadovoljneži…. taki, ki izsiljujejo, ne koristijo ipd. Bila priča konkretni debati , ko je tip zahteval nazaj denar , čez par mesecev ….čeprav mu je bilo jasno povedano, da seveda bodo prijazno podaljšali karto – on se prikaže čez par mesecev :-). A ne Matej :-).., ampak tak gost je isti v vseh centrih :-)… tud s tem imamo receptorji izkušnje
Ne vem kateri Matej je bil mišljen.
Bom pa zato na kratko opisal, kako je zares bilo:
Tudi pri meni je potekalo vse brez zapletov dokler nisem želel skladno z njihovo pogodbo pri njih prekiniti neprekinjeno vadbo in ko mi je njihov tržnik začel v nasprotju s pogodbo ponujati neke ekskluzivne pravice. Obljubljal mi je brez obveznosti prekinitev vadbe za 2 meseca in pol. A ta prekinitev je izgledala tako, da so mi v nasprotju z obljubami iz trajnika vseeno trgali denar. Takrat mi obljubijo koriščenje vplačanega čez pol leta, brez da bi dobil eno samo potrdilo o dogovoru. Zadeva mi je smrdela in prekinil sem pogodbo a denar sem žal že vplačal. Ko je prišel čas, da bi koristil vplačane mesece, so me zavrnili in pomahali s pogodbo. Dali so mi sicer možnost koriščenja teh vsiljenih mesecev vadbe, a zgolj pod pogojem, da takoj vplačam še nadaljnje 4 mesece. Tako bi imeli pri sebi moj denar za dobre pol leta vadbe, brez da bi jih pri tem vezala ena sama črka. Odvisen zgolj od njihove dobre volje.
Namen je jasen: stranko (lahko tudi poslovnega partnerja ali delojemalca) spraviti v položaj, da ga je mogoče v največji možni meri izsiljevati tako, da pleše, kot so si zamislili sami. Naivno zaupljivost nekateri zelo radi zlorabijo in sprijazniti se moramo z dejstvom, da zavajanje stranke nekateri lahko dojemajo tudi kot korektno poslovno strategijo, kjer je pomembno zgolj to, kako se izide na papirju. Jaz sem s prekinitvijo neprekinjene vadbe poravnal vse svoje obveznosti (pisne in ustne). Njim njihova beseda ne pomeni nič.
Znajo hoditi po robu, se zaščititi, da ne odgovarjajo za nič. To jim priznam. Priznam jim tudi, da so dobri trenerji, zelo težko pa bi jim pripisal kako poštenost.
Jaz sem izredno zadovoljna, ni gneče, na voluo je veliko naprav, nova spinning kolesa in dobri trenerji.
Meni se je zgodilo ravno nasprotno, imela sem poskodbo, zaradi katere 3 mesece nisem obiskovala fitnesa, podaljsali so mi mesecno karto, ceprav jim ne bi bilo treba, ker jim nisem pravocasno sporocila. Predlagam ti, pojdi in se sama prepricaj, to je najbolj ziher.
Ja gospod Matej – razlika med drugimi strankami in vami , da ste konstantno želeli več in posebne pogoje. Radi popustimo, radi damo strankam več, ampak ne pa vsem. Na koncu “ni vsaka stranka za nas.
Vaš primer je malo drugačen, saj smo vam karto podaljšali – ampak ste vi prišli po 6 mesecih ko je že vse poteklo in želeli koristit naprej. Vsi mi imamo mejo do kje bomo pustili in ja tu smo rekli NE. Karto smo vam podaljšali za 2 meseca in tako omogočili, da je bil rok podaljšana ampak je bila vaša želja, da jo koristite naslednje leto – ko vam ustreza.
To je tako, kot kupiš darilni bon, ki ima rok uporabe, ti ga še podaljšajo – ti bi ga pa koristil čez eno leto.
Res pa napaka , našega prodajalca – da vam je ponudil še karto za 4 mesece ugodneje in bi vam tako dali 6 m karto, to je naloga prodajalca :-).
Dejstvo, da nas od takrat konstantno baltite – nam daje kvečjemu zagon za naprej :-). Verjamem da se da osebne frustracije resevat tudi drugače kot po fbju, googlu in ostalih forumih. S pozdravi fitcity
Zdaj pa moram žal priznati, da je v tem vašem odgovoru pa že kar kup direktnih laži. Kar sem jaz hotel je bilo le, da prekinem vadbo skladno z vašo pogodbo. Bistvo je, da ste požrli svojo obljubo in mi lepo na eleganten način ukradli moj denar, saj ste me želeli izsiljevati. Jaz pa nič ne blatim, ampak zgolj počnem, kar je prav. Da sem frustriran pa priznam, saj sem bil deležen kar resnih groženj iz vaše strani, ki so ja, na meni pustile posledice.
Zdaj pa moram žal priznati, da je v tem vašem odgovoru pa že kar kup direktnih laži.
Kar sem jaz hotel je bilo le, da prekinem vadbo skladno z vašo pogodbo. Bistvo je, da ste požrli svojo obljubo in mi lepo na eleganten način ukradli moj denar, saj ste me želeli izsiljevati. Jaz pa nič ne blatim, ampak zgolj počnem, kar je prav. Da sem frustriran moram žal priznati, saj sem bil deležen kar resnih groženj iz vaše strani, ki so ja, na meni pustile posledice.
Da imate večji zagon me veseli in ob enem potrjuje da delam prav. In tudi takih prevar si gotovo po moji zaslugi ne upate več ponoviti, saj eno slabo mnenje na zemljevidu ne škoduje. Ne smete si pa dopustiti še enega takega. To vem tako jaz, kot vi.
In tako, kot vam moji prispevki dajejo zagon, dajejo meni zagon vaši zavajajoči odgovori. Toliko bolj si potem želim narediti nekaj dobrega tako zase, kot za družbo.
Kdaj mi boste vrnili denar? Aja za vas je pomembna zgolj samo pogodba in ne ustni dogovor, ki ga ne morem dokazati. Tudi prav.
Dajte se zresnit no.
Fitnes: vi objavite cene in pogoje, pa je.
Če hočete cene skrivat, pa pošljite ponudbo zainteresiranim (četudi treba po pogovoru), s točnimi pogoji vstopa, izstopa/prekinitve itd. To na lepe oči in ustne dogovore v poslu ne gre.
Tisti, ki so mu trgali s trajnika: pokliči banko, pa prekliči trajnik. Če je šlo do prekinitve pogodbe, nimajo kaj trgat. Če pa do prekinitve ni šrišlo, bo pa eden od vaju že sproduciral podpisano pogodbo.
Ne, trgajo mi že zdavnaj ne več. Problem je v tem, da ko sem želel do nadaljnjega prekiniti, mi je njihov tržnik začel v nasprotju s pogodbo obljubljati prekinitev za 2 meseca in pol brez obveznosti. Ga vprašam, kako bo s trajnikom in odgovori: “bomo že mi zrihtali, ne skrbi”. “Kaj pa evidenca o dogovoru?”, sem vprašal. Odgovor je bil: “Ne skrbi, vse je zapisano pri nas.”
In ko pride do dogovorjene prekinitve, začuden ugotovim, da mi iz trajnika še vedno trgajo denar. Zato jih pokličem, da ugotovim, kaj je na stvari. Oglasi se zopet tržnik in me prepričuje, da bom to lahko koristil pozimi. Pred zimo sem res prekinil pogodbo, saj mi je že mnogo stvari pri njih smrdelo. Ko sem prekinil pogodbo (takrat se je tudi trajnik prekinil), so mi zopet zagotavljali, da bom lahko koristil to, kar sem vplačal.
No, in ko je prišel čas za koriščenje tistega, kar sem plačal in skladno z dogovorom še ne koristil, pa so mi objasnili, kaj piše v pogodbi in v smislu, da uradno ni evidentirane nobene 2,5 mesečne prekinitve. Ampak bili so “dobri”, niso mi preprečili koriščenje tega. Da bi pa lahko koristil ta dva meseca in pol vadbe, so mi postavili pogoj, da takoj vplačam še nadaljnje 4 mesece; jasno, da brez kakršnega koli potrdila v mojih rokah. Do takrat so se zelo dobro norca delali iz mene. In takrat sem pa jaz rekel NE! Zadevo sem dal na Google zemljevid, za zahvalo pa bil deležen groženj, da bom uničen do te mere, da v življenju ne bom mogel ničesar več. Logično, da mi je ob tem tudi odprlo plafon in stresel sem nad njih ene par kletvic.
In nikakor jih jaz nič ne blatim, še vedno pravim, da so njihovi treningi dobri ter njihovo znanje na visokem nivoju. Žal je njihovo znanje odlično tudi pri zavajanju posameznikov in javnosti.
Odgovori, ki jih dajejo so zelo spretne laži, pri katerih operirajo z relativno malo neresnic, ampak posamezna dejstva znajo povezovati tako, da človek dobi povsem drugačno predstavo, kot je res. Podajo pa vsakič malo drugačno zgodbo.
Se zelo opravičujem, če sem s tem koga prizadel, to nikoli ni bil moj namen. Menim le, da nikakor ne sme nihče dopuščati tako ravnanje, pa naj ima še tako super opravičilo. In vsak, ki ga zadeva moti naj pomisli, da ne bi bil navdušen, če se to njemu pripeti. Jaz pa z objavo na zemljevidih skušam nekako preprečiti, da se podobno pripeti še komu drugemu.
Ne, trgajo mi že zdavnaj ne več. Problem je v tem, da ko sem želel do nadaljnjega prekiniti, mi je njihov tržnik začel v nasprotju s pogodbo obljubljati prekinitev za 2 meseca in pol brez obveznosti. Ga vprašam, kako bo s trajnikom in odgovori: “bomo že mi zrihtali, ne skrbi”. “Kaj pa evidenca o dogovoru?”, sem vprašal. Odgovor je bil: “Ne skrbi, vse je zapisano pri nas.”
In ko pride do dogovorjene prekinitve, začuden ugotovim, da mi iz trajnika še vedno trgajo denar. Zato jih pokličem, da ugotovim, kaj je na stvari. Oglasi se zopet tržnik in me prepričuje, da bom to lahko koristil pozimi. Pred zimo sem res prekinil pogodbo, saj mi je že mnogo stvari pri njih smrdelo. Ko sem prekinil pogodbo (takrat se je tudi trajnik prekinil), so mi zopet zagotavljali, da bom lahko koristil to, kar sem vplačal.
No, in ko je prišel čas za koriščenje tistega, kar sem plačal in skladno z dogovorom še ne koristil, pa so mi objasnili, kaj piše v pogodbi in v smislu, da uradno ni evidentirane nobene 2,5 mesečne prekinitve. Ampak bili so “dobri”, niso mi preprečili koriščenje tega. Da bi pa lahko koristil ta dva meseca in pol vadbe, so mi postavili pogoj, da takoj vplačam še nadaljnje 4 mesece; jasno, da brez kakršnega koli potrdila v mojih rokah. Do takrat so se zelo dobro norca delali iz mene. In takrat sem pa jaz rekel NE! Zadevo sem dal na Google zemljevid, za zahvalo pa bil deležen groženj, da bom uničen do te mere, da v življenju ne bom mogel ničesar več. Logično, da mi je ob tem tudi odprlo plafon in stresel sem nad njih ene par kletvic.
In nikakor jih jaz nič ne blatim, še vedno pravim, da so njihovi treningi dobri ter njihovo znanje na visokem nivoju. Žal je njihovo znanje odlično tudi pri zavajanju posameznikov in javnosti.
Odgovori, ki jih dajejo so zelo spretne laži, pri katerih operirajo z relativno malo neresnic, ampak posamezna dejstva znajo povezovati tako, da človek dobi povsem drugačno predstavo, kot je res. Podajo pa vsakič malo drugačno zgodbo.
Se zelo opravičujem, če sem s tem koga prizadel, to nikoli ni bil moj namen. Menim le, da nikakor ne sme nihče dopuščati tako ravnanje, pa naj ima še tako super opravičilo. In vsak, ki ga zadeva moti naj pomisli, da ne bi bil navdušen, če se to njemu pripeti. Jaz pa z objavo na zemljevidih skušam nekako preprečiti, da se podobno pripeti še komu drugemu.
[/quote]
Mogoče bi bilo pa vseeno fajn, če bi hodil na fitnes. Zgleda, da so se ti ventili zapacali, da si tako siten. Reši to z njimi, kaj to nas briga. Enim je tam všeč, enim ne. Enim je drugje všeč, drugim ne. Kakšno ugodnost si sigurno imel, ko si podpisalza trajnik. Če ne, pa si negospodaren s svojim ravnanjem.
Sicer pa takih, ki ne poznajo rodilnika, ne jemljem resno. Kalimero en!
Skratka, tisti, ki želi vedeti cene, naj se pozanima v posameznem fitnesu. Veliko je možnosti, da dobite kje kako ekskluzivno ugodnost. Povsod pa velja mera previdnosti pri sklepanju dogovorov.
Drugače pa jaz kombiniram trening s plavanjem v Tivoliju. Ko bom želel intenzivno z vodenimi vadbami, pa pride v poštev BodiFit, jih poznam.
Drugače pa je dejansko tako, kot pravi “pametni”, nekumu bolj ustreza eno, drugemu pa drugo.
Lep pozdrav vsem.
Se popolnoma strinjam. Vse je zavito v skrivnost, ko podpišeš pogodbo, jo moraš pa še osebno priti skenslat, da ne govorim o direktni bremenitvi…kljub odpovedi pogodbe moraš še to direktno bremenitev pisno odpovedat, čeprav je pogodba prekinjena.
Urnika ne dobiš, lahko ga le slikaš ob sestanku, pa še ta ima napačne ure.
IZOGIB V VELIKEM KROGU!
Vidim, da žal nisem osamljen primer.
In tudi moja mnenja na zemljevidih so po čudežu postala nevidna. Verjamem, da tudi tu nisem osamljen primer. Nisem pa prepričan, da se zavedajo, da izročilo od ust do ust pomeni še dosti več od samega Googla.
V glavnem naj počnejo kot želijo. Jaz jih ne želim ne podpirati, niti ne ovirati. Jaz sem se preprosto odmaknil.
Meni se preprosto ne da več. Dosti sem že vložil energije v to. Toliko, da bi znesku, za katerega so me ogoljufali z lahkoto dodal vsaj še eno ničlo zraven. Res pa je, da sem se s tem tudi dosti naučil in mi ni žal.
Lahko le povem, da so pravno prekaljeni skoraj da že na nivoju mafije. S tožbami bi se težko kaj doseglo. Iz svojega primera lahko povem, da me je tip ustrahoval s popolnim uničenjem moje integritete in bil nazadnje oproščen, saj je natanko vedel s katerimi besedami to lahko počne in ne odgovarja niti za mišjo dlako. Vse papirje naredijo tako, da se bodo vedno izmazali. Moraš biti že hud lopov, da jim boš lahko kos.
Največ, kar lahko narediš je, da na Google zemljevide napišeš iskreno mnenje. Sicer imaš veliko možnost, da te bo shekal tako, da ti Google ne bo več prikazoval tvojih mnenj. Ampak nič zato. Bodi glasen povsod in ne sramuj se dejstva, da te je nekdo ogoljufal. Če želiš seveda ljudi obvarovati. Drugače pa preprosto stran od njih za vedno, še preden jim brez dokaza v naprej ne založiš prevelike vsote denarja. To je vse, kar lahko narediš.
Ko malo opazujem, vidim da so pravi mojstri manipulacij.
Negativna mnenja kar izginjajo. Da ne omenim, kolikokrat so dosegli, da se je moje mnenje izbrisalo.
Zdaj je še nova cvetka, novo mnenje:
“Težko nategujejo, imela sem bolezen zaradi katere nisem mogla telovaditi 1 mesec rekli so da mi karte nemorejo zamrzniti… Da ne govorim o odnosu zaposlenih do strank, predvsem njihov receptor Bojan, ki se obnaša tako primitivno, da bi mu kar kupila knjigo bontona! Ničesar kar piše v pogodbi se ne držijo, njihov edini interes je da služijo!”
In njihov odgovor:
“Hvala lepa za mnenje. Pogodba je obveznost pogodbenih strank in je tako kot pri vseh ostalih ponudnikih storitev (telefon, vinjeta, zdravstveno zavarovanje). Glede na to, da smo sredstva zaradi nespoštovanje morali sodno pridobiti , kjub večkratnemu pozivu, pa verjamemo , da ste prizadeti. Želimo vam obilo sreče in spoštovanje pogodbenih obveznosti kjer koli boste koristili storitve ! Polona”
Očitno so ponovno obljubili nekaj, kar ni v pogodbi. Tega nikamor ne zapišejo, ko pa je potrebno pridobiti sredstva, pa se ne ozirajo na drugo, kar je v pogodbi.
Verjetno sami sebe doživljajo kot iznajdljive, spretne, na kratko; močno sposobne. V bistvu pa niso nič drugega, kot eni pokvarjenci in prevaranti. Še cigana bi bilo sram delati na tak način.
oni so znani po temu da s tem fitnesom perejo denar. mutna posla. prejsno lokacijo so zaprli prav zaradi teh smrdljivih poslov Ze to da se cena postavi na vsakega posamezniks ves da je tu neki narobe. Tega se v nobenmu fitnesu nism dozivela, pa tut zlo ne eticno je ubistvu. Skratka ni biu tko slb ta fitnes kot tak ampak za tak denar nobenga posvecanja nism dubla oz kar pisejo tuki v komentarjih. Izogibajte se ga