Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fit Inn

Fit Inn

Če se kdo seli iz Mb ali LJ v kak drug bolj oddaljen kraj – v pogodbi piše, da je treba pogodbo prekinit en mesec pred iztekom, pa mislim, da pisno. Sicer t jo podaljšajo za 6 mesecev. Ne vem, če so me opozorili na to, v 2 mesecih pozabiš, pa prebereš tudi ne. Vsaj jaz nisem, lahko da sem res ena redkih takih napol pismenih smotk… 🙂 Oz. preveč je tega, že pri delu, na spletu, kjerkoli, res je treba pazit.

no, mene pa zanima, če kdo hodi v Fit Inn, predvsem dame? Izkušnje, plusi, minusi? Imajo poceni karto, nisem pa še nikoli hodila v fitness, tako da se na naprave ne spoznam skoraj nič in me zanima, ali si deležen kakšnega začetnega uvajanja, ali je bolje, da si v tem primeru pač doplačaš še osebnega trenerja?

Avtorica, dovolj je, da mejl pošlješ pravočasno.
Glede prihajanja prvič: fit inn ima ločene predele za moške in ženske, tako da te nima kaj za skrbet. Če pa želiš strokovno pomoč pa seveda najami trenerja.

Če želiš samo fintes (brez vseh vodenih vadb) ti bo fitinn za začetek popolnoma zadoščal. Z 19.99 na mesec je (kolikor sem seznanjena) daleč najcenejši med ljubljanskimi fitnesi. Ampak pazi:

– rabiš svojo ključavnico za omarico (če jo pozabiš je 50 centov na izposojo, kar se sčasoma nabere)
– tuširanje se plačuje (50 centov za 5 minut. če ti je to pomembno in si se navajena tuširati na fitnesu je tudi to kar dodaten strošek)

Osebnega trenerja lahko najameš (točne cene ne poznam, mislim da je cca 20 evrov na uro, morda se tudi motim). Ne pričakuj trenerja, ki bi se sprehajal po fitnesu in ti brezplačno pokazal vaje ali nastavitve naprave. Tega nimajo. Tudi pred prvo vadbo meni ni prostora nihče razkazal.

Super je, da delajo vsak dan, večino časa 6-24, med prazniki včasih malenkostno popravijo delovnik. In pa ločen imaš “skupni” in “ženski” del. Na ženskega moški nimajo vstopa, skupni je pa na voljo vsem. Naprave so v OK stanju, če je kaj pokvarjeno popravijo dokaj hitro. Kultura obiskovalcev pa (žal) ceni primerna.

Jaz sem hodila 3 leta in mi je bil ok, sedaj ga bom pa počasi zamenjala za nekaj malenkost dražjega. Pogrešam vodene vadbe. Če bi imeli še to, bi z veseljem še ostala.

Prosim pazite, sklepanje s tem fitnesom FITIN v BTC-ju je zelo nevarno.
Sama sem podpisala pogodbo in se šla v roku 20 ur pogovarjat o spremembi. Bili so zelo nesramni, arogantni,…SAMO ZA DENAR JIM GRE.
Svarim vas, bodite previdni. Meni je žal, da sem kdaj koli prestopila ta prag.

Zakaj je nevarno v BTC-ju?

Gospa trdi da je nevarno ker je hotela prekinit pogodbo en dan kasnej in ji ni slo. Ker enkrat ko jo podpises se navezes za najmanj eno leto. Torej se prekine lahko sele po enem letu ne po manj kot 20ih urah. Nevarno ni nic, na navezavo in vse te opozorijo ze pred vpisom in podpisom pogodbe.

Men je bilo ful dobr sem hodila 3 leta. Ob podpisu pogodbe so me seznanili z vsemi. Odgovarja mi cena ter njihov delovni čas. Celo na hitro so mi razkazali naprave.Zdaj hodita oba moja otroks.

Groza od fitnesa, nizka cena nizka ponudba. In seveda te prsilijo, nič ti posebej ne pojasnijo, da boš z njimi poročen vsaj eno leto. Se jih ne rešiš. Fuj

Joj, vodja fitnesa je aroganten, žaljiv in lažniv. Mene so vrgli ven, ker sem prosila, da snažilka ko sem tam ( 45 min 3x na teden) ne sesa, ker imam astmo in alergijo na prah. Šla bom do odvetnika, inspekcijo( saj da snazilka zraven nas ko vadimo ni higienicno in dobro za nase zdravje)… katastrofa in nadrejeni namesto, da bi se postavili na pravo stran , scitijo unga kre…..

New Report

Close