Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fitnes

Fitnes

Koloko vas hodi na telovadbe, fitnes? Sem opazila trend ritastih punc…

Kakšna je pa tvoja rit- ploščata od pretiranega sedenja na zicu kolesa?

Moja rit je top – U can flip coins on it 🙂

Letos pa sploh, ker jo redno oblikujem, tudi v fitnesu. Hodim 3-4x tedensko, po 2 uri. – 1 uro aktivne vodene vadbe, potem grem še uteži pumpat in kardio za konec, cca 30 minut. Nabiram vsesplošno kondicijo in ni mi žal. Pa še lepe mišice dobivam, tudi na trebuščku – jih imam več sedaj, kot pri 20ih 🙂

Večina teh rit je nafilana z oljem,imitatorke so pa patetične,sami celulit.

Jaz sem bila ritasta pred fitnesom. Odkar ga 3x tefensko obiskujem sem prav lepo oblikovana.

Športne aberveznice si najbrž mislite da se za lepo, športno, nabito, dvignjeno brazilsko rito ni treba pretirano potrudit z vadbo in prehrano…pa se zelo motite…prvo kot prvo, že genetika ima veliko pri tem…kot drugo, poudarek za nabito rito je na visokih težah s počepi, izpadnimi koraki, itd…za skladno obliko rite med pasom, boki in stegni je pa seveda potrebna pravilna prehrana in kardio(tek v klanec, razni visokointenzivni poskoki, raztezalne vaje za spodnji del trupa z lastno težo itd)…

Res je. Za dobro rit so samo počepi z utežmi in izpadni koraki koristni pa še kaj zraven. Vse ostalo je đabe.

Izgradnja lepega tlesa je umetnost in tu ni nic lahkega ter hitrega veliko je odrelanja in vlozenega truda.

Vam lahko jaz povem 85{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mladih punc ne ve kaj dela v fitnesu in so tam samo zato da so in lahko to objavjo na snepu za story lej sm na trenezerju pa se slikajo pred ogledali. To ni nic. Potem pa imas tistih 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ki vedo kaj pocno tam je pa opazna bistvena razlila tudi fitnes ni za vsakega bedaka kot si mislijo zapeckarji.

Prevec posplosevanja spet pocepi so glavna vaja ki se jo izvede po ogrevanju in raztezanju ko si spocit in lahko najbolj obremenis za napredek da treniras gluteus maksimus to je najbolj vidno potem pa pridejo vaje ua definicijo teh je pa malo morje izpadni korak ressistance bendi potlej hoja po stopnicah, kolebnica…

Tisti ki ve kaj dela lahko rit izjemno hitro natrenira.

Prevec posplosevanja spet pocepi so glavna vaja ki se jo izvede po ogrevanju in raztezanju ko si spocit in lahko najbolj obremenis za napredek da treniras gluteus maksimus to je najbolj vidno potem pa pridejo vaje ua definicijo teh je pa malo morje izpadni korak ressistance bendi potlej hoja po stopnicah, kolebnica…

[/quote]

Za sebe vem, da mi edino pomagajo počepi z drogom na katerem so uteži. Vse skupaj 60 kg. Izpadni koraki tudi štejejo. Rezultati zelo hitro pridejo. Nisem mlada punca. Jih imam 40.

[/quote]

Za sebe vem, da mi edino pomagajo počepi z drogom na katerem so uteži. Vse skupaj 60 kg. Izpadni koraki tudi štejejo. Rezultati zelo hitro pridejo. Nisem mlada punca. Jih imam 40.
[/quote]

Ja to sta ti glavni vaji ki imata nakvecji ucinek podobno kot bench press al pa dead lift tem tudi pravijo sveta trojica fitnesa ker trenerajo najvecje skupine misic in so rezultati najhitrejsi. A ne smes zanemariti stevilnih manjsih misic ki to v koncni fazi pomagajo tudi do napredka na pocepu ceprav dvejsetka na vsaki strani ni kar tako sploh za zensko.
Kr tako naprej se vidimo na ljubljanskem maratonu 😉

3x tedensko

S tvojim predlaganim preveč obremenjuješ kolena in se ti bo hitro maščevalo.

Jaz sem si rito, stegenčka pa tudi del bokov speglala z redno kardio vadbo – nekje 40 minut hitre hoje, ne teka v klanec, ali pa na kadrio napravi- klančnina 9-11{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, v takem tempu, da je srčni utrip med 118-130 udarcev na minuto ( kurjenje). Na tekaču ali eliptiku še s po pol kilskimi utežmi okoli gležnjev. Gležnji in kolena ne trpijo, ker ni izpadnega koraka, niti impakta, kot pri teku, mišice trde, rit napeta. Pri 20ih nisem imela take postavce, kot jo imam sedaj 20 let kasneje 🙂

A to pomeni, da so imele veliko rit ali sploščeno. Če je prvo, je možno da je umetna (vsadki).

A res ene ženske vsak dan fitnesirate več ur? Men se to neda. Doma imam u nulo opremljen fitnes, no mož ga ima. Jaz grem 2 krat ali maksimum 3 krat na teden kao vadit, ampak se že po eni uri naveličam. Včasih pa tv gledam v fitnesu. Sploh tiste kriminalne oddaje so mi cool.

Fitnes obiskujem že leta, 6x tedensko, če se le da. V vseh teh letih nisem naredila enega počepa (imam pač težave s križem in še nekaj zraven), pa je moja rit točno taka, kot si jo želim. Vmes se je za moj okus celo preveč izbočila, pa sem potem opustila en del treninga, ker prevelika rit, pač ni estetska. Pa nimam ravno genetske zasnove za natrenirano rit … So pa ženske, ki to genetiko imajo, te pa itak z dvignjeno ritjo pridejo na fitnes in nekega blaznega truda ne rabijo vložit. Po drugi strani pa spet, gledam nekaj njih, vsak dan počepi, izpadni itd., pa še po letu dni ni nekega efekta … na riti.

New Report

Close