Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek fitnes kranj

fitnes kranj

Ali je že kdo bil v fitnesu King v Kranju? Cena je ugodna. Kakšna pa je kvaliteta? Je kdo tam, ki bi začetniku pomagal pri vajah – vsaj prvič?

Pozdravljena,

nase stranke trenirajo na kakovostnih napravah proizvajalca Life Fitness, od tega 5 tekacev, 5 “orbitrekov”, 5 koles, 3 steperji ter ostale naprave. Vsak clan ima moznost BREZPLACNO izkoristiti eno uro s trenerjem kateri pa vam spise program ter je z vami celoten prvi trening, nato trenirate po predpisanem programu (za uro s trenerjem se je potrebno v naprej dogovoriti).

Lep pozdrav,
Fitnes King

Ne nasedaj ceni.Pa tudi naprave so en srednji razred.Imaš več bolj kakovostnih in cenovno dostopnih fitnessov.LP

A lahko dobim kakšen konkreten predlog? Kje je v okolici Kranja kakšen fitnes za podobno ceno? Pa da ni glih pet mašin v eni kleti?

Hvala

Nihče ne hodi v ta fitnes? Mene bi tudi zanimale kakšne izkušnje.

V Fitnes Kingu ima vsak možnost en teden brezplačno sprobati in se na lastne oči prepričati, da imamo res kul fitnes. Naša filozofija je, da lahko nasede le tisti, ki se nima možnosti na lastne oči prepričati.

Trenažerji so kvalitetni, odprti smo vsak dan 18 h (tudi za praznike).

Tvojega obiska bi bili veseli

Tvoj

Fitnes King

Zdravo. No, da še jaz kaj napišem. Že od samega odprtja Kinga, se odpravljam da malo “prečekiram” fitnes in končno sem se danes odločil in šel na ogled. Naj omenim, da sem tudi sam poslušal razne debate, kako so švoh naprave, “nekulturni” obiskovalci, umazanija vse povsod, itd.

Povem vam, JAZ ZAČNEM ŽE JUTRI TAM TRENIRAT! Gospod na recepciji je zelo prijazen, vse razkaže in ja, počutiš se zaželenega. CENA JE NEVERJETNO UGODNA (upam da tako ostane) Prostori so čisti in lepo urejeni ( za razliko od nekaterih “fensi” fitnesov v kranju). Odprto imajo od 6h-24h vsak dan!

Nevem, mene so prepričal. Najbolje da greste preveriti sami na lastne oči, in ne poslušajte buče ko nekdo, ki verjetno še vstopil ni v fitnes, pravi “švoh naprave imajo”, bedarija.

lp, pa brez zamere, ampak res mi pogrejejo živce pametnjakoviči, ki pojma nimajo o treningih in fitnesu nasploh.

Tudi jaz sem bila včeraj prvič v tem fitnesu, se pa že dalj časa odločam da bi nekam začela hodit. Za King sem se odločila zaradi bližine in cene.
Povem vam, da sem bila zelo prijetno presenečena. Na recepciji kot je že zgoraj nekdo omenil, zelo prijazen gospod, vse urejeno in čisto, naprav čez glavo dovolj da se razmigaš, klientela pa od mladine do starejših, vsi pa kulturni in nobenih nevšečnosti ni bilo. Bila sem prvič po 20h letih v fitnesu in dobila sem voljo da bom hodila redno. Prvi teden imam itak brezplačno.
Za razliko od kakšnih ljubljanskih fitnesov ali kakšnega tudi v Kranju, kjer je klientela vsa nabildana, važna, zafnana in te gledajo kot da si prišel z vesolja če si v malo bolj navadnih cunjah… je tale King pravi zame.
Bravo, kar tako naprej!

Pozdravljeni,
tudi sama sem sportnica in vam lahko zagotovim, da so naprave odlicne, izbira velika, prijazni receptorji, tudi po fitnesu hodijo, jih lahko vedno vprasas za pomoc ipd.
tudi delovni cas je super, cena vrhunska.
edini problem je med tednom tam okol 19.-20.ure, ker je fitnes precej zaseden (ljudje pridejo po sluzbi..)

LP

Bolnica tale KING…ce hoces cakat v vrsti za naprave ti ga priporočam 😉 LP

Kaksna je starost da te spustijo notr?

14 let

Bravo KING

odlični ste.

Ali Fitnes King še vedno nudi vadbo za nezaposlene?

baje ne več.

Fitnes je kar u redu, sam kar se tiče zaposlenih, samo eden je OK mislim da mu je ime Alex, kar se pa tiče ostalih (NIka, Lea….) sta pa obedve poden od podnovega podna, packe pokvarjene da jih ne najdeš nikjer. Škoda da lastnik Aco tega ne opazi, sicer pa njegova punca Nadja na delovno mesto postavi svojo kolegico Leo ki je pokvarjena v dno duše……………………….Konec debate. Aco škoda da zaradi tistega poscanega komada mesa ne vidiš kako te Lea in tvoja Nadja rineta nazaj v prejšnje stoletje in ti zbijata promet .

A to je ta Nadja, k se je par let nazaj v tej temi hvalila, kako super fitnes je to ? Sama sebe hehe

Ja to je ta Nadja, ki je Acotu razširila noge in prišla na pomemben položaj. LČea pa je njena najboljša prijateljica pa jo je Nadja postavila za šefico Kinga, zdej gre pa use v ku…..
2x(Nesposobno)=Propad nekoč dobrega fitnesa.

Aco škoda te je.

V tej temi so osebni podatki. Bi radi, da kdo toži MON? Raje brišite temo.

A dokler ste sami sebi reklamo delali, je bilo vse OK, ob kritikah bi pa kar tožili?

Zanima me kakšne garderobe imajo tam in kakšne tuše. Ali imajo ločene tuše?

Gospod M. Radoha,

mislim, da ni potrebe po takšnem pisanju na spletu. V kolikor imate kakšne nesporazume z njimi, vam predlagam, da se osebno oglasite pri njih in to rešite, kot odrasli ljudje – saj ste to, mar ne?

Gospod M. Radoha,

mislim, da ni potrebe po takšnem pisanju na spletu. V kolikor imate kakšne nesporazume z njimi, vam predlagam, da se osebno oglasite pri njih in to rešite, kot odrasli ljudje – saj ste to, mar ne?

jaz osebno sem bil le prvič in zadnjič … mogoče sem prišel na napačen dan …. vendar notri je sam balkan , nisem rasist ampak mi je nelagodno v takem vzdusju ,… smrdelo je tut zelo , zastopil nisem nubenga ker nihče ni slovensko govoru , musla sviralice … skratka obup … priporočam vodice klub kubu , kjer si dejansko v 10 obiskih 9x sam ….

New Report

Close