Fitnes v Kamniku
Jaz sicer ne hodim tja na fitnes, ampak na aerobiko in sem zelo zadovoljna. Kupila sem si letno karto za 250 eur in sedaj hodim že od septembra in so rezultati zelo vidni.
Sicer sem slišala, da imajo vodene vadbe tudi v Zavodu za usposabljanje invalidne mladine.
Če so ti Domžale predaleč, potem si očitno ne želiš tako zelo migati… Jaz sem se svoje cajte vozila 15 km daleč in to ne kratek čas.
Poleg službe, majhnega otroka in študija bi bilo tudi tebi vsake stran vržene minute za vožnjo škoda. Če pa ne, si pa zame čudna.[/quote]
Sama imam tri majhne otroke in vem, da je čas dragocen, zato pač hodim v Kamnik, ker imam samo pet minut do tja. Z vadbo sem zadovoljna in, kot rečeno, rezultati so vidni (hodim na step in attack). Ker sem v preteklih 15-ih letih obiskovala že kar nekaj različnih centrov, vidim, da so programi zelo primerljivi. Vem pa tudi, da je veliko bolj kot to, kakšne naprave so (če hodiš na fitness) oz. to, kakšni vaditelji so, pomembno to, koliko imaš sama volje in vztrajnosti. Stene, naprave in fit inštruktorica (ali dober tip) še niso dovolj.
Januarja 2014 se odpira (namesto Sokola) Bodiift center v Kamniku Prav tako je njihov Otelo, ki je doživel kup izboljšav od lani.