Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek fitoval za lase

fitoval za lase

Živjo!
Vem, da je bilo ogromno govora že na temo slabih las, pa vendar. Ali imate kakšne izkušnje z šamponom in kapsulami Fitoval? Po drugem porodu od katerega je minilo že dve leti opažam, da imam opazno tanjše in redkejše lase. Rada bi stanje popravila, zavedam se da čupe ne morem imeti.
Slišala sem tudi za proso? Kdo kaj ve o tem?
Hvala in LP!
Lili Ž.

jaz sem imela to preventivo: najprej vichy šampon in kapsule, ko je tega zmanjkalo pa fitoval, ker je manj močan (po nasvetu farmacevtke), stanje je krasno, čeprav sem začela še preden bi se kaj poznalo

---------- le vent nous portera...

Jaz sem uporabljala samo šampon Fitoval proti izpadanju las, ker so mi po porodu res obupno izpadali (celi šopi so mi ostajali v laseh) in sem že po prvem pranju čutila razliko. Mislim, da sem si vsega skupaj oprala glavo s tem šamponom ene 5x in potem ni bilo več potrebe. Pa sem imela spet svojo normalno čupo (in si jih spet pri frizerki redčim) :)))))))))))))))))))))

Za izpadanje las ne vem, sem pa jaz nasemu mulcku kupila Fitoval proti prhljaju in se je zelo dobro obnesel.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Jaz uporabljam šampon. Pomagal mi je tudi po porodih. Ko so mi pa letos konec poletja začeli izpadat lasje (bilo je res obupno, se mi je že orng poznalo pri gostoti) sem pa kupila še ampule. Že po nekaj dnevih rednega masiranja se je izpadanje ustavilo. Mogoče gre zasluga zgolj temu, da sem prekrvavila lasišče, važno je da ne izpadajo več.

Uporabljam Fitoval že več let in lahko rečem, da je dober šampon.
Ampak kljub temu, mi je največ učinka naredilo prosena kaša; zadnje pol leta jo (skoraj) vsako jutro pojem žlico do dve, zmešano z malo jogurta ali medu.

Poskusi oboje!

Kako pripraviš kašo, jo prej skuhaš, poješ surovo namočeno. In še to katero pa kupiš?
Hvala!
Lili

Kašo si zvečer namočim v vodo; zjutraj odlijem vodo, zmešam z jogurtom ali medom in pojem. Ponavadi kupim to od Nature.

Jaz sem tudi zadovoljna s tem šamponom. Ne dela čudežev, pomaga pa.

Sem poskusila s prosom in se je dobro pokazalo.
Kupim NEOLUŠČENO proso,na tržnici LJ,Zvečer ga namočim in zjutraj pojem,ali ga nekaj žlic zmeljem kar v kavnem mlinčku(ne namočenega).Po eno žlico ga dodam v jogurt,v sadno solato itd.To mi je lažje,zvečer ga pozabim namočit.

Piše se leto 2020, več kot desetletje od odprte teme. Principi se v tem zobu časa niso dosti spremenili, še vedno sta aktualna proso in fitoval proti izpadanju. Prav tako so na tržišču Vichy ampule.

Definitivno pomaga oboje, ampak vam povem, da ni čudežnega eliksirja, ki bi spremenil gostoto las iz redkih v bujne. Po prosu in fitovalu šampon in ampule se opazijo novi lasni dojenčki na lasišču, kar je super. Ni pa tega toliko, da bi korenito spremenilo frizuro. Če boste pričakovale čudeže, boste razočarane…. žal.

Neumnost! Če bi kaj resnično obstajalo učinkovitega proti izpadanju las, ne bi bile znane in bogate osebe brez las, z lasuljami ali umetnimi lasmi.

Meni je po Fitovalkah slabo.

Ali je se komu?

Irena

New Report

Close