Najdi forum

FITOVAL

Opažam, da mi ful izpadajo lasje. Ak+li je že kdo poskusil Fitoval šampon in kapsule proti izpadanju las. Oz. ima kdi kakšno idejo kaj pomaga?
lp

Menda ne pomaga popolnoma nič. Sem pa slišala, da naj bi neke kapsule od Vichy pomagale. Samo prijateljica, ki je frizerka pravi da najbrž bolj zaradi dejstva, da to vsak dan vmasiraš v lesišče…torej bolj zaradi masaže.

Šampon je res bolj tako tako, tablete Fitoval pa so preverjeno učinkovite. Vsaj pri meni je nastala griva. Vendar pozor: tablete povečujejo apetit. Pazi, da ne boš požrla cel hladilnik. 🙂

lp, ela s

Nimam sicer izkušenj z Fitovalom proti izpadanju, uporabljam pa zdaj že slabo leto samo Fitoval za krepitev las.
Lase imam skoraj do pasu, zdaj ne rabim več nobenih mask, balzamov, lase lahko razčešem brez problemov, občutno manj se mi lomijo. Sem zelo zadovoljna.

LP!

Meni so kapsule pomagale.
šampon Fitoval pa ne kupuj v lekarni, ker je drugod veliko cenejši.

Barca, kaj uporabljaš šampon ali kapsule?

Jaz sem pa s šamponom ful zadovoljna. Ga pustim delovat 10 minut, uporabim ga pa 1x tedensko.

Samo šampon :))
Prvič operem, drugič, če se mi da, pustim gor par minutk (pač dokler očistim krtače za lase), sperem in to je to. Nobenega balzama več, nobenih pen za lažje razčesavanje … samo po dopustu na morju si še naredim kako masko. Kar Subrina balzam.

Kupujem pa v DM ali pa v Mullerju, so bistveno cenejši kot v lekarni, Mercatorju, Sparu…

LP!

Skupaj sem uporabljala šampon in kapsule – stanje se mi je v dobrem mesecu zelo popravilo, priporočam.

Meni so kapsule zelo pomagale. Ampak, ne čez noč. Jemala sem jih 2-3 meseca.:)

http://deteljica.moj-album.com/

Meni so 4 mesece po porodu grozno izpadali lase. Poizkusila sem s šamponopmn Vichy, pa ni bilo konkretnih rezultatov. Zelo pa so mi pomagale njihove kapsule!

Odvisno od obdobja.. Šampon mi je (očitno) nekoč pomagal, zdaj ne opazim spremembe.. Veliko naredi že redno jemanje B-complex kapsul, ki jih dobiš povsod.
Dobro tudi za lepe dolge nohte…

Za naormalno rast las je potrebna uravnotežena prehrana lasišča in lasnih mešičkov, iz katerih vse življenje rastejo lasje. Mikrohranila, ki so pomembna za zdravje lasišča in rast las: vitamini skupine B, inozitol, minerali železo, baker in cink ter esencialna aminokislina cistein, ki gradi osnovni lasni protein-keratin, po peroralnem jemanju preko krvi potujejo v papilo z lasnim mešičkom.
Tablete FidiVal so v retard obliki, ki omogoča, da se vitamini in minerali v organizem sproščajo postopno in se tako v želodcu lažje prenašajo, bolje absorbirajo v kri in preko krvnega obtoka hranijo lasišče. Pomagajo pri optimalni rasti las in obnavljanju las.
Več na http://www.fidimed.si.

Lep dan,

Alenka

pozdravljeni
mene pa zanima ali obstajajo kakšni preparati za hitrejšo rast las? berem da naj bi tabčlete fitoval pomagale?!?

jaz jem kapsule in so mi ful pomagale 🙂 nameravam pa še kupiti šampon, da bo stanje še boljše 🙂

koliko pa stane v dmu sampon?

Ali si lase perete samo s fitoval samponom ali pred tem se s kaksnim drugim?

New Report

Close