FITOVAL

Ja, tudi meni po njih ni bilo dobro. Ni me bolel trebuh, ampak me je zajela takšna čudna, zelo huda slabost. Točno kakšno uro po tem, ko sem jih vzela. Pa tudi ful me je napelo, ves čas se mi je spahovalo po njih.
Potem sem poskusia še s Fidivalom in je bolje. Ni sabosti itd. Jem jih cca.2,5 meseca in lasje res ful hitro rastejo (tudi nohti), po preči in na vrhu čela pa je cel bataljon mladičkov las

Ja, če se rada briješ po celem obrazu, po celem telesu, izvoli.
Na te kapsule in tudi vse ostale me je opozorila gospa, ki se ji je to zgodilo (prekomerna rast dlak po ceelem telesu), in če ne bi videla, ne bi verjela.
Takrat sem ravno delala kuro s Fitoval kapsulami in takoj sem jih vrgla v smeti. Jedla sem tudi že Fidimedove…a ni bilo učinka.
Bolje da si pomagaš z neškodljivimi zadevami: vitamini, proseno kašo, pivskim kvasom, B-vitaminom, zdravo prehrano..

Od nekdaj mi lepi lasje nekaj pomenijo, a je važna tudi prehrana, stres, nekajenje, nealkohol, nemastno, nesladko…veliko tekočine…
sedaj pri 40, imam lepše lase kot ko sem bila študentka, ko sem kadila k turk, jedla sam kruh in pašteto, in kufetkala od jutra do sutra….
sadje sem vidla le ko sem hodila domov, pa je to bilo 1x na 2, 3 mesece…
Seveda se je to zelo poznalo na laseh, koži, nohtih…zato sem po študiju začela z maskami, pravino prehrano, opustila sem kajenje (sicer mal kasnej) veliko vode pijem, skratka, spremembe niso vidne čez noč, so pa velike spremembe.
Imam sedaj lepe bleščeče lase, perem si jih vsak dan, strižem vsakih mesec ali dva, ne uporabljam nič na laseh razen šampona in balzama (ter seveda hranljivih mask), in enkrat na 5 ali 6 tednov se barvam (sama) z Keune barvami.
s pomočjo LE dodatkov in ničesar drugega bo težko doseči nek viden rezultat, dopuščam sicer možnost da so te tabletki učinkoviti, vendar sem jaz pri teh rečeh raje previdna in raje uporabljam naravne pripomočke (kot omenjeno, tekočina, zdrava hrana, počitek, gibanje, redno umivanje, striženje…ter predvsem nobene kemije dodatne na glavo in nobenega eksperimentiranja z barvami)

Hvala za nasvet, vendar zivim (24) veliko bolj zdrava kot vecino prijatelj/ic, nikoli nisem kadila, pila, nekaj prevec zurala, se ne barvam, pojem najvec zelenjave v celi familiji, jem pivski kvas in proso vsake toliko, vode spijem 3 litre na dan, redno se ukvarjam s sportom, … se tudi meni zdi, da bi po tem mogla imet super grivo ja imam pa probleme s scitnico, sicer sedaj hormone v mejah normale, ampak vseeno imam pol manj las kot vse ostale :((

Jaz pa imam zelo goste lase (še preveč, pravo grivo) z lepim leskom že od majhnega. Pomojem da veliko k temu pripomorejo geni, saj nisem nikoli pazila na prehrano, sadja po več dni sploh ne vidim, kadim, čagam, se izogibam športu … Ni ravno za pohvalit. Je pa res, da so mi od nekdaj bolj počasi rasli (zdaj imam dolge malo čez ramena) in se sploh pozimi lomili, občasno pa naredim kuro S Fidimed Retardom za lase in Fidibiotinom za nohte (za najboljše rezultate se priporoča oboje skupaj) in so mi zeo pomagale pr lomljenju in cepljenju.
Da bi bila zarad tablet bolj kosmata po drugih delih telesa? pri meni se to ni zgodilo.

Živijo
Stara sem 15 let in imam problem z izpadanjem las ter lasi mi ne rastejo nikamor. Skoraj sem že obupala. Že kot mala sem skos imela kratke in skodrane lase. Na internetu sem brala o nekih kapsulah fitoval zdaj pa me zanimajo stranski učinki? je res da se pojavlja poraščanost po celem telesu? Lahko pa povem še to, da sem enkrat v lekarni zaznala da ti brezplačno pregledajo lase in res sem sla na to kupila sem preperate za 50 eurov to sem delala kakih 5 mesecev malo je pomagalo ampak je bil prevelik strošek.
A bi mi slučajno namesto teh kapsul predlagali kaj druga
Prosiim pomagajte mi že obupujem. smiley

Stara sem 15 let in imam problem z izpadanjem las ter lasi mi ne rastejo nikamor. Skoraj sem že obupala. Že kot mala sem skos imela kratke in skodrane lase. Na internetu sem brala o nekih kapsulah fitoval zdaj pa me zanimajo stranski učinki? je res da se pojavlja poraščanost po celem telesu? Lahko pa povem še to, da sem enkrat v lekarni zaznala da ti brezplačno pregledajo lase in res sem sla na to kupila sem preperate za 50 eurov to sem delala kakih 5 mesecev malo je pomagalo ampak je bil prevelik strošek.
A bi mi slučajno namesto teh kapsul predlagali kaj druga.