Najdi forum

FKK

No, da vidimo, koliko monk in mon je nudistov?

jaz.

O, lepo Angelca. Vsa dva sva tukaj 😉

Trije.

Tudi jaz – samo ne tak, ki bi zato hodil na nudistične plaže.
Sem pa na morju najraje gol – a tam kjer večinoma sem, sem itak sam in ni pomembno.

Tudi jaz.

Tudi jaz, čeprav nudizem rapidno propada, in izgublja na popularnosti.

Jaz tudi

Ne bi rekla, glede na plažo, kamor jaz hodim:) Sicer pa resnično upam, da nisi bil nudist zaradi “in” faktorja.

Ne bi rekla, glede na plažo, kamor jaz hodim:) Sicer pa resnično upam, da nisi bil nudist zaradi “in” faktorja.
[/quote]

Slabša obiskanost nudističnih kampov, spreminjanje le teh v oblečene, staranje populacije, odpor mladih do nudizma, itd. Nudizem, naturizem v smislu 80 let odhaja v pokoj in pozabo, trendi se preoblikujejo v veliko bolj seksualno orientiranost. Ponekod so to sprejeli, ponekod se borijo proti temu, ponekod so vse skupaj enostavno zaprli in kamp oblekli.

že od nekdaj in bom do smrti

Še eden pravkar iz plaže Filtri (Italija)

[/quote]

Slabša obiskanost nudističnih kampov, spreminjanje le teh v oblečene, staranje populacije, odpor mladih do nudizma, itd. Nudizem, naturizem v smislu 80 let odhaja v pokoj in pozabo, trendi se preoblikujejo v veliko bolj seksualno orientiranost. Ponekod so to sprejeli, ponekod se borijo proti temu, ponekod so vse skupaj enostavno zaprli in kamp oblekli.
[/quote]

Res je to. Sploh na Hrvaškem, ki je bila znana po svojih lepih, urejenih FKK kampih in plažah, nudizem izginja. Vprašanje je, zakaj. V kampe in na nudistične plaže so začeli hoditi turisti v kopalkah. In kmalu je tako, da vse nudiste preplavilo kopalkarji, nazadnje jih je na nudistični plaži veliko več v kopalkah kot nudistov in potem se seveda tudi nudisti začnejo oblačiti v kopalke, plaža pa se iz nudistične spremeni v oblečeno.
To se je na Hrvaškem v zadnjih letih zgodilo desetinam nudističnih plaž, pa tudi kampov. Z blagoslovom oblasti očitno. Morda nočejo več nudizma v Lepi njihovi in ga na ta način počasi ukinjajo.

[/quote]

Res je to. Sploh na Hrvaškem, ki je bila znana po svojih lepih, urejenih FKK kampih in plažah, nudizem izginja. Vprašanje je, zakaj. V kampe in na nudistične plaže so začeli hoditi turisti v kopalkah. In kmalu je tako, da vse nudiste preplavilo kopalkarji, nazadnje jih je na nudistični plaži veliko več v kopalkah kot nudistov in potem se seveda tudi nudisti začnejo oblačiti v kopalke, plaža pa se iz nudistične spremeni v oblečeno.
To se je na Hrvaškem v zadnjih letih zgodilo desetinam nudističnih plaž, pa tudi kampov. Z blagoslovom oblasti očitno. Morda nočejo več nudizma v Lepi njihovi in ga na ta način počasi ukinjajo.
[/quote]

Pa še res je. Tekstilci na nudo plažah in potem se zgražaja, kako se eni nastavljajo tam z uvelimi ritmi in ne vem še kaj vse. Kdo jih sili, da hodijo na nudo plaže. Naj ostanejo na tekstilskih plažah in naj nam dajo mir na nudo. Primer iz Raba – Ciganka, kjer lepo piše FKK in rezultat. Trije pari nudistov, vse ostalo tekstil, pri nabiti plaži!

primitivno,hodijo na plaže z otroci in hčerke gledajo uvele jajce od fotra,res nismo daleč od lesene žlice

…je tako…ker tekstilci vdirajo povsod…se pasejo s pogledi…kar je meni grozno…

pravi nudist ni nudist zaradi pogledov ampak ker preprosto ni potrebno tiste navlake imeti na sebi….in ker ni treba gledati, kdaj ti kje kaj pogleda ven iz modrčka…

pa tudi to, da sem potem še celo leto kot zebra mi sploh ni lepo…

sedaj tekstilci vdirajo tudi na odročne plaže, kjer si prej v Sloveniji lahko bil gol…potemj te pa gledajo kot bitje najnižje vrste ( ženske), moški pa kot objekt poželenja ( pa je daleč od tega, da si to želim….)

Se popolnoma strinjam. Meni so kopalke navlaka, sploh mokre si moram takoj zamenjat. Na tekstilnih plažah sem zgoraj brez, če se pa le da, da ni nikjer nikogar, sem nudo, tudi na naših rekah, ne samo na morju.

Ja, redna turistka Koversade že olala let, prikoličarka 😛

Se popolnoma strinjam. Meni so kopalke navlaka, sploh mokre si moram takoj zamenjat. Na tekstilnih plažah sem zgoraj brez, če se pa le da, da ni nikjer nikogar, sem nudo, tudi na naših rekah, ne samo na morju.
[/quote]
še ena nudistka … meni je ginekolog prepovedal mokre kopalke, zato razširim noge na nudlcah, sonček pa greje

Bo treba organizirati eno skupinsko monovsko srečanje, na fkk plaži, glede na to, da nas ni malo.

:))))))))))

To me skrbi, še na pikniku se ne upajo(te) pokazati, se boste pa na nudl plaži, ja:)

To me skrbi, še na pikniku se ne upajo(te) pokazati, se boste pa na nudl plaži, ja:)
[/quote]
Mogoče prej kot na pikniku :)))))))

A sva se že srečala v Mesečevem zalivu?

Včasih smo imeli FKK v Mariboru na Mariborskem otoku, oh kje so tisti časi.

A sva se že srečala v Mesečevem zalivu?
[/quote]

Pred leti morda, zdaj se držim Pirana pod cerkvijo, ko me pot zanese na slo obalo.

New Report

Close