Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu FKK Ankaran

FKK Ankaran

Zdravo

Meni zanima, če ima kdo kake izkušnje na FKK plaži v Ankaranu oz med Ankaranom in Debelim rtičem?

Zanima me tudi, kako lahko pridem tja? Je kakšna cesta, pot, ki pelje do tja?

Katere ljudi se lahko dobi tam?

Hvala LP

Odgovor na objavo uporabnika
Jazinti, 20.07.2021 ob 12:34

Zdravo

Meni zanima, če ima kdo kake izkušnje na FKK plaži v Ankaranu oz med Ankaranom in Debelim rtičem?

Zanima me tudi, kako lahko pridem tja? Je kakšna cesta, pot, ki pelje do tja?

Katere ljudi se lahko dobi tam?

Hvala LP

ma tam so v glavnem policaji!

MAVRICAAA

A res? Jaz sem nekje bral, da tam se kaj dogaja, ampak si nisem mislil, da so tam policaji…

Pojdi raje v Izolo (Bele skale) ali pa Strunjan. Tam je lepše in se vedno kaj dogaja.. ☺️

Moja prijateljica se hodi tja fu k at.

45 -letnica je res huda ne moreš se upret.

Ene parkrat sem šel z njo in sva jo dva pošteno obdelovala,zraven je bilo pa še nekaj drkačev.

Najboljše, da mi daš njen kontakt hehe pa je rešeno, vsekakor hvala za odgovore!!

Ok, ampak resno…

Katere dneve se tam lahko dobi kak par, punco, gospo? Bolj med vikendom ali tudi med tednom?

V ankaranu, strunjanu ali v mesečevem?

Mislil sem za ankaran (meni je itak blizje)… Sicer berem da v strunjanu se dogajajo hude/sexy stvari…

Tako, da mi zanima malo vse…

Kake Ljudi pa bi ti rad

Zd,a se nikoli nisi bil v ankaranu

Lolita, a ti obiskujem kaj Strunjan in bele skale? Si v paru ali samska? Pač iščem kako družbo za poležavanje na plaži seveda poleti

je kakšna za fkk debeli rtic jutri popoldne?

Kako se pa pride na fkk Strunjan, če gledaš od hotela. Bi sexala Oz pustila lizat, sem brez avta in bi moral pome v lj.

Odgovor na objavo uporabnika
Metka131, 15.03.2025 ob 13:04

Kako se pa pride na fkk Strunjan, če gledaš od hotela. Bi sexala Oz pustila lizat, sem brez avta in bi moral pome v lj.

Metka pridem do tebe v lj in lahko tam sexava in ti jo poližem

lahko greva skupaj pa ti vse razkažem, sem stalni obiskovalec, lizal ti jo pa ne bom, ker ne vem če si zdrava pa kakšna sploh si, da nisi kaka grda debela perda

Metja131

Piši mi….ninja31051977@gmail.com

Pisi na peco.bp@gmail.com

New Report

Close