Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice fkk Kažela pri Puli

fkk Kažela pri Puli

Pozdravljeni.
Zanima me, če je že kdo letoval v kampu FKK KAŽELA pri Puli in kakšna je tam plaža. Ponavadi smo vsako leto hodili v južno Dalmacijo, letos pa smo se odločili za spremembo, zato bomo po dolgih letih šli enkrat kar v hrvaško Istro. Zelo bom hvaležna za kakršnokoli informacijo.
Mimika

Jaz sem bila lansko leto za en vikend v enem fkk kampu pri Puli. In ker mislim, da fkk ni ravno na vsakem koraku sem bila verjetno v tem, po katerem sprašuješ. Prvič sem bila v fkk kampu in tudi na plaži. Moram priznati, da sem bila izredno navdušena. Prvi dan sva s fantom hodila v kopalkah, potem pa ni bilo ne duha ne sluha o njih.
Kamp je full velik, ljudje so super. Sicer jaz nisem opazila mladih – mogoče so preveč sramežljivi. Prikolice imajo dovolj prostora. Edino kar mi ni bilo všeč so plaže. Res pa je, da se midva nisva ravno posvečala iskanju lepe plaže. En majhen prostr je, kjer je pesek in kjer se da lepo v vodo. Ostalo pa so skale. Saj tam kjer sva bila midva.

lp

Hvala Ana za to informacijo.
Šli bomo z 3 in 5 let starimi otroki, pa me zanima, če je tisti del, kjer praviš, da je lepo za iti v vodo dovolj velik in koliko je pravzaprav velik.
Naj ti povem še to, da sama hodim v nudistične kampe že praktično celo življenje, prej še s starši seveda, sedaj pa že nekaj časa s svojo družino, zato tega ne zamenjam za nobene mokre kopalke na riti, pa če so še tako lepe in moderne.
No, saj nočem kritizirati oblečenih kampov, saj se vsak pač odloča po svoje.
LP
Mimika

Tisti del plaže je idealen za otroke. Ne moreš zgrešiti, saj je zraven bar.
Tudi jaz sem bila navdušena nad fkk plažo in bi rada šla še kdaj. Ko sva bila lansko leto na Hvaru sva takoj poiskala eno samotno skalo in odvrgla kopalke. Letos gremo na Brač in upam, da bodo tam tudi kakšne samotne plaže.

lp

Mogoce bi premislila in sla morda v Valalto, ki je blizu Rovinja. Valalta je velik kamp s kapaciteto 4000 ljudi; vendar bos zdaj zelo tezko dobila prost apartma ali bungalov -skoraj dvomim, da ga bos. Kamp je cist, urejen; ljudje so super. Poglej si na http://www.valalta.hr.
lp

New Report

Close