flashi…zna bit vroče..danes..
…ko-če se jim enkrat zgodi ,da mislijo,da niso več dovolj lepe …ko mislijo, da ne bodo več dovolj dobile se običajno z lahkoto zlažejo…in takrat se vedno lažejo- s telesom in dušo skupaj……presenetljivo neverjetno spretne so v prikrivanju,pa ne samo telesa…hočem rečt da duše tudi,oziroma še precej prej in bolj kot telesa…
In ko jih enkrat..ne takoj…čez čas… raskrinkaš…pravzaprav se same raskrinkajo,sploh ne moreš verjet,da res pripadajo človeški vrsti…
Ni jim za zaupat ničesar…ker nas na vso silo hočejo prepričat,da so dobre za nas…začnejo z očmi…niti malček jim ni nerodno..ne poznajo nobenga opčutka krivde ko tako stojijo zakrite pred nami… kot da mislijo le o tem,koliko bodo za to dobile al kolko se splača…da to kaj bodo imele od nas raje ne omenjam….
…pa se zamisliš, ali ne bi blo bolje obisk pri prostitutki,ne pa se obremenjevati glede vsega tega…na koncu krajev vse so one iste..prostituirajo se prav vse…pič** vam mobena ne bo dala zastojn…kaj ni enostavneje, če vam je že za fu*…boljša čista posla,samo paket ola gum rabite…ter nekaj denarja,pa jih lahko v miru zapustite…ter odidete na pir,,,…ali kamorkoli pač…
z ženskami se šalit….prej ko si ro vtepite v glavo, bolje bo……one nam kmal ratajo najhujše sovražnice…verjemite mi…edino ČAS vas loči do tega končnega spoznanja…
no fleši…..saj veš kaj sem mislil, kajne….khmmmm
Teb so se pa očitno ženske zamerile. Sploh ni vse tko črno, ne lažejo vse, č pa že je to zato, da ni doma brezpotrebnih težav, sicer pa so to male laži, ki jih vsi poznamo.
Mislim, da je o tem laganju že mirella napisala neki pametnih in tko je. Lažemo, da vas ne prizadanemo.
Ženske so dobre s tabo tolk, kolko si ti dober do njih. Sami ste si krivi, če vas vrtijo okoli prsta, saj jim to pustite.
Zdej pa reč če ni tko?
navajam:****Ženske so dobre s tabo tolk, kolko si ti dober do njih. Sami ste si krivi, če vas vrtijo okoli prsta, saj jim to pustite.
Mogoče pa imaš celo prav…….moški smo res različni mapak edino le v tem,da se vam…
– eni znamo/jo postaviti po robu…
– drugi pa se vam ne znajo/mo in ne upajo postaviti po robu…
…hočem rečt, da je logično sledi to,da se pravzaprav tudi ve ženske nekako delite na dve opcije in to so,tiste,ki ne prenesejo,če se jim kdo postavi po robu in tiste,ki se jim nobeden ne postavi po robu…kapiš?…
Pa ne spet vzeti osebno……..hočem rečt da imamo vsi dedci z vami vedno smolo,ki je tako močno lepljiva..ki pa je vedno ni zaznati takoj ob začetku zveze,saj smo takrat še omamljeni z vašimi rodili..khmmm
Vanchy…..upam, da sem te razkuril…hahhaha..hec
zanimiva si….verjetno…
no da se ti razgalim..ups…
vedno bolj me matra spoznanje…. da bi morali vedeti (tokrat izjemoma mislim tak moške kot ženske), da se naše življenje nikoli ne vrača in bomo morali vse, kar sm o dobili, dati naprej…
Hoečm rečt….da nekateri samo dobivajo in ne znajo dajati..
ne zavedajo/zavedamo pa se , da bo slej ko prej to življenje od njih pričelo zahtevati tudi dajanje.. v nasprotnem bodo/bomo zgolj izgubljali !?
mala…se ti kdaj bojiš, da se ti bodo razblinile sanje?
lej, zase vem, da se dobro vrača z dobrim, zlo z zlim, s tem da se , kar ne pomeni da recimo jaz če bi bil nekdo recimo temu zloben do mene da bi mu vrnil z isto mero- govorim o resničnem življenju, ne o virtualnem- raje se umaknem in grem svojo pot- zakaj ker če v kaj verjamem v življenju je to da se ti vsaka grdobija in hudobija vrne- pač lastne iskušnje- to pa ne pomeni da če vidim nekoga da se znaša nad drugim da si bom rekel kaj me to briga in šel vstran- ne , vem sam nimam smole z ženskami , pač vse je odvisno od pričakovanj in kako realen si v življenju in razo še kaj drugega je vživljenju kot ženske- je pa res da na svetu ni nič bolj prijetno kot pa biti v družbi ženske ki jo imaš rad in ki ti vrača ljubezen- temelj vsega je pa zaupanje in spoštovanje
Ja jaz mogoče res več dobim kot dam, čeprav sm kr radodarna, sploh kar se denarja in nasvetov tiče. Sej veš kaj pravjo WHAT GOES AROUND COMES AROUND:) In to drži.
Ma sploh se ne bojim da bi se mi sanje rzblinile, ker vedno bom imela sanje in do sedaj sm jih uspešno uresničevala, problem bo, če si bom uresničila vse sanje in jih potem ne bom več imela. TO ME BOLJ SKRBI.
zanimivo razišljanje…..ampka odgovor ne sodi lih sem..sorči…..
lahko pa napišem kaj me tare……
sploh da ti pomagam risati profil….naša leta nas res vodijo samo še naprej…revimo temu v nekakšnen labodji spev starosti…
a je narobe če jih moški želi preživeti nekako drugače…..če ne želi pustiti, da njegova čustvena duša popusti do roba nekakšnega dremeža utrujenosti..nekakšnega zadovoljstva nad spoznanjem, da pač ne moreš več in da marsikaj tudi ni več potrebno….
še?
razo pravijo da je treba znati živeti, predvsem da je treba znati živeti ob pravem času, redkokdo od nas pa razmišlja o tem, da je treba znati tudi umreti in predvsem da je potrebno umreti ob pravem času- nekateri so v bistvu že dolgo mrtvi, pa še vedno mislijo da živijo, zato pusti na miru posvetne marnje in začni misliti na smrt
še ja, šeee!
Glej, razočaran…..pa kdo zaboga ti je kriv, da se vedno nekoga in nečesa bojiš? Zakaj svojih hrepenenj, svojih želja ne uresničiš?
Česa se bojiš? Koga se bojiš?
Če se v neki vezi eden ne počuti dobro, če želi več, drugače….ima svobodno izbiro, al kaj?
Ali ste eni zaprti v kletki? Se bojite, kaj bodo sosedje rekli? Nimate denarja za podnajemniško garsonjero? Vas skrbi, kako bodo sprejeli vaši odrastli otroci?
S čim vas lahko ena oseba tako veže nase, da trpite nesrečo in pomanjkanje čustev, duševne hrane in telesnih užitkov??
To ni samo zate razočaran…to me na splošno zanima. Zakaj ljudje odlašajo? Zakaj končno ne storijo nekaj zase, nekaj, kar jih osrečuje?
Hočeš reći, da so postali moški šibkejši spol. Da smo ženske ratale vse take preračunljivke, take prasičke, kot sem jaz. Da je samo še mal moških, ki so romantiki, z vso dušo in telesom predani eni ženski.Mislim da ni tako. Tudi prostitutke imajo dušo. Res so jo zaprle, ampak veliko je prizadetih žensk med njimi, zato je pa tako.Vendar vsi, tako prostitutke, tako take kot jaz, taki kot ti, kot flaš in ostali nekje iščejo dušico – idealno za njih. Ker pa je ne najdejo, se pač zadovoljijo z surogatom, ki je vsaj približen temu idealu.Znat umret ob pravem času, ta mi je pa čudna.Saj nismo indijanci al ker že, ko se tisti, ki ve da ne pripomore skupnosti,oddalji od nje in gre v samoto. Jaz sem mislilla da mu je prihajal, on je pa odhajal.