Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Flebaven ali Detralex?

Flebaven ali Detralex?

Pozdravljeni,

ali kdo uporablja kaj od tega, kaj priporočate? Koliko časa traja, da se pozna učinek?

Hvala.

Detralex

Ne ene, ne druge. Sem mnenja, da kaj dosti ali sploh ne pomagajo, razen tega, da se farmacija bogati. Ce je kirursko dobro opravljeno, potem je nekaj casa mir. Ob vecji obremenitvi, potovanju, poletni vrocini, pomagajo kompresijske nogavice in pa hladilni geli.

Mi lahko predlagate kak hladilni gel?

Hvala

Jaz že leta uživam Venaforce tablete, pozimi po eno, poleti dve na dan. Stanje je kar v redu, ne vem pa kako bi bilo brez tega.  Te zadeve je treba jemati daljši čas, da deluje.

Odgovor na objavo uporabnika
Marijaaa, 17.07.2024 ob 13:08

Mi lahko predlagate kak hladilni gel?

Hvala

Jaz vzamem Liton gel, mal pomaga, hladi. Ponavadi nimam zatecenih nog ampak poleti zna bit obcutek tezkih nog. Svakinja je imela fejst zatecene noge,  predvsem, ce je sla na kaksno pot in je jemala detralex. Malekost ji pomaga.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9810, 17.07.2024 ob 16:05

Jaz vzamem Liton gel, mal pomaga, hladi. Ponavadi nimam zatecenih nog ampak poleti zna bit obcutek tezkih nog. Svakinja je imela fejst zatecene noge,  predvsem, ce je sla na kaksno pot in je jemala detralex. Malekost ji pomaga.

Hvala, bom preizkusila. lp

Uporabljam Detralex, ker ima se eno dodatno sestavino, ki se mi pozna na otekanju nog, otekajo se, a manj.

Jemati zacnem spomladi, preden je vroce, tam konec marca ali zacetek aprila, da do poletja prime. Ce noge res mocno otekajo, lahko vzames vecji odmerek, pise v navodilih.

Od jeseni do pomladi ne jemljem Detralexa, nosim kompresijske, ki dejansko pomagajo, ce so prava velikost in kompresija. Tu je treba pazit, ker so mi dali prevelike, pa prevec elasticne, pa prenizka kompresija, je trajalo kar en cas in terjalo precej denarja, da sem prisla do vekikosti, jakosti in cvrstine, ki mi dejansko res pomaga.

Za hlajenje je kar nekaj gelov, obicajno je konjska mast kar dosti hladilna, a meni najbolj pase Ice power gel, ki res mocno hladi. Poleti namazem noge ze zjutraj, da jih vsaj kako uro hladi, ce je v sluzbi guzva, namazem se enkrat in potem zvecer, ce je kriza, a moram priznati, da teh zadnjih 14 dni mazem le zjutraj, ker mi zadostuje, doma pa najprej noge v luft za pol urce in sele potem vsi opravki, zvecer pa itak tus in noge v luft. Lani recimo, je bilo kar hudo, sem imela tudi v sluzbi grl vrecke v skrinji, da sem si skoz hladila noge, pa stalno otekle in stalno bolece.

Upam, da sem ti kaj pomagala, me matrajo zile in limfe ze lep cas, preizkusila sem kar nekaj stvari, da sem nasla, kaj mi pase.

New Report

Close