Flirtanje s sodelavcem
Sem porocena, imam dva otroka.. Zadnje dni si dopisujem s sodelavcem, 10 let mlajsim. Sploh ne vem kako je prislo do tega, saj sva sodelavca ze nekaj casa in prej nikoli nisem razmisljala o njem. Gre pa samo za dopisovanje po telefonu, med sluzbo ali v vecernih urah. Nic posebnega, malo glede sluzbe, sicer pa bolj splosne teme. Malo flirta, ampak vse skupaj bolj nedolzno. Mi pa to zelo ustreza, cedalje bolj. Pase da mi malo laska, priznam. Komaj cakam, da mi kaj napise. Se kdo tako?
Enaporocena, 06.04.2024 ob 22:00
Sem porocena, imam dva otroka.. Zadnje dni si dopisujem s sodelavcem, 10 let mlajsim. Sploh ne vem kako je prislo do tega, saj sva sodelavca ze nekaj casa in prej nikoli nisem razmisljala o njem. Gre pa samo za dopisovanje po telefonu, med sluzbo ali v vecernih urah. Nic posebnega, malo glede sluzbe, sicer pa bolj splosne teme. Malo flirta, ampak vse skupaj bolj nedolzno. Mi pa to zelo ustreza, cedalje bolj. Pase da mi malo laska, priznam. Komaj cakam, da mi kaj napise. Se kdo tako?
Dokler zna vsaj laskati si na konju. Si misliš, da si dopisuješ z enim, ki ti niti ne laska? To bi bilo šele hudo.
Firbec809, 06.04.2024 ob 22:13
Kako pa ti laska? Samo vprašam
Napise da me bo pogresal med dopustom, pohvali ko naredim kaj nepomembnega, sprasuje kako sem ko ve, da se v sluzbi dolgocasim ipd… Nic posebnega, ampak mi je prav vsec.. In to vse zadnje dni, prej dve leti nic.
Ti ne flirtaš. Iščeš pozornost, ki je očitno doma ne dobiš. Se živa počutiš. Tip je zavohal in bo fajn izkoristil to tvojo obupanost. Ti se boš nekaj časa živo počutila, zažljeno, on bo dobil kar bo želel. Ti boš verjetno sfukala družino in živela od spominov sama. On čaka da ga bo namočil, ti si domišljaš da si člen neke romantične zgodbe. Grow up.
No, recimo, da izveš da si tvoj mož dopisuje z eno 10-15 let mlajšo od tebe, ki je zelo lepa. Ima točno takšno postavo, kot si jo ti vedno želela in postavo, katere si bila vedno nevoščljiva drugim.
Tebi se ne posveča več, niti se mu ne zdi vredno karkoli truditi, ampak je pa vedno vesel, ko dobi od nje SMS. Hitro odgovori na vsak SMS, ima nek pritlehen nasmešek, ki skriva neko veselje in simpatije. Tebi kdaj ne odgovori po več ur, ali celo pozabi. Ne pa njej. Tam je vedno dobra volja, takojšen odgovor ipd.
Povej, bi bila jezna na moža, ker novo je zanimivo, ti pa nisi vredna niti osnovnega truda?
Bistvo: vlagaj energijo tja kamor spada, ali pa se loči. Ne bodi hinavka
Krneki429, 06.04.2024 ob 22:56
Že že, kaj pa potem ko se hitro vpletajo kakšna resnejša čustva? Takrat pa ni več tako luštno, ker ugotoviš da je nekdo zaseden. Ko hočeš pa odrezat pa spet ne gre, ker osebo vidiš vsak dan.
To je treba pa merkat, da ne prestopiš črte, šarm prepovedanega naredi vse skupaj še bolj vznemirljivo, ampak če imata stvari doma in v glavi pošlihtane, ratata normalen “službeni par”, službeni mož in žena, tesna sodelavca, iskrena prijatelja in zanesljiva zaveznika, ki uživata delati en z drugim, drug drugega delata boljšega in s tem pridejo tudi uspehi, šlepata se na seksualno energijo.
Ampak do tu sta lahko samo osebnostno nevsakdanje kompatibilna, seksualna tenzija je pod nadzorom in niso nujno intenzivna čustva zraven, samo simpatija, ampak je pod kontrolo. Če se pa zaradi kurjave vname vse skupaj in zagori in rata magnetna privlačnost tako močna, da se komaj upirata in tudi že drugi opazijo, da se krešejo iskre, se pa to zna zelo hitro zelo zakomplicirat.
Tko da ja, ni dvoma, da je to igranje z ognjem.