Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Flirtanje s sodelavcem

Flirtanje s sodelavcem

Odgovor na objavo uporabnika
Enaporocena, 06.04.2024 ob 22:00

Sem porocena, imam dva otroka.. Zadnje dni si dopisujem s sodelavcem, 10 let mlajsim. Sploh ne vem kako je prislo do tega, saj sva sodelavca ze nekaj casa in prej nikoli nisem razmisljala o njem. Gre pa samo za dopisovanje po telefonu, med sluzbo ali v vecernih urah. Nic posebnega, malo glede sluzbe, sicer pa bolj splosne teme. Malo flirta, ampak vse skupaj bolj nedolzno. Mi pa to zelo ustreza, cedalje bolj. Pase da mi malo laska, priznam. Komaj cakam, da mi kaj napise. Se kdo tako?

To je tudi moja žena počela z enim poročenim sodelavcem, približno 10 let mlajšim. Dobil sem izpis klicev in ugotovil, da sta si s sodelavcem dopisovala skoraj pol leta. Ko sem jo soočil, so jo bili sami izgovori. Da ni bilo nič takega, da je bilo vse skupaj čisto nedolžno in podobno. Uglavnem, zame je bilo to varanje (mikrocheating) in je sedaj bivša žena. Ta njen sodelavec pa tudi kmalu po tistem ločen, ker je sadil rožice tudi drugim in je nejgova žena to ugotovila. Seveda z mojo bivšo žebo sedaj nista skupaj. Sedaj mu ni več tako zanimiva. Tudi ostalim ni zanimiva skoraj 50 letna mamica samohranilka z 2 otrokoma. Me je prosila da bi bila spet skupaj, ampak jaz ne morem mimo njenega izdajstva. Jaz ne morem mimo tega, da je svoj čas, energijo in pozornost namenjala nekomu drugemu. Vsi ki to počnete, se zamislite, kam vas lahko to pripelje. Vam je mogoče to čisto nedolžno, nekomu drugemu pa ni.

Anonimno 10023, 18.04.2025 ob 08:21

To je tudi moja žena počela z enim poročenim sodelavcem, približno 10 let mlajšim. Dobil sem izpis klicev in ugotovil, da sta si s sodelavcem dopisovala skoraj pol leta. Ko sem jo soočil, so jo bili sami izgovori. Da ni bilo nič takega, da je bilo vse skupaj čisto nedolžno in podobno. Uglavnem, zame je bilo to varanje (mikrocheating) in je sedaj bivša žena. Ta njen sodelavec pa tudi kmalu po tistem ločen, ker je sadil rožice tudi drugim in je nejgova žena to ugotovila. Seveda z mojo bivšo žebo sedaj nista skupaj. Sedaj mu ni več tako zanimiva. Tudi ostalim ni zanimiva skoraj 50 letna mamica samohranilka z 2 otrokoma. Me je prosila da bi bila spet skupaj, ampak jaz ne morem mimo njenega izdajstva. Jaz ne morem mimo tega, da je svoj čas, energijo in pozornost namenjala nekomu drugemu. Vsi ki to počnete, se zamislite, kam vas lahko to pripelje. Vam je mogoče to čisto nedolžno, nekomu drugemu pa ni.

Največ kur.barije je ravno med poročenimi. Ker so tako zelo prepričani, da ne morejo ničesar izgubiti. Pa “izginevanje” med službo zaradi “nujnih opravkov”, da mož ali žena ne bi ničesar posumila, ker se pravočasno vrne domov. Ampak, prej ali slej se zgodi, da nekdo nekoga pozna in pove.

Kakšna drolja si cipa cipasta kurba kurbetinasta, da ti mož s kladivom vse prste potolče s kerimi si si pisarila s sodelavcem, ma magari da te zadavi, mu samo stoječe aplavdiram.

Crkni koza zabita.

Zdej je samo malo flirtanja, pol ga bo malo vec, pa se malo vec, pa te bo za rit primu, bos rekla ah sej me je samo za rit nic kej tazga tralala in hop bojo hlacke dol.

Za 10min sex, pa unicena familija, unicen odnos z otroci, tozbe, problemi ni da ni.. resi probleme doma.. ze dopisovanje in flirtanje na skrito pred partnerjem je varanje, torej si ze tam

Jaz tudi flirtam za mlajsim sodelacvem, oz on z mano, problem pa je ker mi metuljcki svigajo po trebuhu…kar ze dolgo nism dozivela, sem skor 20 let porocena 2  otroka.. hocem ga pozabit pa ne morem, vem da ni prav, ampak skoz mislim nanj… ne morem ga pozabit kaj naj.

Kaj pa tvoj mož pravi na to? Ti je rekel, da se njemu zdijo zapisi tvojega kolega  tudi flirtajoči ali kaj drugega?

Doživela sem isto , ni napredovalo, bili so lepi pogledi, kemija, privlačnost, počutila sem se ženska ki se spet počuti lepo, zenstveno. Kako je lepo občutiti adrenalin, metuljčke? Res paše.  Shujšala sem , garderobo izpopolnila, oči so žarele, všeč mi je bilo, ko me je pogledal, kako sem oblečena, kako sem videti. Pri nama ni bilo razlike v letih, pri 10 let mlajšem bi se mi prižgali alarmi ker bi si mislila da se igra s čustvi starejše ženske. Tisti ki smo v dolgoletnih zakonih, ne znamo več tega ceniti, absurdno si začnemo želeti samskosti, svobodo. Dolgoletne veze ubijejo strast, kemijo, kar je  logično, ker to je življenje. Zaljubljenost mine, nastopi ljubezen z vsemi vsakdanjimi tezavami. Vsega ne moremo imeti, imamo pa lahko majhne skrite želje in  mislim da nam Bog zaradi tega res ne bo sodil.

@Anonimna166 – Ni napredovalo, ker si nisi želela, si rekla ne, ali pa ni napredovalo, ker je bil mlačen, premalo odločen? To je razlika, veš.

Drugače si pa lepo, realno opisala dolgoletne veze.

pinboks, 18.04.2025 ob 22:30

@Anonimna166 – Ni napredovalo, ker si nisi želela, si rekla ne, ali pa ni napredovalo, ker je bil mlačen, premalo odločen? To je razlika, veš.

Drugače si pa lepo, realno opisala dolgoletne veze.

Ni napredovalo ker si verjetno noben od naju ni želel zapletati , bila sva oba v vezah. Pa tudi ni tako lahko ,v službi so zavistni , sploh ženske vse opazijo, bil je nadrejeni, ne mojega oddelka ampak drugega, nisva prešla na zmenke, čeprav objektivno mislim da sem mu bila zelo všeč ,ker je bil vidno drugačen v moji bližini, ampak  čas ni bil pravi , priložnost ni bila prava, potem sem jaz zamenjala službo.

Flirt postane problem, ko ena stran zamenja flirtača na drugi strani….

Tako se te dni dogaja meni. Sodelavec se je naveličal flirtanja z mano. Sedaj precej očitno flirtata z drugo sodelavko. S katero sta se v zadnjem mesecu precej povezala.

Mhmmmm, 18.04.2025 ob 19:01

Zdej je samo malo flirtanja, pol ga bo malo vec, pa se malo vec, pa te bo za rit primu, bos rekla ah sej me je samo za rit nic kej tazga tralala in hop bojo hlacke dol.

Za 10min sex, pa unicena familija, unicen odnos z otroci, tozbe, problemi ni da ni.. resi probleme doma.. ze dopisovanje in flirtanje na skrito pred partnerjem je varanje, torej si ze tam

kaj pička zblojena njo kriviš, kaj pa tvoj mož?

vse fukjene pizde krivite ljubice, kaj pa je potem vaš mož počel, nedolžno ga je not dal?

pička fukjena LJUBICA NIKOLI NI KRIVA ZA RAZDOR DRUŽINE, KRIV JE POROČEN MOŠKI WTF

TI SI KAR DOPISUJ, BOLI TE KURAC, JAZ TUDI TO DELAM

S flirtom ni nič narobe, če ni prekoračena meja.

In zaradi takih zensk lajdrastih bo slovenijo zavzela mislimanska vera podn od podna take ku.be doma partnerjem mazete oci a v sluzbi se vlacite po sodelavcih vcas so zgali coprnce zdaj bi mogli zgati tebi podobne zenske bruh nimate 5 cistih v glavi zafukala bos druzino tebi je fajn a nastradali bojo otroci bruh

m & m bonbon, 20.04.2025 ob 19:07

S flirtom ni nič narobe, če ni prekoračena meja.

KJe pa je meja? Vprašaj se samo eno stvar. Kako bi se počutil/a, če bi ugotovil/a, da to počne tvoj partner/partnerka s sodelavko/sodelavcem? A bi to odobraval/a?

Nihče ne flirta samo zaradi flirta, ampak zaradi želje po fu.ku. Včasih do tega ne pride, ker ena stran ni zainteresirana. Flirtanje z nekom zaradi želje vzbuditi ljubosumje pri partnerju ali partnerici pa je neumno in otročje početje. Je pa flirt treba ločiti od običajne prijaznosti in vljudnosti, kar marsikdo napačno razume.

upam da se tvoj mož goni na polno okoli… takim kot si ti, privoščim da jih partnerji varajo!

Ni lepšega kot mlajšemu sodelavcu pošiljati signale in mu glavo mešati 🙂

Men se pa zdi, da je folk to čist preveč resno jemlje, k da smo v afganistanu. A bi meni bilo vseeno, če bi se moja dopisovala? Itak da ne. A bi zaradi tega popizdil? Ne vem, čist odvisno.
Pač na koncu smo samo ljudje vsi delajo napake, eni jih večkrat eni samo enkrat, nekateri nikoli.
Jest če bi svojo ženo dobil varat, bi me zelo prizadelo, ne bi se pa ločil, imam jo rad, otroke in življenje.
A bi jest prevaral, če bi imel res dobro pirložnost? Najbrž bi ja.

Zgolj moje mnenje.

New Report

Close