Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Fodie: Pujsek sanja ajdove sanje

Fodie: Pujsek sanja ajdove sanje

V vakuumu kuhan svinjski file, popečen na bučnem olju v drobtinah rdeče paprike z omako prekmurske šunke in ajdov štrukelj z zeliščno skuto.

[attachment=0]Pujsek sanja ajdove sanje.jpg[/attachment]

Svinjski file začinimo, dodamo malo bučnega olja ter vakumiramo. V vakuumu kuhamo na 68ºC približno 3 ure. Po končanem postopku svinjski file popečemo v ponvi na bučnem olju, ter ga povaljamo v drobtinah rdeče paprike. Drobtine rdeče paprike pripravimo tako,da rdečo papriko pomešamo z malo mlačne vode ter vanjo namočimo bel kruh ter ga posušimo in zdrobimo. Dodamo omako prekmurske šunke ki smo jo prepražili in zalili s fondom.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- Anja V. [url=http://potovanja.over.net/?_ga=1.39696931.1054156459.1485932712]Potovanja.Over.Net[/url] [url=http://potovanja.over.net/?_ga=1.39696931.1054156459.1485932712]Forumi[/url] FB: [url=https://www.facebook.com/TravelOverNet/]Potovanja.Over.Net[/url]

Kulinarični dogodki Mala jüžina v vodnih parkih bodo potekali: 25. junija v Termah 3000 – Moravskih Toplicah; 2. julija v Termah Lendava; 9. julija v Zdravilišču Radenci; 16. julija v Termah Ptuj; 23. julija v Termah Banovci.

New Report

Close