Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek FOLK, NAŠA HIŠA JE NORA ….

FOLK, NAŠA HIŠA JE NORA ….

…… not prhaja čudo velik ledi, pa su obloženi ku eni Božički, en kup enih vrečic majo, pa tiste “kulendre”, ku vun ž njih teče, pa čukulatine, une szi čenjico ……. mater ej, tu mač! Jest na zdržim več, kmau me bo neslu kelele … ob treh morem bit tam ……….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

allora tkole
tistemu ki ima črne laske in meri nad 180 dej moj naslov , da mi prnese čukulatine pa kr še ma sabo:)))))

pismo me je skenslala ta na perfiden način! 🙁
Postavi za pogoj vse tisto,kar nimam….pol pa bejž v borbo z mlajšimi Božički,če moreš!
😉

aja, hehe , pa prosim star mora bit nad 40 !
Dost mladine :))
No sp…tuki pa padeš not anede:)))))

Ja, tuki pa pade not, sam ….. pismo rosno, kedu ga bo vunkaj vlačil, ko bo spet zagazu!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Vsaj en pogoj…sam…se bojim,da majo drugi večjo težo!
😉

Mah , ah :))))))
Moje mnenje :))))))) tipi so odbiti :)) moram čakat …
kaj pa še maš za ponudit ????

hja nuben :))))

To kar mam za ponudit…pa ni za tu!
;-))))

:)))))))))))))))))))))
sam obljubi da ne misliš nič slabega:))))

Ja, za kam pa, za ke udzad, bejži no, tam udzadi su pa itak sam sv……, ne de! Tistga udzad pa ne ponujej, mi se gremo tuki kar u “fris” jeb…t! S tistim tam udzad pa itak samu srajne rata, ne de?

mariči zgubila sem nitko:)))
nene 20 ne ( sobota pa nedela ) ne bi šlo….no sej bomo videle , sam tokrat ta vikend ne bo šlo:)) ma pa zajček dedka mraza :))))))

Ej, kwa pa 30. popoldan!

bolj kasno lahko uletim….prot večeru..k mam dohtarja popoudan ( pod nujno )servis:)))))

Bolje pozno kot nikoli. Sej mam tut jest dohtarja tist dan, u Novi Gorici. Ampak bom skušala uredit tako, da bo za vse prav! Meni bo prav, če bo prav tebi in ostalim zlatim dekletom! Sevris pa mora bit, ziher, na to pa le pazi!!!

Oki, se slišiamo, se dogovoriamo, se vidiamo, se pacmakiamo, se načvekiamo, se …….

A me jebuvlješ…al sam sneg pada?
😉

New Report

Close